Mbi 400 opsione dizajni

Dizajn individual i dritareve me KALEIDO COLOR

 

Shtëpia juaj. Stili juaj. 
Në kombinimin tuaj individual.


Me KALEIDO COLOR, gamën gjithëpërfshirëse të sipërfaqes dhe ngjyrave për dyer dhe dritare, ju mund të aplikoni tendencat më të fundit të dizajnit dhe stileve që nuk dalin kurrë nga moda, në mënyrë po aq të thjeshtë dhe pa asnjë vështirësi për shtëpinë tuaj - dhe madje të kombinoni në mënyrë fleksibël pjesën e jashtme me atë të brendshme.

Mundësi të shumta

Në total, ju ofrojmë më shumë se 400 opsione dizajni për dritaret tuaja: nga imitimi i pamjes së drurit të vërtetë te sipërfaqet ekskluzive të aluminit, deri te tonalitetet e bardha klasike që nuk dalin kurrë nga moda për një rinovim elegant – natyrshëm gjithmonë me avantazhet bindëse të një dritareje plastike.

Rreth ofertës suaj të personalizuar për dritaret


Teknologji e cilësisë së lartë, rezultatet më të mira

Me gamën e sipërfaqeve dhe ngjyrave të KALEIDO COLOR, ju mbështeteni në materiale sipas standardeve më të rrepta të cilësisë. Analizat e sakta dhe testet afatgjata me ngarkesa më të larta sigurojnë që ju të shijoni dritaret tuaja REHAU për një kohë të gjatë. Përdoren procese dhe sipërfaqe të ndryshme sipas kërkesave individuale.

KALEIDO COVER

KALEIDO COVER

Pamje e përkryer alumini: Veshja prej alumini mundëson që pamja elegante të kombinohet me avantazhet teknike të dritareve plastike.
 

Më shumë

KALEIDO PAINT

KALEIDO PAINT

Mundësi pa kufij: shtresë llaku elegante sipas dëshirës me një shtresë të sipërme me shkëlqim ose mat në pothuajse të gjitha ngjyrat RAL. Për tu theksuar: Bojëra me teksturë për efekte të veçanta.

Më shumë

KALEIDO FOIL

KALEIDO FOIL

Procesi standard i vërtetuar me shtresën dekorative PVC dhe dy shtresat e saj: shtresa bazë e veshjes siguron ngjyrën e dëshiruar ndërsa shtresa e sipërme transparente ofron mbrojtje nga ndikimet mjedisore.

Më shumë

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC

Duket si i vërtetë: pamje dhe ndjesi bindëse te drurit me një shtresë të sipërme mat dhe një zbukurim me reliev veçanërisht të thellë - Dritaret plastike vështirë se mund të dallohen nga dritaret prej druri.

Më shumë
Veshje prej alumini KALEIDO COVER

KALEIDO COVER

Klasike dhe fisnike: Pamje e përkryer e aluminit

Me sipërfaqen e veshjes prej alumini, dritaret tuaja REHAU bëhen një alternativë më ekonomike e dritareve alumini ose dru-alumini. KALEIDO COVER përshtatet në mënyrë të përkryer me sipërfaqen e profilit të dritares dhe ngjitet fortë me të. Sipërfaqja e veshjes mund të lyhet me llak, të vishet me shtresë pudre ose të anodizohet dhe njëkohësisht është e fortë dhe i reziston motit të keq. KALEIDO COVER mund të lyhet me mbi 170 nuanca ngjyrash RAL.

Mostra ngjyrash:

Kornizat e dritareve dhe dyerve - Gri qymyri - RAL 7016

Gri qymyri
RAL 7016

Kornizat e dritareve dhe dyerve - Gri metali - RAL 9007

Gri metali
RAL 9007

KALEIDO COVER
KALEIDO COVER
KALEIDO COVER

  

KALEIDO COVER është i disponueshëm për sistemet e mëposhtme:

  • Dritare, dyer të jashtme dhe dyer me shinë rrëshqitëse GENEO
  • Dritare, dyer të jashtme dhe dyer me shinë me rrëshqitje SYNEGO
  • BRILLANT-DESIGN Dritare dhe dyer të jashtme
Modeli i këndit të KALEIDO PAINT

KALEIDO PAINT

Lyerje brilante për dritaret tuaja REHAU

Me KALEIDO PAINT, dritaret lyhen njëngjyrëshe me llak krejtësisht sipas imagjinatës tuaj. Llaku me shkëlqim spërkatet në disa shtresa dhe i jep dritares një shtresë të sipërme shumë të veçantë me sipërfaqe me shkëlqim ose mat. Paleta e ngjyrave po zgjerohet – aktualisht ngjyrat p.sh. që japin strukturë, ku mikro grimcat i shtohen bojës tradicionale për efekte optike speciale. Ofrojmë mbi 150 nuanca (RAL, DB ose NCS) për ju.

Mostra ngjyrash:

Ngjyrë bredhi (e ngjashme me RAL 6009)

Ngjyrë bredhi
RAL 6009

Blu safir (i ngjashëm me RAL 5003)

Safir blu
RAL 5003

KALEIDO FOIL

KALEIDO FOIL

Theksime të veçanta me dekore të drurit, uni-dekore dhe metalike.

Dekoret REHAU paraprakisht trajtohen me ngjitës dhe me një procedurë të posaçme me makineri me kapacitet të lartë ngjiten me kujdes mbi profilin e dritares. Shtresa PVC ka një strukturë me dy shtresa: shtresa bazë mbetet pa ngjyrë ose printohet, shtresa e sipërme transparente prej PMMA i mbron ngjyrat dhe dekoret nga zbardhja për shkak të rrezeve UV ose nga ndikimet e tjera klimatike. Ju mund t’i ngjitni dekoret nga brenda dhe/ose nga jashtë.

Mostra dekorimi:

Melamin kafe lisi me damarë 2

Melamin kafe lisi me damarë 2
REHAU 4914
Renolit 9.2052.089 - 116700
Kontinental F436-2007
 

Melamin ngjyrë gri antracit

Melamin ngjyrë gri antracit
REHAU 4443
Renolit 02.11.71000041 - 116700
Kontinental F436-5003AR
e ngjashme me RAL 7016

 

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC

Pamje dhe ndjesi e drurit pa lyerje

Sipërfaqet mat të KALEIDO WOODEC nuk janë vetëm të bukura për t'u parë, por edhe të japin ndjesinë sikur janë vërtetë reale. Ju do të habiteni, sepse KALEIDO WOODEC e bën vërtet të vështirë që ju të dalloni dritaret plastike nga dritaret prej druri. Me dritaret plastike, përfitoni gjithashtu nga kriteret minimale për mirëmbajtjen.

Mostra dekorimi:

Sheffield lisi ngjyrë betoni

Sheffield lisi ngjyrë betoni

Sheffield lisi ngjyrë gri e hapur

Sheffield lisi ngjyrë gri e hapur


Brenda dhe jashtë

Pamja tërësore

Pjesët kryesore të lyera sigurojnë një pamje të përhershme me cilësi të lartë të dritareve tuaja. Profilet janë të ngjyrosura tërësisht, në mënyrë që të arrihet një pamje e përgjithshme shumë harmonike, veçanërisht kur elementet e dritares janë të hapura.

Në varësi të dizajnit dhe ngjyrës së sipërfaqes, përdoren pjesët kryesore në antracit, të bardhë, kafe ose karamel.

Antracit (e ngjashme me RAL 7016)

Antracit (e ngjashme me RAL 7016)

E bardhë (e ngjashme me RAL 9016)

E bardhë (e ngjashme me RAL 9016)

Kafe (e ngjashme me RAL 8019)

Kafe (e ngjashme me RAL 8019)

Ngjyrë karamel (e ngjashme me RAL 8001)

Ngjyrë karamel (e ngjashme me RAL 8001)


 


Gjuha juaj e dizajnit

Arkitektura moderne mbështetet te format dhe linjat e qarta. Për shkak të planeve të ndërlikuara të dyshemeve, shpesh nevojiten dritare të veçanta. Falë KALEIDO COLOR, dritaret REHAU jo vetëm që duken bukur, por mund të përdoren për të krijuar forma të pazakonta falë qëndrueshmërisë së tyre. Mos e kufizoni veten, por lëreni kreativitetin tuaj të fluturojë i lirë.

Format e dritareve

Casa JOP 12 - 54861

Casa JOP 15 - 54865


Mbi 400 mundësi dizajni

Sipërfaqja dhe gama e plotë e ngjyrave KALEIDO COLOR mund të gjenden këtu.


Lëreni veten të frymëzoheni

Me mbi 400 mundësi dizajni, imagjinata juaj nuk njeh kufij. Për të krijuar një ide se çfarë mund të bëni me KALEIDO COLOR, ne kemi kompozuar një përzgjedhje të aplikimeve të ndryshme.

Oferta e shpejtë dhe falas për dritare

Përfitoni ofertën tuaj personale duke ndjekur vetëm 6 hapa. Pa pagesë dhe e thjeshtë.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection