700-D079_01 - 68327

Inovirani prozori. Prozori za savremeni život.

Savremena tehnologija je sastavni deo naše svakodnevice. Zašto ne bi bilo tako i sa Vašim prozorima?

Impresionirajte svoje kupce kompanijom REHAU – bez obzira da li tražite neobičan dizajn, inovativne materijale ili pametna rešenja.


Naši prozori, ulazna vrata, balkonska vrata i podizno-klizna vrata pružaju Vam mnogobrojne opcije planiranja i na taj način se optimalno prilagođavaju potrebama Vaših kupaca.

Da biste imali više slobodnog prostora za kreativne ideje i mogli više vremena da investirate u konsultacije sa kupcima, razvili smo niz korisnih alatki i servisnih usluga. One Vam pružaju podršku pri planiranju i smanjuju Vaš napor oko administracije.

Zahvaljujemo na Vašem upitu. Stupićemo u kontakt sa Vama u najkraćem mogućem roku.

Vaš upit nije mogao biti poslat. Proverite obavezna polja.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Informišite se o Vašim prednostima i stupite u kontakt sa nama.

Saznajte više o našim glavnim karakteristikama:

RAU-FIPRO X

Nova definicija prozora sa RAU-FIPRO X

RAU-FIPRO X, usavršena varijanta našeg čuvenog kompozitnog materijala, stvara nove mogućnosti za profile prozora – jedinstveni sa X faktorom:

  • X-tra visoki elementi do 2,80 m
  • X-tra stabilni zahvaljujući potpunom ojačanju sve do uglova
  • X-tra jaki za težine krila do 150 kg
  • X-tra efikasni sa Uw vrednostima do 0,60 W/m²K

To za Vas znači: manje čelika i manja težina kod transporta i ugradnje. Za Vaše kupce: nove perspektive u pogledu dimenzija, dizajna, energetske efikasnosti i zvučne izolacije.

Saznajte više o našem materijalu visoke tehnologije


Smart Home

Pametna rešenja za sigurnost i komfor

Prozor, koji putem senzora automatski provetrava. Prozorsko staklo kao automatska zaštita od tuđih pogleda i sunca, koje tokom dana zamenjuje venecijanere, a noću zavese? Naše odeljenje razvoja i na ovakvim rešenjima radi ubrzano. 

Prednosti:

  • Uvećajte vrednost klasičnih prozora i stvorite dodatni prihod.
  • Postanite predvodnik na rastućem tržištu.
  • Istaknite se savremenim i traženim proizvodima.

Smart Guard

Svetska inovacija: Preventivna protivprovalna zaštita

Alarmni modul REHAU Smart Guard koji se može integrisati u prozor, prepoznaje provalnika i odvraća ga pre nego što posegne rukom. U ozbiljnim situacijama Smart Guard prijavljuje pokušaj provale Smart Home centrali i pokreće alarmni program koji se može individualno konfigurisati.
 

Saznajte više o Smart Guard-u

GENEO INOVENT

Prozor koji provetrava kada je zatvoren
 

Sistem za ventilaciju GENEO Smart INOVENT samostalno reguliše trajanje i intenzitet faze provetravanja. Pomoću senzora kojim je opremljen meri sadržaj vlage i kiseonika u prostoriji i prilagođava kapacitet ventilacije. Pri tome filter za grubu prašinu sprečava ulazak svih čestica prečnika većeg od 10 μm, a takođe i polena, u unutrašnjost kuće.

Ponudite potpunu raznovrsnost kod dizajna i planiranja

Sa KALEIDO COLOR programom pružićete svojim kupcima ogroman izbor varijanti boja i dizajna. U zavisnosti od željenog izgleda i površinske strukture, koriste se različiti postupci, kao što su lakiranje ili kaširanje folijom. Sa aluminijumskom oblogom Vaši prozori ostavljaju snažan utisak visokokvalitetnog aluminijumskog izgleda. Rezultat: preko 400 mogućnosti dizajniranja.

Otkrijte REHAU svet boja

Trendovi, koji će impresionirati Vaše kupce

U skladu sa trenutnim trendom dizajna "Skandinavija“ koji je dostupan u tri boje hrasta, KALEIDO WOODEC prozori pružaju poseban izgled i osećaj – skoro da se i ne razlikuju od pravih drvenih prozora.

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC:
Zbunjujuća sličnost sa drvenim prozorima


Impresionirajte

Nudimo mnogobrojne korisne komponente pomoću kojih ćete uvećati vrednost Vaših REHAU prozora. Impresionirajte individualno prilagođenim rešenjima.

RAUCERO

Naš prag RAUCERO za osobe sa invaliditetom – sa visinom praga od 0 mm – objedinjuje funkciju sa dizajnom. Jednostavan je za čišćenje i nevidljiv kod zatvorenih vrata.

Makro_HDF - 94655521

Naša High-Definition-Finishing tehnologija visokog sjaja (HDF) odbija prljavštinu, jednostavna je za čišćenje i pruža najbolju otpornost na vremenske prilike.


Pridobijte kupce održivošću

Ekološka prihvatljivost već duže vreme i pri kupovini igra veliku ulogu. Naši proizvodi se odlikuju dobrom stopom emisije:

  • Godišnje uštedimo i do 97.000 tona CO2, zahvaljujući korišćenju sekundarnih sirovina, koje između ostalog dobijamo nazad preko ECO PULS profila.
  • Neprekidno optimizujemo našu proizvodnju, kako bismo uštedeli još više energije.
  • Na kraju, ali ne i manje važno, naši proizvodi svojim izvanrednim karakteristikama toplotne izolacije smanjuju potrebe za energijom.

ECO PULS – održivost u praksi

Mi vršimo reciklažu Vaših prozora

Demontirate Vaše stare plastične prozore i ugrađujete nove? Mi preuzimamo reciklažu. Sakupljamo, prečišćavamo, usitnjavamo, sortiramo, delimično oplemenjujemo materijal i na kraju ga ponovo koristimo za proizvodnju novih prozorskih profila.

210078_RS - 71891

Od starih prozora ponovo nastaju novi, inovativni i dugotrajni prozorski sistemi – istog kvaliteta kao prozori od novog materijala. Naši ECO PULS prozori štede energiju tokom celog životnog ciklusa proizvoda, a ne samo prilikom ugradnje.


Mi smo Vaš partner za nabavku i marketing

Rečima i delom Vam pružamo podršku kod svih Vaših projekata u vezi prozora. Oslonite se pri tome na nas, kao iskusnog partnera. Partner, kome su poznati Vaši zahtevi i koji zna kako ćete uspešno doći do ugovora i dobiti nalog – i pre svega kako ćete iz Vašeg budžeta izvući optimum.
Vaša prednost: Fokusirate se na Vašu osnovnu delatnost.

Icon_web_Favorisierter_Partner - 72132

Sve za Vašu savršenu prezentaciju

Kada se radi o marketingu, rado ćemo deo posla uraditi umesto Vas. Od nas ćete dobiti reklamni materijal koji Vam je potreban kako biste privukli nove kupce: Od profesionalne poslovne opreme preko prilagodljivih brošura i postera, pa do internet stranice.

Icon_Digital_Services - 72131

Brži izbor i poručivanje

Naš digitalni korisnički portal štedi dragoceno vreme kod poručivanja. Ovde imate direktan pristup za praćenje naloga, pristup tehničkim informacijama, objavama tendera, informacijama o kupcima i još mnogo toga. Ukoliko su Vam potrebne lične konsultacije, Vaša lična osoba za kontakt je dostupna jednim klikom.

Idi na korisnički portal

Naši sistemi

REHAU Vam nudi visoku tehnologiju za maksimalnu udobnost, kako za današnje tako i za buduće potrebe – bez obzira da li se radi o prozorima ili vratima za balkone, terase i kuće ili o podizno-kliznim vratima.

 

Mi smo tu za vas!

Došlo je vreme za prozore koji su savremeni kao i naš život. Biće nam drago da porazgovaramo sa Vama!

 

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection