Ново откривање на прозорците. За современиот живот.

REHAU си постави задача да развие прозорци и врати, кои се модерни како и нашиот живот. Тие ни го покажуваат светот, но и се грижат за свежиот воздух додека се затворени, а можат и да ги одвратат натрапниците пред нешто да се случи.

Кон понудата на прозорци

Модерна едноставност

Ново откривање на прозорците. За современиот живот.

REHAU си постави задача да развие прозорци и врати, кои се модерни како и нашиот живот. Тие ни го покажуваат светот, но и се грижат за свежиот воздух додека се затворени, а можат и да ги одвратат натрапниците пред нешто да се случи.

Кон понудата на прозорци

REHAU – прозорци, врати и сè што припаѓа тука


Откријте ги прозорците и вратите, кои се исто толку модерни како и Вашиот живот.

Висока технологија. За најголема удобност. За животот денес и утре. Тоа е REHAU. Сеедно за што ќе се одлучите: прозорци, балконски врати, врати за тераси и лизгачки врати, влезни врати, решенија за паметен дом или паметни додатоци.

Со REHAU е лесно: Овде, во само 6 чекори, ќе ја добиете личната понуда за Вашите прозорци. Индивидуално. Некомплицирано. Брзо.

Кон понудата на прозорциВашите достигнувања

Прозорци REHAU

Вие одлучувате што Ви е важно. Бидејќи Вашиот живот е во фокусот. Прозорските системи од REHAU прават нештата да бидат покомфорни, потивки, посветли или поудобни. Токму како што посакувате Вие. 


Портфолио на производи за Вашите прозорци


GENEO RAU-FIPRO X

RAU-FIPRO X: Високо-технолошки материјал за поголеми елементи, поголема сигурност и удобност. Ексклузивно за прозорскиот систем GENEO

GENEO RAU-FIPRO X

SYNEGO

Со SYNEGO, значително ќе ги намалите трошоците за греење и ќе доживеете ново чувство за домот, од кое никогаш повеќе нема да сакате да се откажете.

SYNEGO

BRILLANT-/EURO-DESIGN

Прозорски системи од REHAU со длабочина на вградување од 70 mm, кои обезбедуваат светлина, топлина, безбедност и уште многу други предности.

BRILLANT-/EURO-DESIGN

SYNEGO Slide

Лизгачките прозорци SYNEGO Slide овозможуваат флексибилност со што заштедуваат простор при дизајнирање на домот.

SYNEGO Slide


Портфолио на производи за Вашите прозорци

 
X-тра големи прозорци

Нови димензии

RAU-FIPRO X: Високо-технолошки материјал за поголеми елементи, поголема сигурност и удобност. Ексклузивно за прозорскиот систем GENEO

GENEO RAU-FIPRO X

Прозорски површини Панорама

За пријатно чувство

Со SYNEGO, значително ќе ги намалите трошоците за греење и ќе доживеете ново чувство за домот, од кое никогаш повеќе нема да сакате да се откажете.

SYNEGO

Модерни прозорци од пластика

За секој дом

Прозорски системи од REHAU со длабочина на вградување од 70 mm, кои обезбедуваат светлина, топлина, безбедност и уште многу други предности.

BRILLANT-/EURO-DESIGN

Прозорци што заштедуваат простор

Чудо на просторот

Лизгачките прозорци SYNEGO Slide овозможуваат флексибилност со што заштедуваат простор при дизајнирање на домот.

SYNEGO Slide


Лизгачки врати REHAU

Дизајнирајте го својот дом отворен, модерен и со многу светлина. Tоа е можно со лизгачките врати од REHAU.  Внесете ја природата во својот дом и уживајте во чувството на слобода преку уникатната врска помеѓу внатрешноста и надворешноста.


Портфолио на производи за влезни врати


Подигачко-лизгачки врати GENEO

Внатрешноста и надворешноста стануваат едно: Особено големата стабилност на профилот овозможува големини на елемент со ширина до 10 m и висина до 2,80 m.

GENEO

Подигачко-лизгачки врати SYNEGO

Во Панорама-варијата, SYNEGO сјае благодарение на малата рамка, со можност за најголем продор на светлина и уште подобар поглед.

SYNEGO

Лизгачки врати SYNEGO Slide 

Вратите на елегантниот систем се отвораат и затвораат со малку напoр и со едноставни потези на рацете.

SYNEGO Slide

Преклопувачко-лизгачки врати (хармоника) Panorama Swing-Design

Лизгачкиот систем на преклоп (хармоника) овозможува совршено отворање на просторот.Невидливите окови обезбедуваат чисти линии и едноставен дизајн.

Panorama Swing-Design


Портфолио на производи на Вашите влезни врати

 
Прозорци со панорамски поглед

Внатрешноста и надворешноста стануваат едно: Особено големата стабилност на профилот овозможува големини на елемент со ширина до 10 m и висина до 2,80 m.

GENEO

Модерни лизгачки врати

Лесни премини

Во Панорама-варијата, SYNEGO сјае благодарение на малата рамка, со можност за најголем продор на светлина и уште подобар поглед.

SYNEGO

Лизгачки врати со лесно ракување

Уште поедноставно

Вратите на елегантниот систем се отвораат и затвораат со малку напoр и со едноставни потези на рацете.

SYNEGO Slide

Панорама врати од тераси

Максимален отвор

Лизгачкиот систем на преклоп (хармоника) овозможува совршено отворање на просторот.Невидливите окови обезбедуваат чисти линии и едноставен дизајн.

Panorama Swing-Design


Влезни врати REHAU

Влезната врата е повеќе од само влезна област – таа е порта кон Вашата зона на благосостојба. Токму од таа причина, дизајнот, удобноста, безбедноста и топлинската изолација играат толку одлучувачка улога. Дајте му на својот дом индивидуален акцент.


Портфолио на производи за влезни врати


Влезни врати GENEO RAU-FIPRO X

Висока технологија од авионската индустрија: Ова е основата на пионерскиот композит со влакна RAU-FIPRO X. Од него настануваат влезни врати, кои одново ја дефинираат стабилноста во комбинација со дизајн и удобност.

GENEO RAU-FIPRO X

Влезни врати SYNEGO

Најдобри вредности за градежниците, кои имаат свои барања: Влезните врати SYNEGO уверуваат со своите вредности во однос на топлинска изолација, звучна изолација, издржливост и дизајн.

SYNEGO

Влезни врати BRILLANT-DESIGN

За дополнителна стабилност и долготрајност: Влезните врати Brillant-Design сјаат со заварен спој во аглите, затворено челично засилување во крилото и арматури со голем волумен.

BRILLANT-DESIGN


Портфолио на производи на Вашите влезни врати

 
Модерни влезни врати

Нови димензии

Висока технологија од авионската индустрија: Ова е основата на пионерскиот композит со влакна RAU-FIPRO X. Од него настануваат влезни врати, кои одново ја дефинираат стабилноста во комбинација со дизајн и удобност.

GENEO RAU-FIPRO X

Модерни влезни врати

Сеопфатен талент

Најдобри вредности за градежниците, кои имаат свои барања: Влезните врати SYNEGO уверуваат со своите вредности во однос на топлинска изолација, звучна изолација, издржливост и дизајн.

SYNEGO

Влезни врати BRILLANT DESIGN

Безбеден избор

За дополнителна стабилност и долготрајност: Влезните врати Brillant-Design сјаат со заварен спој во аглите, затворено челично засилување во крилото и арматури со голем волумен.

BRILLANT-DESIGN


Решенија за паметен дом од REHAU кај прозорците

Безбеден и свеж дом – во текот на целиот ден. GENEO INOVENT и Smart Guard се совршен пар за тоа.  Искусете ги самовентилирачките прозорци и превентивната заштита од пробивање. Од REHAU.


Вашите паметни решенија за прозорецот


GENEO Smart INOVENT

Интегрираниот систем за вентилација во прозорецот, размислува и проветрува самостојно. Тој обезбедува свеж воздух и спречува создавање габи од мувла во просториите. 

GENEO Smart INOVENT

Smart Guard 

Оптичките и акустичните сигнали му покажуваат на натрапникот дека воопшто не треба ни да се обидува да изврши пробивање. Активното одвраќање спречува да дојде до оштетување на прозорците и вратите.

Smart Guard 


Вашите паметни решенија за прозорецот

 
Прозорци што проветруваат додека се затворени

GENEO Smart INOVENT

Интегрираниот систем за вентилација во прозорецот, размислува и проветрува самостојно. Тој обезбедува свеж воздух и спречува создавање габи од мувла во просториите. 

GENEO Smart INOVENT

Спречување провали

Smart Guard 

Оптичките и акустичните сигнали му покажуваат на натрапникот дека воопшто не треба ни да се обидува да изврши пробивање. Активното одвраќање спречува да дојде до оштетување на прозорците и вратите.

Smart Guard


Дизајни на прозорци REHAU

Програмата на бои KALEIDO COLOR  нуди повеќе од 400 можности за дизајн на Вашите прозорци: од мамливиот изглед на вистинско дрво, преку ексклузивни алуминиумски површини па се до класични, безвременски бели тонови за стилско реновирање. Секогаш во комбинација со предностите кои ги имаат прозорците од вештачки материјали.Висококвалитетни дизајнерски решенија за Вашите прозорци и врати

Програмата KALEIDO COLOR се залага за огромен избор на варијанти на бои и дизајни. Зависно од саканиот изглед и структурата на површината, се применуваат различни постапки, како лакирање или ламинирање на фолијата. Со алуминиумскиот капак, прозорците добиваат оптика на висококвалитетен алуминиум. Резултатот е - повеќе од 400 можности за дизајн. Се разбира, притоа може да се комбинираат различни дизајни за внатре и надвор.

КАЛЕИДО ФОИЛ

KALEIDO FOIL 

Докажана стандардна постапка со двослојна PVC-фолија: основната фолија ја обезбедува саканата боја, транспарентниот горен слој штити од избледување и други влијанија од околината.

Повеќе

КАЛЕИДО ВУДЕК

KALEIDO WOODEC

Мамливо вистински: уверлив изглед и чувство на вистинско дрво со мат завршна обработка и особено длабоко обликување. На овој начин, едвај може да се разликуваат прозорците од вештачки материјали од прозорците од дрво.

Повеќе

КАЛЕИДО ПЕИНТ

KALEIDO PAINT

Неограничени можности: благороден лак со сјајна или мат завршна обработка во речиси сите RAL-бои. Посебна карактеристика: Текстурирани бои за специјални ефекти.

Повеќе

КАЛЕИДО КАВЕР

KALEIDO COVER

Совршениот изглед на алуминиум​: Соодветните алуминиумски капаци го комбинираат благородниот изглед со техничките предности на прозорците од вештачки материјали на REHAU.

Повеќе


Додатоци од REHAU за прозорци и врати

Исполнете го Вашиот дом од соништата со дизајн по вкус и пакети со индивидуална опрема. Решенијата, кои се прилагодени според Вашите желби се уникатни како што сте Вие и Вашиот стил.


Вашите додатоци за прозорци и врати


RAUCERO

Со висина на конструкција од 0 mm, подниот праг RAUCERO обезбедува уникатна удобност, особено софистициран изглед и лесно чистење.

RAUCERO

SKYFORCE

SKYFORCE е заштитна оградa од пад, за највисоките дизајнерски барања: Сите видливи делови може да се усогласат со Вашата индивидуална боја на прозорецот.

SKYFORCE

INSILL 

Внатрешните подпрозорски плочи INSILL се со постојани бои и отпорни на абење. Различните  дизајни го нудат вистинскоторешение за секој вкус.

INSILL 

LINEA

Рачките за прозорци и врати LINEA даваат дополнителната безбедности со својот едноставен изглед ги потенцираат јасните линии на современите прозорци.

LINEA 


Вашите додатоци за прозорци и врати


Прагови на ниво на подот

RAUCERO

Со висина на конструкција од 0 mm, подниот праг RAUCERO обезбедува уникатна удобност, особено софистициран изглед и лесно чистење.

RAUCERO

Заштита од пад од стакло

SKYFORCE

SKYFORCE е заштитна оградa од пад, за највисоките дизајнерски барања: Сите видливи делови може да се усогласат со Вашата индивидуална боја на прозорецот.

SKYFORCE

Стилизирани прозорски плочи

INSILL 

Внатрешните подпрозорски плочи INSILL се со постојани бои и отпорни на абење. Различните  дизајни го нудат вистинскоторешение за секој вкус.

INSILL 

Елегантни прозорски рачки

LINEA

Рачките за прозорци и врати LINEA даваат дополнителната безбедности со својот едноставен изглед ги потенцираат јасните линии на современите прозорци.

LINEA 


Одржливост на REHAU

Прозорци од генерации за генерации: REHAU верува во доследна одржливост. Уникатниот модел на кружна економија, обезбедува постојано зголемување на процентот на рециклиран материјал во прозорските системи од REHAU. Тоа заштедува енергија, ги штити ресурсите и ја штити нашата планета.


Ветување на нашата генерација – Ваша гаранција за одржливо делување


Кај нас не постојат празни ветувања. Кружната економија и посветеноста на одржливост, активно се практикуваат во REHAU. За да покажеме јасно каква централна вредност има темата одржливост во REHAU, ја воведовме ознаката EcoPuls. Со неa може веднаш да видите дека Вашиот прозорец oд REHAU е произведен особено одржливо со употреба на рециклати.

Повеќе за EcoPuls

Одржлива кружна економија
EcoPuls
762602_Eng - manual upload
REHAU_Signet_ECOPULS - Dummy


Понуда за Вашите прозорци - брзо и бесплатно

Едноставно. Лично. REHAU. Добијте ја овде, во само 6 чекори, индивидуалната понуда за Вашите прозорци. Контактирајте со нас сега!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection