791-D026 - 91101

SKYFORCE – stilizovano, sigurno i bezbrižno

Prepoznatljivost savremenog arhitektonskog stila su prostrane staklene fasade i prozori u visini sprata. Međutim, zakonom propisane zaštite od pada veoma često utiču negativno na cjelokupan izgled objekta. Dobra vijest: Sa SKYFORCE to postaje prošlost.


Stilizovan izgled, najbolji pogled

SKYFORCE je zaštita od pada za najviše dizajnerske zahtjeve: svi vidljivi elementi mogu da se usklade sa individualnom bojom vaših prozora. Tako se SKYFORCE savršeno i neupadljivo utapa u jasne linije modernih fasada. Pri tome izrada od stakla obezbjeđuje najbolji pogled na spoljašnji svijet.

Certifikovana sigurnost

Odabirom sistema SKYFORCE oslanjate se na certifikovano rješenje. To znači: svi elementi su međusobno savršeno usklađeni i za opterećenje sigurno povezani sa vašim REHAU prozorima.

Izrada bez briga

SKYFORCE je ekskluzivno dostupan kod specijalizovanih REHAU partnera. Zbog principa „sve na jednom mjestu“ nema više potrebe za vremenski intenzivnim dodatnim usaglašavanjima i efikasno se preveniraju kašnjenja u izgradnji, a vaša zaštita od pada biće stručno izvedena i savršeno uklopljeno sa vašim REHAU prozorima.  

Savršeno integrisano

Elementi su dostupni u izvedbi aluminij-eloksirano, antracit (RAL 7016) i saobraćajno bijeloj boji (RAL 9016). Individualno usklađivanje boje prozora je omogućeno putem opcionalne plastifikcije. U kombinaciji sa skrivenim sistemima za pričvršćivanje, postiže se stilski ujednačen izgled.

Fleksibilno primjenjivo

Zaštita od pada SKYFORCE je kompatibilan sa REHAU prozorskim sistemima Euro-Design 70, Brillant-Design, SYNEGO i GENEO.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection