Svi REHAU prozori, vrata i dodatna oprema na jednom mjestu

Zatražite ponudu za prozore

700-D248 - 72535

Svi REHAU prozori, vrata i dodatna oprema na jednom mjestu

Zatražite ponudu za prozore

REHAU prozorski sistemi – pravi prozori za vaš dom

Savršeni odnosi svjetla za vaš dom

Mi vam ne nudimo nikakav proizvod s police, već rješenja po mjeri koja su u potpunosti u skladu s vašim željama i potrebama. Ne postavljajte nikakva ograničenja svojim idejama s REHAU prozorima i ostvarite svoje snove s ukusnim dizajniranim i individualnim oblicima, bojama, dodatnim funkcijama i još mnogo toga. Tako vaš dom postaje prava oaza blagostanja. Realizirajte svoje snove s ukusnim dizajnom i individualnim paketima opreme. 

Izaberite prema svojim željama i potrebama:

Izbor prozora prema dodatnim funkcijama

Visokokvalitetni prozori kompanije REHAU nude vam niz korisnih dodatnih funkcija, a posebno: zvučnu izolaciju koja će zadržati uznemirujuću buku napolju; zaštitu od provala i alarm za prozore kako bi se osjećali još sigurnije kod kuće; toplotnu izolaciju koja značajno smanjuje troškove grijanja u hladnim mjesecima; kao i integrisane ventilacijske sisteme s kojima se stambeni prostori mogu lako provjetravati čak i kada su prozori zatvoreni.

Izbor prozora prema boji

Kod REHAU prozora možete odrediti boju prozora, a na raspolaganju vam stoji široka paleta boja: od prozora u antracit boji do prozora u dekoru drveta – oni ne samo da izgledaju slično drvenim prozorima, već su i realistični. Kod REHAU prozora ćete naći i prozore u klasičnoj bijeloj boji, kao i prozore u crnoj ili smeđoj boji – ili se prepustite svom kreativnom zamahu i odlučite se za šareni prozor, kao što su zeleni, plavi ili crveni.

Vaša ponuda prozora – brzo i besplatno

Jednostavno. Lično. REHAU. Ovdje možete dobiti individualnu ponudu u samo 6 koraka. Obratite nam se odmah!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection