Совршено интегрирана заштита од сонце и погледи

REHAU SunvarioTop Mini Plus: Елемент за поставување на ролетни за максимална флексибилност и индивидуални можности за конструкција.

Прозорци откриени одново.
За животот денес.

AL-D1879_01_CL - 1091188

Совршено интегрирана заштита од сонце и погледи

REHAU SunvarioTop Mini Plus: Елемент за поставување на ролетни за максимална флексибилност и индивидуални можности за конструкција.

Прозорци откриени одново.
За животот денес.

Целосна заштита

Со REHAU SunvarioTop Mini Plus заштитуваат од сонце и несакани погледи. Но, истовремено, ролетните дихтуваат на воздух, имаат  звучна изолација (Rw bis 48 dB) и топлинска изолација (Usb до 0,74 W/m²K), благодарение на специјална изолација на страничните капаци и силиконски дихтунзи.


Заштита од сонце и погледи со максимална стабилност

Се доаѓа од едно место. Елементите за поставување на ролетната, може да се испорачаат веќе претходно монтиран  прозорецот. Тоа го поедноставува вградувањето на ролетната и заштедува време.

AL-D1933_01_CL - 1091186


Заштита од сонце и погледи со максимална стабилност

Се доаѓа од едно место. Елементите за поставување на ролетната, може да се испорачаат веќе претходно монтиран  прозорецот. Тоа го поедноставува вградувањето на ролетната и заштедува време.

Голем избор на бои и материјали

Ламелите и водилки ги има во изведба од алуминиум или од вештачки материјал ПВЦ. За индивидуална изведба, постојат фолии во многубројни декори со долг век на траење, па дури и со изглед на вситинско дрво.

Индивидуална конфигурација

REHAU SunvarioTop Mini Plus) има многу можности за конфигурација, за различни барања. Начинот на работа може да се одбере помеѓу работа со јаже -гуртна, курбла или пак на електричен мотор. А системот може дополнително да се надогради со заштита од инсекти по избор. Благодарение на различните материјали и големиот избор на декори, навистина не постојат ограничувања при дизајнирање на ролетните.

723-D001 - 1091170

Универзална примена

REHAU SunvarioTop Mini Plus, одговара на нашите прозорски системи EURO- BRILLANT-DESIGN, SYNEGO, како и GENEO RAU-FIPRO-X. Искористете ко нашето совршено ускладено протфолио, кое ќе ги исполни сите барања.

AL-D1900_01_CL - 1091187


Лесни за одржување и долговечни

Со изборот на елементот за поставување на ролетна REHAU SunvarioTop Mini Plus, се добива долговечен систем, исклучително лесен за користење и одржување, кој и по подогло користење и натаму ќе ја дава најдобрата заштита и ќе го задржи својот изглед.

723-D001_mT_web_MK - 1103652

Downloads

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection