SKYFORCE zaštita od pada

SKYFORCE stilizovano, sigurno i bezbrižno

Prepoznatljive karakteristike savremenog arhitektonskog stila su prostrane staklene fasade i prozori u visini sprata. Zakonom propisane zaštite od pada utiču na celokupan izgled, ali najčešće u negativnom smislu. Dobra vest: SKYFORCE rešava ovaj problem i on postaje prošlost.

Stilizovan izgled, najbolji pogled

SKYFORCE zaštita od pada za najviše dizajnerske zahteve: svi vidljivi delovi se mogu uskladiti sa vašom individualnom bojom prozora. Tako se SKYFORCE savršeno i neupadljivo utapa u jasne linije modernih fasada. Pri tome izrada od stakla obezbeđuje najbolji pogled na spoljašnji svet.

Sertifikovana sigurnost

Odabirom sistema SKYFORCE oslanjate se na sertifikovano rešenje. To znači: svi elementi su međusobno savršeno usklađeni, a povezivanje sa vašim REHAU prozorima je otporno na opterećenja.

Izrada bez briga

SKYFORCE je ekskluzivno dostupan kod specijalizovanih REHAU partnera. Zbog principa „sve na jednom mestu“, nema više potrebe za vremenski intenzivnim dodatnim usaglašavanjima. Kašnjenja u izgradnji se efikasno sprečavaju, a vaša zaštita od pada biće stručno izvedena i savršeno uklopljeno sa vašim REHAU prozorima.

Savršeno integrisano

Elementi su dostupni u izvedbi AL eloksirano, Antracit (RAL 7019) i saobraćajno beloj boji (RAL 9016). Individualno usklađivanje boje prozora je omogućeno kroz opcionu plastifikaciju. U kombinaciji sa skrivenim sistemima za pričvršćivanje, postiže se stilski ujednačen izgled.

Fleksibilno primenljivo

Zaštita od pada SKYFORCE je kompatibilna sa REHAU prozorskim sistemima Euro-Design 70, Brillant Design, SYNEGO i GENEO.

Brzo i besplatno do ponude za prozore

Putem našeg obrasca za kontakt, vaš upit će biti prosleđen pravoj osobi za kontakt, koja će vas ubrzo kontaktirati.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection