Përmasa e elementit deri në 4 x 2,28 m

Hapje maksimale nga pjesa e brendshme dhe e jashtme

Dizajni Panorama Swing është zgjidhja inovative e montimit për një pamje absolutisht të qartë dhe të pastër - pa mentesha të bezdisshme ose pajisje të dukshme.
 

I bindur nga thjeshtësia e tij

Elementet e dizajnit Panorama Swing kanë vija të qarta dhe një pamje të pastër. As menteshat dhe as pajisjet e dukshme nuk prishin thjeshtësinë e dizajnit. Përveç pamjes me cilësi të lartë, kjo gjë e bën edhe pastrimin më të lehtë.

Dizajn individual

Dizajni Panorama Swing është i disponueshëm në një larmi ngjyrash. Në varësi të sistemit të profilit, ju vendosni vetë numrin e brezave me rrëshqitje. Gjithashtu gama përfshin njësi me xham të dyfishtë dhe të trefishtë.

Një alternativë jo e kushtueshme

Krahasuar me elementët me palosje dhe rrëshqitje, dizajni Panorama Swing është një alternativë e leverdishme që mund të përpunohet shpejt. Dritaret dhe dyert standarde të salduara mund të shndërrohen në elemente me rrëshqitje/rrotullim.

Avantazhet tuaja sa hap e mbyll sytë

  • Hapja totale e hapësirës
  • Pamje tërheqëse
  • Teknologjia e kursimit të hapësirës
  • Përmasa e elementit prej deri në 4 x 2,28 m
  • Kyça të sigurt dhe të fshehur
  • Përdoret për sistemet e dritareve dhe dyerve
  • Cilësi e verifikuar REHAU

Oferta e shpejtë dhe falas për dritare

Nëpërmjet formularëve tanë të kontaktit, kërkesa juaj do t'i dërgohet drejtpërdrejt pikës së duhur të kontaktit, i cili do t'ju kontaktojë menjëherë.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection