LINEA ručke za prozore i vrata

Za posebne zahtjeve dizajna za prozore i vrata

 

LINEA ručkice za prozore i vrata se brinu za dodatnu sigurnost i svojim svedenim izgledom ističu dizajn modernih prozora. Dizajn ravnih linija i jasnih kontura će stvoriti utisak elegantnog izgleda u svakoj prostoriji. Tako LINEA ručkice ističu elemente moderne arhitekture.

Sve u vezi modernih prozora

Prilikom izbora ručkica za prozore, također treba obratiti pažnju na ekskluzivan dizajn i izuzetan vrhunski kvalitet. Jer ručice će odrediti izgled vaših prozora. LINEA ručice za prozore dostupne su i s opcijom zaključavanja.

Robusna elegancija za vaša vrata

LINEA kvake za vrata plijene pored svog modernog dizajna i svojom robusnošću i sigurnošću. Pratite dosljedno dizajn koji ste odabrali za svoje prozore i u ostatku svog stambenog prostora.

Veliki izbor boja

LINEA ručkice su dostupne u eloksiranim i RAL bojama, pa čak i s brušenim površinama. Time je izgled plemenitog čelika zagarantovan za vaše prozore i vrata.

Secustik® efektivan dodatak sigurnosti

Patentirani mehanizam zaključavanja otežava pomjeranje okova s vanjske strane. Tako će LINEA ručkice za prozore i vrata otežati život provalnicima.

Prilagođeno za različite prozorske sisteme

VarioFit® ručkice za prozore LINEA imaju prilagodljivu dužinu štifta u zavisnosti od dubine prozorskog profila. Time je zamjena veoma jednostavna.

LINEA ručke za prozore i vrata
LINEA ručke za prozore i vrata
LINEA ručke za prozore i vrata

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection