Përmbledhja e të gjitha dritareve, dyerve dhe aksesorëve REHAU

Oferta për dritaret tuaja

700-D248 - 72535

Përmbledhja e të gjitha dritareve, dyerve dhe aksesorëve REHAU

Oferta për dritaret tuaja

Sistemet e dritareve REHAU – dritarja e duhur për shtëpinë tuaj

Raport i përkryer i dritës në shtëpinë tuaj

Nga ne nuk do të merrni një produkt nga rafti, por zgjidhje të përshtatura sipas dëshirave dhe nevojave tuaja. Mos i vendosni kufizime ideve tuaja për dritaret REHAU, dhe plotësoni ëndrrat tuaja të jetesës me dizajnë me shije dhe forma individuale, ngjyra, funksione shtesë dhe shumë më tepër. Shtëpia juaj do të kthehet në një oazë të vërtetë mirëqenieje. Realizoni ëndrrat për shtëpinë tuaj me një dizajn me shije dhe paketa individuale pajisjesh. 

Zgjidhni - në varësi të dëshirave dhe kërkesave tuaja:

Përzgjedhja e dritares sipas funksioneve shtesë

Dritaret me cilësi të lartë nga REHAU ju ofrojnë një sërë funksionesh shtesë të dobishme, veçanërisht: Mbrojtja nga zhurma për ta mbajtur jashtë zhurmën shqetësuese; Mbrojtje kundër vjedhjeve dhe alarm në dritare për t'ju bërë të ndiheni edhe më të sigurt në shtëpi; Mbrojtje termike për të ulur ndjeshëm kostot tuaja të ngrohjes në ditët e ftohta të dimrit; si dhe sisteme të integruara të ventilimit në mënyrë që hapësirat e banimit të ajrosen lehtësisht edhe kur dritaret janë të mbyllura.

Përzgjedhja e dritares sipas ngjyrës

Me dritaret REHAU, ju mund të përzgjidhni ngjyrën e dritares në mënyrë individuale, keni një gamë të gjerë ngjyrash në dispozicion: nga dritaret me antracit deri te dritaret me pamje druri - këto jo vetëm që duken jashtëzakonisht të ngjashme me dritaret prej druri, por janë gjithashtu të vërteta. Në REHAU do të gjeni gjithashtu dritare në ngjyrë të bardhë klasike, si dhe dritare në të zezë ose kafe - ose lini kreativitetin tuaj të lirë dhe zgjidhni një dritare shumëngjyrëshe, si në jeshile, blu ose të kuqe.

Oferta juaj për dritare - e shpejtë dhe pa pagesë

I thjeshtë. Personale. REHAU. Përfitoni këtu ofertën tuaj për dritare me vetëm 6 hapa. Na kontaktoni tani!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection