Smart Guard – превентивна заштита од кражби


Смарт Гард – превентивна заштита од провали


Понудете интелигентни прозорци што ги одвраќаат провалниците пред да настане штета!


Со Smart Guard на REHAU се фокусирате на уникатно решение за спречување на провали.

Незабележливо и едноставно вграден во рамките на системите GENEO или SYNEGO, системот Smart Guard активно се грижи за превентивна безбедност и добро чувство на Вашите клиенти.

Зголемување на продажбата

Надградете ги класичните прозорци и генерирајте дополнителна продажба.

Конкурентна предност

Развивајте се како пионер на растечкиот пазар.

Диференцијација

Покажете современи производи кои се бараат.

Едноставен принцип, голем ефект

Кај основната верзија, системот Smart Guard функционира сам за себе. Работи на батерии, не се потребни кабли.

Смарт Гард


Icon_Erschuetterungssensor_1c - 72839

Детекторот за движење регистрира движења во подрачјето до 20 cm пред прозорецот или балконската врата. Паметниот сензорски систем реагира само кога е важно.


Icon_LED_1c - 91930

Визуелно предупредување на провалникот преку LED.


Icon_Vorwarnung_1c - 72849

Доколку провалникот не се повлече, се активира следното ниво на ескалација и следи акустично предупредување од страна на сигнализаторот.


Smart Guard систем плус

Гласно со сирена

Оптичкото и акустично предупредување лесно може да се надополни со ефикасна сирена во внатрешноста што во итен случај активира аларм. Сирената за аларм функционира преку радио, не треба да се инсталираат кабли. Таа е едноставна за ракување и има ефикасно дејство. Системот плус може удобно да се активира и деактивира преку трајно инсталиран безжичен прекинувач.

Внатрешна сирена:

Дополнително активирање на внатрешната сирена во случај на вистинска провала. Компактен облик за суптилен дизајн. Аларм со гласност од 90 децибели – гласен како кружна пила.


Icon_Smart_Home_1c - 72845

Icon_Innensirene_1c - 72842


Смарт Гард систем плус


SMART GUARD System Connect

Дизајнирање на алармот по ваша желба

Поврзете го Smart Guard со централата на Паметниот дом и понудете паметна заштита од кражба. Конструкцијата на програмата за паметен аларм речиси нема ограничувања.Можностите целосно се ориентираат според замислите на клиентите: од затворање на ролетните преку активирање на сирената за аларм, па сè до насочена порака на паметниот телефон.


Icon_Smart_Home_1c - 72845

Icon_Innensirene_1c - 72842

Icon_nb_App - 76646


Смарт Гард систем конект


Флексибилно и безбедно за во иднина

Нашето решение за Паметен дом е компатибилно со бројни производители, на пр. Abus, Homematic IP, Philips, Osram и Sonos.

Се инсталира подготвено за употреба

Понудете систем, кој е подготвен за употреба и веќе конфигуриран. Од нас добивате обука и неопходната техничка поддршка.

Апликација за лесна контрола

Со придружната апликација, клиентите ги имаат сите решенија на Паметниот дом на дофат – во секое време и насекаде.

Практичен дополнителен прибор

За уште поголема удобност, може да добиете и други производи, на пр. далечински управувач и контакти со прозорецот.

Смарт Гард систем
Незабележително, но ефикасно

Системот е скриен во прозорската рамка


Нашата подршка 


Совршена презентација

Со нашиот рекламен материјал, привлеккувате внимание при почетниот разговор. Голем број од нашите алатки за презентација можете да ги индивидуализирате ваше лого и адреса.

Инспирација можете да добиете од нашата брошура „Безбедност за зголемување на продажбата“.

Services

Ние се грижиме за зголемување на побарувачката

Спроведуваме онлајн рекламна кампања наменета за крајните клиенти. Присутни сме на разни портали на крајните корисници поврзани со темите за градба и реновирање, на Facebook, како и на YouTube.

Станете дел од нашиот локатор на партнери и профитирајте и од тоа!Ние сме тука за Вас!

Дојдено е време за прозорци што се исто толку модерни како и нашиот живот. Со нетрпение очекуваме да разговараме со вас!

Ви благодариме на барањето за контакт. Ќе Ве контактираме колку што е можно побрзо.

За жал, се појави грешка. Проверете ги задолжителните полиња.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Материјали за превземање

Брошури

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection