Трошоците за греење цврсто под контрола ! Со прозорци од REHAU. Одлучете сега и уживајте во зимата.

Побарај понуда

700-D171 - 68840

Трошоците за греење цврсто под контрола ! Со прозорци од REHAU. Одлучете сега и уживајте во зимата.

Побарај понуда

Заштедете на трошоците за греење со нoви прозорци од REHAU

Максимална ефикаснот х 3: Со прозорските системи од REHAU.

Сопствениците кои планираат долгорочно, уште сега обезбедуваат ниска потрошувачка на топлинска енергија. Прозорските решенија на REHAU, ги подготвуваат домовите за иднината и вeднаш постигнуваат мерливи ефекти.

Заштеда на пари

Заштита на околината

Оптимална клима во просториите

Топлината денес е драгоцена. Добро загреана дневна просторија на пример, веднаш ги зголемува трошоците за топлинска енергија. Главниот виновник: стари модели на прозорци со лоша топлинска изолација.

Со прозорските системи од REHAU, ќе можете да ја контролирате потрошувачката на енергија.

Нашите висококвалитетни прозорски системи SYNEGO и GENEO, со врвни вредности на топлинска изолација, ја одржуваат топлината во домот без оптеретување на Вашиот паричник. На време донесете ја вистинската одлука за REHAU прозорци кои заштедуваат топлинска енергија. На овој начин значително се намалува потрошувачката на енергија и се заштедуваат пари.


Новите REHAU прозорци имаат повеќе од три пати подобра топлинска изолација од вообичаените!

Како препознаваме кои прозорци се енергетски ефикасни?


Koга станува збор за енергетски ефикасни прозорци, во фокусот е U-вредноста на прозорците. U-вредноста е коефициентот на топлинска спроводливост. Тој служи за оценка на топлинската изолација на еден прозорец и ја одредува количината на топлина која протекува низ една површина од 1 m² за еден час. Колку е пониска оваа вредност, толку е поголема топлинската изолација. Во споредба со конвенционалните прозорци со едноставно застаклување со U-вредности од просечно 5,8 W/m²K, нашите прозорци имаат врвни вредности од 0,85 W/m²K.

Стручната монтажа на прозорците е исто така мошне важна. Само ако прозорците одлично дихтуваат, може да се искористи топлинската изолација на профилите и да се заштеди енергија. А со правилно проветрување пак, се избегнуваат штети настанати од од влага и мувла.


Побарајте ја вашата необврзувачка понуда за прозорци!

Голем број партнерски компании на REHAU во Македонија, ги нудат нашите производи и иновативни решенија. Пополнете го формуларот за контакт подолу - со само малку информации за вашиот градежен проект, можеме да ве поврземе со вистинскиот партнер за вашите барања. Од него ќе добиете необврзувачка понуда за прозорци.


 

Ви благодариме на барањето. Ќе Ве контактираме колку што е можно побрзо.

Вашето барање не можеше да се испрати. Проверете ги задолжителните полиња.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Сите полиња означени со * се задолжителни и мора да се пополнат пред испраќање на формуларот.

 

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection