LINEA ručice za prozore i vrata

LINEA ručice: za posebne zahteve u odnosu na dizajn prozora i prozorskih vrata

 

LINEA ručice za prozore i vrata ne obezbeđuju samo dodatnu sigurnost, već istiću svojim jednostavnim izgledom  jasne linije modernih REHAU prozora. Pravolinijski izgled i jasne konture stvaraju elegantan stil u svakoj prostoriji. Na taj način LINEA ručice istiću dizajnerske elemente moderne arhitekture.

Sve u vezi modernih prozora

Takođe, kod izbora prozorskih ručica treba voditi računa o ekskluzivnom dizajnu i izuzetnom, vrhunskom kvalitet. Prozorske ručice će odrediti izgled vaših prozora. LINEA prozorske ručice su dostupne i sa opcijom zaključavanja.

Elegantan izgled za vaša vrata

LINEA kvake plene svojim modernim dizajnom i robusnošću, kao i sigurnošću. U celom prostoru dosledno sledite svoj dizajn, koji ste odabrali i za vaše prozore .

Široka paleta boja

LINEA ručice su dostupne u eloksiranim i RAL bojama, čak i sa brušenim površinama. Tako je za vaše prozore i vrata zagarantovan izgled nerđajućeg čelika.

Secustik® efektivan dodatak sigurnosti

Patentirani mehanizam zaključavanja otežava pomeranje okova sa spoljne strane. Tako će LINEA ručice za prozore i vrata otežati život provalnicima.

Prilagođen različitim sistemima prozora

VarioFit®-prozorske ručice LINEA prilagođavaju dužinu štifta na odgovorajuću sistemsku dubinu prozorskog profila. Time je zamena vrlo jednostavna. 

LINEA ručice za prozore i vrata
LINEA ručice za prozore i vrata
LINEA ručice za prozore i vrata

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection