Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Të Reja

Qëndrueshmëri maksimale aktive

Si një sipërmarrje aktive në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Në këtë mënyrë, ne optimizojmë vazhdimisht përdorimin e burimeve tona dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Profilet e dritareve REHAU me etiketën e produktit EcoPuls tashmë përmbajnë 40% deri në 75% material të riciklueshëm dhe përfaqësojnë një gjurmë pozitive ekologjike.
Gjithashtu, mos i injoroni grantet ekzistuese. Financimi i dritareve aktuale për instalimin e dritareve të reja ose zëvendësimin e dritareve të vjetra. 


Premtimi i gjeneratës tonë - garancia juaj për veprim të qëndrueshëm


Ne i mbajmë premtimet. Ekonomia qarkore dhe përkushtimi ndaj qëndrueshmërisë zbatohen në mënyrë aktive në REHAU. Kemi prezantuar etiketën EcoPuls për të treguar qartë se sa e rëndësishme është qëndrueshmëria për REHAU. Me anë të kësaj, ju mund të vini re menjëherë se dritarja juaj REHAU është prodhuar veçanërisht në mënyrë të qëndrueshme nëpërmjet riciklimit.

Më shumë informacione rreth EcoPuls

Dritare plastike të qëndrueshme
EcoPuls
762602_Eng - manual upload
REHAU EcoPuls

Mëso më shumë

Dritare & dyer REHAU: Cilësia e markës nga Gjermania

Grupi REHAU u themelua nga Helmut Wagner në Rehau (Bavaria) në vitin 1948 dhe tani është një nga markat kryesore gjermane premium për dritare plastike me cilësi të lartë, me më shumë se 20,000 punonjës në të gjithë botën në më shumë se 170 vende, duke përfshirë Austrinë  dhe Zvicrën, si dhe shoqëri rajonale të specializuara të dritareve REHAU nga të gjitha shtetet federale si Berlin, Hamburg, Bremen, Saarland, Brandenburg dhe Bavari

Divizioni REHAU Window Solutions (WS) është prodhuesi dhe eksperti kryesor i dritareve në prodhimin e sistemeve moderne, novatore dhe të qëndrueshme të dyerve dhe dritareve si GENEO dhe SYNEGO. Funksionaliteti, estetika dhe qëndrueshmëria. Për më shumë se 30 vjet, REHAU Window Solutions ka punuar intensivisht në prodhimin e dritareve të qëndrueshme dhe në këtë mënyrë ka dhënë kontribut të rëndësishëm në mbrojtjen e planetit tonë. Një dimension i ri i dritareve për jetën e sotme dhe të nesërme. Dritaret REHAU janë zgjidhja perfekte për pronarët e shtëpive, kontraktorët e ndërtimit dhe zejtarët, si dhe për arkitektët dhe planifikuesit

Dritare REHAU për ndërtim të ri ose modernizim

Nëse po bëni ndërtim të ri, apo rinovime: Ka shumë arsye të mira që pronarët e shtëpive të mendojnë për personalizimin e dritareve të tyre. Dritaret  në shtëpi krahasohen me sytë në fytyrën e një personi - ato tregojnë shpirtin, në rastin e një shtëpie ato janë fjalë për fjalë dritaret e shpirtit të shtëpisë. Pra, çfarë stili dëshironi për shtëpinë tuaj?

Dëshironi një strehë komode ku mund të shijoni privatësinë tuaj dhe të izoloheni nga bota jashtë? Apo ju pëlqen hapësira, drita dhe stili i hapur i jetesës? Lexoni se si dizajni i dritareve ndikon në stilin tuaj të jetesës përpara se të vendosni për një zgjidhje që ju përshtatet më së miri juve dhe shtëpisë tuaj. Mbështetuni në dritaret plastike moderne, të bëra sipas përmasave dhe besoni në cilësinë e markës nga Gjermania. Përveçse është një material i lirë, PVC është gjithashtu i qëndrueshëm dhe i gjithanshëm.

Përmasat dhe format e dritareve: dritare nga dyshemeja në tavan, dritare panoramike, dritare të rrumbullakëta

Sapo hyjmë në një dhomë, me vetëdije i kushtojmë vëmendje pozicionit të dritareve. Në fakt ka një ndikim të drejtpërdrejtë në gjendjen tonë shpirtërore. Nëse një dhomë është e ndritshme dhe komode, ne ndihemi menjëherë rehat. Nëse ka vetëm disa burime natyrale të dritës, gjendja shpirtërore është krejtësisht e ndryshme. Në varësi të pamjes që dëshironi të krijoni dhe si i përdorni hapësirat tuaja, mund të përdorni dritën e elementit të projektimit për t'i dhënë çdo dhome një atmosferë krejtësisht të re, duke zgjedhur përmasat e duhura të dritares për përmasat e mëdha të xhamit, ju keni zgjedhjen midis hapjes të dritareve me shumë strukturë dhe një sipërfaqe të madhe xhami që të kujton një vitrinë dyqani dhe e mbush dhomën plot me dritë.

Aty ku ka hapësirë për dritare nga dyshemeja ne tavan, mund të zgjidhni gjithashtu mes një dere ballkoni ose dere oborri për të aksesuar drejtpërdrejtë në tarracë, në ballkon ose në kopsht. Një dhomë ndenje me derë më rrëshqitje sjell natyrën në shtëpinë tuaj, pragu në nivelin e dyshemesë RAUCERO e bën kalimin për të dalë në kopsht një kënaqësie pa pengesa dhe pa "ngecje". Një derë e stilit francez si një derë me shinë me rrëshqitje SYNEGO ose një derë me palosje me dizajn Panorama Swing ju jep mundësinë të lëvizni brenda dhe jashtë me disa hapa të thjeshtë.

Në parim, përmasat e dritareve janë çështje shijesh. Pozicioni i hyrjes së dritës natyrisht ndikohet nga drejtimet kryesore. Megjithatë, nuk ka një rregull fiks nëse dritaret në anën veriore të shtëpisë duhet të projektohen ndryshe nga ato në anën jugore me diell, por ka vlera empirike që mund t'i përdorni kur zgjidhni dritaret e duhura. A ju pëlqen dielli i mëngjesit? Pastaj një sipërfaqe e madhe xhami në anën lindore të shtëpisë është ideale për të shijuar lindjen e diellit nga dhoma e gjumit ndërsa hani mëngjes në shtrat.

Por ana veriore, e cila shpesh neglizhohet, mund të përfitojë po aq shumë nga sipërfaqja e dritareve të mëdha dhe siguron dritë të tërthortë, e cila është ideale për një dhome studimi. Ana jugore duket ideale për të shijuar diellin e mesditës në shtëpi, por me një dritare panoramike, dhoma mund të ngrohet shumë dhe nevojiten zgjidhje teknike për të krijuar hije. Mbrojtja nga dielli shpesh është gjithashtu një mbrojtje e mirë për privatësinë. Vendosja e një rrjete kundër insekteve është që në fillim një ide e zgjuar.

Dritaret plastike janë shumë të ndryshme sot dhe mund të përshtaten me çdo stil jetese. Ka shumë opsione kur bëhet fjalë për formën e dritares. Ka dritare të rrumbullakëta, dritare trekëndore dhe dritare me hark. Dritaret në kënd janë një zgjidhje tërheqëse për t'i shtuar hapësirë dhe ajër të pastër dhomës.

Ngjyrat e dritareve: nga ngjyra e modës e momentit antracit në të bardhën klasike

Dritaret plastike janë në dispozicion në shumë ngjyra të ndryshme. Përveç pamjes dhe ndjesisë së drurit dhe dritareve klasike të bardha ka edhe dritare plastike me pamje antraciti, dritare elegante gri, dritare të zeza, dritare blu, por edhe ngjyra që bien në sy që u japin shtëpive me fasadë të bardhë një shije shumë të veçantë. Në thelb, ngjyrat e dritareve përzihen në mënyrë harmonike në pamjen e përgjithshme për të theksuar stilin e shtëpisë. Dritaret me ngjyra janë një element i njohur i dizajnit për një stil arkitektonik minimalist nëse bëni pa elementë të tjerë dekorativë.

Funksione shtesë të dobishme të dritares: Mbrojtje kundër vjedhjeve, mbrojtje nga zhurmat, mbrojtja e privatësisë dhe mbrojtja termike

Dritaret e sigurisë me mbrojtje kundër vjedhjeve janë dizajnë të përgjithshëm të sofistikuara që nuk kanë pika të dobëta. Dritaret REHAU përmbushin lehtësisht klasën e rezistencës RC 2. Madje edhe kërkesat e klasës së rezistencës RC 3 mund të zbatohen lehtësisht me masa shtesë të përshtatshme. Përveç kësaj, me Smart Guard REHAU ofron mbrojtje parandaluese kundër vjedhjeve, duke zbuluar hajdutët e mundshëm në një fazë të hershme dhe duke përdorur sinjale optike dhe akustike për t'i ndaluar ata përpara se të ndodhë dëmi. Dritaret me ventilim (si p.sh. dritaret GENEO INOVENT me ventilim të integruar) janë veçanërisht praktike për ambiente me lagështirë si tualetet, dhe ofrojnë gjithashtu mbrojtje më të madhe kundër vjedhjeve.

Dritaret me izolim akustik gjithashtu rrisin komfortin e jetesës, për shembull nëse jetoni në një rrugë urbane ose pranë një linje hekurudhore. Pasi zhurma jo vetëm që është e bezdisshme, por me kalimin e kohës ajo mund t'ju bëjë të sëmureni. Dritaret REHAU zvogëlojnë zhurmat deri në 47 dB (decibel) dhe kështu arrihet një reduktim i zhurmës deri në 26 herë. Kjo përkon përafërsisht me zhurmën e një kositësi bari disa metra larg.

Në parim, çdo konvertim është një mundësi e mirë për t'u shndërruar në dritare me mbrojtje moderne termike me qëllim që të reduktohen ndjeshëm kostot e ngrohjes në ditët e ftohta të dimrit. Një profil modern i kornizës plastike gjithashtu përmirëson efiçencën e energjisë.

Llojet e hapjes së dritareve: Dritare me anim, dritare me anim dhe hapje, dritare me rrëshqitje

Mënyrat e hapjes së llojeve individuale të dritareve gjithashtu ndryshojnë. Llojet më të zakonshme janë dritaret që hapen me anim nga lartë, dritaret me anim dhe hapje të plotë, të cilat lejojnë animin ose hapjen e plotë të dritareve. Përveç kësaj, dritaret me rrëshqitje që kursejnë hapësirë, të cilat mund të hapen horizontalisht ose vertikalisht, të tilla si SYNEGO Slide, po përdoren gjithnjë e më shumë nga pronarët e shtëpive.

Aksesorët e dritareve: Dorezat e dritareve, parvazet e brendshme të dritareve, mbrojtje nga rënia e dritareve

Mund t'u tregoni mysafirëve edhe se cili model ju pëlqen për dorezën e derës në derën tuaj të jashtme, ju gjithashtu mund të përdorni dorezat e dritareve si një element dizajni. Dorezat e dritareve LINEA, me linjat e drejta dhe të qarta, janë në dispozicion në shumë ngjyra të anodizuara dhe RAL - nga e bardha klasike në argjend, bronz, ari, kafe dhe të zezë. Ka edhe aksesorë edhe më të dobishëm, të tillë si mbrojtja nga rëniet SKYFORCE për dritare. Instalimi i tyre është shumë i rëndësishëm për familjet me fëmijë ose kafshë shtëpiake. Parvazet e brendshme të dritareve INSILL ofrojnë shumëllojshmëri opsionesh dizajni. Parvazet e mëdha të dritareve që mund t'i dekoroni me jastëkë, bimë ose libra janë veçanërisht të kërkuara.

Financimi i dritareve

Zëvendësimi i dritareve të vjetra me të reja ofron shumë avantazhe dhe gjithashtu mbështetet financiarisht. Kjo e bën shumë më tërheqëse instalimin e dritareve të reja si dritare për mbrojtje nga zhurma ose dritare me mbrojtje termike ndaj nxehtësisë gjatë rinovimit që lidhet me energjinë. Shtimi i mbrojtjes nga vjedhjet nëpërmjet dritareve mund të jetë edhe arsye për mbështetje financiare për rinovimin e ndërtesave të vjetra. Institucionet shtetëroresi Korporata e Huasë për Rindërtim (KfW) ose Zyra Federale e Ekonomisë dhe Kontrollit të Eksportit (BAFA) janë kryesisht përgjegjëse për promovimin e dritareve moderne me një vlerë të ulët U. Bashkitë ose shtetet federale gjithashtu promovojnë zëvendësimin e dritareve gjatë modernizimit. Në varësi të shtetit federal dhe në varësi të programit të financimit, një financim me shuma të ndryshme mund të jetë i mundur për dritaret. Prandaj është më mirë të konsultoheni me një konsulent në fushën e energjisë nëse po promovohet një shtëpi me energji efiçente.

Dritare REHAU: Oferta juaj personale për dritaret

Dritaret REHAU me cilësi të lartë të përshtatura sipas dëshirave dhe nevojave tuaja individuale, sigurojnë më shumë mirëqenie dhe siguri në katër faqet e murit.

Kemi kënaqësinë t'ju këshillojmë për opsionet e disponueshme për ju dhe t'ju prezantojmë ofertën për dritaret dhe dyert pa qenë e nevojshme të paguani.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection