Mbrojtje SKYFORCE nga rëniet

SKYFORCE - elegant, i sigurt dhe i kujdesshëm

Asnjë gjë nuk i simbolizon stilet moderne arkitekturore aq sa fasadat e bollshme prej xhami me dritare nga tavani deri në dysheme. Megjithatë, sistemet e përcaktuara me ligj të mbrojtjes nga rënia, shpesh kanë një ndikim negativ të vazhdueshëm në pamjen e përgjithshme vizuale. Lajm i mirë: me SKYFORCE, kjo i përket së kaluarës.

Pamje elegante, pamja më e bukur

SKYFORCE ofron mbrojtje nga rëniet sipas kërkesave më të larta të dizajnit: Të gjitha pjesët ekzistuese mund të kombinohen me ngjyrën e veçantë të dritareve. Në këtë mënyrë, SKYFORCE përshtatet në mënyrë të përsosur dhe në pozicion jo të dukshëm në linjat e pastra të fasadave moderne. Për më tepër, dizajni i xhamit siguron pamjen më të bukur nga jashtë në çdo kohë.

Mbrojtje e certifikuar

Me SKYFORCE, mund të mbështeteni në zgjidhje sistemesh të certifikuara. Kjo nënkupton që: Të gjithë komponentët lidhen në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin dhe montohen me dritaret tuaja REHAU.

Instalohen pa problem

SKYFORCE disponohet ekskluzivisht nga shitësi juaj i specializuar REHAU. Parimi "çdo gjë nga një burim" eliminon nevojën për koordinim shtesë e cila kërkon kohë. Vonesat në ndërtim parandalohen në mënyrë efektive dhe mbrojtja juaj nga rënie, kryhet në mënyrë profesionale dhe precize për dritaret tuaja REHAU.

E integruar në mënyrë të përsosur

Komponentët gjenden në alumin të anodizuar, antracit (RAL 7019) dhe të bardhë qumështi (RAL 9016). Përshtatja e veçantë me ngjyrën e dritares mundësohet me veshjen opsionale me pluhur. Së bashku me sistemin e fiksimit e fshehur, kjo sjell një pamje të përhershme elegante.

Mund të përdoret në mënyrë fleksibël

Mbrojtja SKYFORCE nga rëniet është në përputhje me sistemet e dritareve Euro-Design 70, Brillant-Design, SYNEGO dhe GENEO të REHAU.

Oferta e shpejtë dhe falas për dritare

Nëpërmjet formës tonë të kontaktit, kërkesa juaj do të dërgohet drejtpërdrejt pikës së duhur, të cilët do t'ju kontaktojnë menjëherë.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection