Still_Title-WOW-2020-World-of-Windows-Location-Erlangen-Y - 1103770

World of Windows

Welcome 2 WOW - REHAU divizija prozorskih rešenja predstavlja jedinstveno i spektakularno iskustvo u Erlangenu

20.05.2022

REHAU divizija prozorskih rešenja predstavlja jedinstveni koncept World of Windows (WOW) 2022 i osigurava efikasnu razmenu mišljenja sa tržištem na spektakularnoj platformi i u bezbednom okruženju. WOW 2022 se održava u Erlangenu od 19. aprila do 15. jula 2022. godine.

REHAU divizija prozorskih rešenja se uvek fokusira na blizinu i efikasnu razmenu mišljenja sa svojim partnerima, čak i u izazovnim uslovima: Welcome to World of Windows 2022! Welcome 2 WOW! Na ovom događaju posebno se ističe prezentacija nastavka razvoja GENEO RAU-FIPRO-X, koji se u industriji prozora sa nestrpljenjem čekao.

„Bezbednost i zdravlje su uvek prioriteti za nas, kao sistemski dobavljač konstantno smo usmereni na naše partnere i zaposlene. U bezbednom i istovremeno spektakularnom okruženju World of Windows 2022, stvaramo hibridni koncept i kombinujemo digitalni sa analognim svetom. Rezultat toga je privlačno i inspirativno okruženje za personalizovana rešenja koja mi u REHAU diviziji prozorskih rešenja obezbeđujemo za naše partnere širom sveta,“ istakao je Carsten Heuer, CEO REHAU divizije prozorskih rešenja.

WOW 2022: Prostor za dijalog i interakciju na površini od 600 kvadratnih metara

WOW 2022 koji se održava u Erlangenu na površini od 600 kvadratnih metara predstavlja naš odgovor na sve veće potrebe tržišta za komunikacijom, dijalogom i inovacijama. REHAU divizija prozorskih rešenja tako konstantno radi na razvoju nagrađivanog projekta WOW (dobitnik nagrade German Brand Award za 2021. godinu) i dopunjuje ideju digitalnog iskustva uz pomoć centralnog analognog i istovremeno bezbednog prostora za susret sa rešenjima dobavljača kompletnih sistema.

„Na WOW 2022 partneri REHAU divizije prozorskih rešenja moći će kroz individualno prilagođene susrete da se upoznaju sa inovativnim rešenjima iz područja prozorskih profila, pametnih proizvoda, digitalnih usluga i održivosti – na nacionalnom jeziku i s lokalnom kontakt osobom“ navodi Peter Kotzur, direktor marketinga.

REHAU divizija prozorskih rešenja 2022: uspešni odgovori na globalne megatrendove kao što su održivost, digitalizacija ili urbanizacija.

„REHAU divizija prozorskih rešenja se uvek dosledno fokusira na uspeh svih svojih partnera i efikasnu razmenu mišljenja sa tržištem. Naš motivisani tim radi na tome svakodnevno, uz potpunu posvećenost. Posebno tokom 2022. godine, koju obeležava mnoštvo novih trendova, predstavljamo mnogobrojna inovativna i sveobuhvatna rešenja. Na taj način ćemo tržištu pružiti uspešne odgovore na globalne megatrendove kao što su održivost, digitalizacija i urbanizacija. Zajedno sa čitavom industrijom prozora, radujemo se događaju WOW 2022, gde ćemo nastaviti zajedno da ispisujemo stranice uspešne priče GENEO RAU-FIPRO-X. Potpuno posvećeni našim partnerima i novim mogućnostima: „Napravi razliku. Razvijaj poslovanje“, ističe Heuer.

Odeljenje kompanije REHAU Industries za prozorska rešenja svakodnevno unapređuje prozore i vrata. Za bolji život. Njegov jedinstveni pristup reciklaži EcoPuls predstavlja koncept održivosti bez premca u okviru branše. REHAU divizija prozorskih rešenja, kao pokretač i predvodnik održivih industrijskih rešenja, vodeći je stručnjak za sveobuhvatna sistemska rešenja duž čitavog lanca vrednosti: Prozori. Prilagođeni savremenom životu.

Grupacija REHAU ostvaruje godišnji promet koji premašuje četiri milijarde evra zahvaljujući rešenjima na bazi polimera. Ona spaja REHAU Industries sa snažnim kompanijama kao što su Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC i REHAU Automotive, pod jednim zajedničkim krovom. REHAU Industries je nezavisna kompanija koja obuhvata odeljenja zadužena za rešenja za objekte, prozorska rešenja, rešenja za nameštaj i industrijska rešenja. Više od 12.000 zaposlenih na preko 150 lokacija širom sveta zajedno rade na stalnom unapređenju života putem upotrebe inovativnih, održivih tehnologija u građevinskom i industrijskom sektoru, kao i sektorima proizvodnje prozora i nameštaja: Engineering progress. Enhancing lives.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection