AL-D1133_CL - 109532

За атрактивен дизајн на прозорците и вратите

LINEA рачките за прозорци и врати обезбедуваат дополнителна сигурност и даваат модерен изглед на прозорците. Дизајнот со рамни линии и јасни контури дава елегантен впечток во секоја просторија. Така LINEA рачките ги нагласуваат елементите на модерната архитектура.

Модерни прозорци во секој поглед

При изборот на рачките за прозорци, треба да се внимава на ексклузивниот дизајн и исклучително висок квалитет. Имено, рачките го одрадуваат изгледот на рпозорците. LINEA рачките за прозорци се достапни и со можност за закллучување.

Робусна елеганција за Вашата врата

LINEA рачката за врати, импресионира не само со својот модерен дизајн, туку и со својата робусност и безбедност. Дизајнот кои го имаат прозорците, се пренесува со истиот акцент и на вратите.

Secustik® – ефикасен плус за безбедност

Патентираниот механизам за заклучување, го отежнува нaсилното отварање на прозорецот однадвор, па така крадците потешко ќе може да отворат.

Се прилагодува на различни прозорски системи

Прозорските рачки VarioFit® LINEA ја прилагодуваат должината на осовината, на соодветната длабочина на профилот на прозорецот. На тој начин, многу лесно може да се заменат. 

Голем избор на бои

Рачките од програмата LINEA ги има во различни елоксирани и РАЛ бои и во варијанта со структурирана површина. На овој начин рачките, имаат сигурен изглед на нерѓосувачки челик.

AL-D1226_01_CL - 109536
AL-D1123_CL - 109529
AL-D1110_CL - 109528

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection