Dritare dhe dyer me PVC

PVC: e qëndrueshme, rezistente ndaj motit dhe pa nevojë për mirëmbajtje

Formësim i shkëlqyeshëm, liri absolute dizajni dhe raport optimal çmim-performancë, të gjitha këto tregojnë se dritaret dhe dyert e prodhuara me PVC kanë cilësi të lartë. Ne gjithashtu i pajisim profilet tona me një sipërfaqe shumë të veçantë: veshje me definicion të lartë.

Kjo sipërfaqe shtesë e lëmuar nuk mban shumë papastërti dhe pastrohet lehtë. Po ashtu mirëmbajtja e dritareve dhe dyerve kryhet në shumë pak kohë: Një herë në vit hidhni një pikë vaj gatimi dhe mbylljet me silikon.

Dritare SYNEGO

Dritare SYNEGO

Sistemi PVC me thellësi prej 80 mm dhe vlerë Uf deri në 0.94 W/m²K

Dritaret SYNEGO janë zgjidhja më e mirë për klientët e ndërgjegjshëm për konsumin e energjisë. Përveç vlerës Uf deri në 0,94 W/m²K, sistemi e ka treguar veten përmes kursimit që ofron dhe varianteve të shumanshme të dizajnit.

Përparësitë tuaja:

 • Më shumë hapësirë ​​në magazinë, sepse mund të pajisni sistemin SYNEGO me dy variante izolimi.
 • Gamë e gjerë profilesh
 • E disponueshme në të gjitha ngjyrat dhe me brendësinë e re prej xhami të laminuar KALEIDO VISION
 • E riciklueshme dhe miqësore ndaj mjedisit

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor94 mm deri në 175 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës114 mm deri në 218 mm
Thellësia80 mm
Numri i dhomave7/6
Trashësiamaksimale 51 mm
Sisteme izolimiAD: 2 izolues ndalues
MD: 2 izolues ndalues,
1 izolim qendror
Dizajn profili

Krahë me sipërfaqe të zhvendosur,
gjysmë krah me krah të rrumbullakët

Karakteristikat      
Izolimi termik Ufderi në 0,94 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 47 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4
Operatorët (EN 13115)2

Dyer të jashtme SYNEGO

Dyer të jashtme SYNEGO

Sistemi i profileve me thellësi 80 mm dhe vlerë Udderi në 0.82 W/m²K

Të projektuar për pajisje me klasën e rezistencës deri në RC3, dyert kryesore SYNEGO ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme kundër hyrjes me forcë. Me izolimin termik, izolimin e lartë akustik, qëndrueshmërinë dhe gamën e gjerë të ngjyrave, këto dyer kryesore plotësojnë gjithashtu kërkesat e larta të pronarëve të ndërtesave.

Përparësitë tuaja:

 • Vulosje dhe izolim perfekt
 • Qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi e lartë falë përforcimeve me çelik
 • Mbushje me zgjedhje të lirë
 • Pa pengesa
 • Siguri e lartë kundër hyrjeve me forcë
 • E disponueshme në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR përveç KALEIDO VISION

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor174 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës136 mm (lartësia e pragut 20 mm)
Thellësia80 mm
Numri i dhomave7/5
Trashësiamaksimale 51 mm
Sisteme izolimiAD: 2 izolues ndalues
MD: 2 izolues ndalues, 1 izolim qendror
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur
Karakteristikat      
Izolimi termik Uf1,2 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 45 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B2
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)4A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4

Dyer me shinë rrëshqitëse SYNEGO

Dyer me shinë rrëshqitëse SYNEGO

Sistemi i profileve me thellësi prej 80 mm dhe vlerë Uf deri në 1.3 W/m²K

Ashtu si dritaret dhe dyert e përparme SYNEGO, shinat rrëshqitëse që i shoqërojnë, ofrojnë gjithashtu mbrojtje të shkëlqyer kundër hyrjes me forcë.

Përparësitë tuaja:

 • Lehtësi e lartë përdorimi falë vulave me cilësi të lartë
 • Variant panoramik me gjerësi kalimi 5 m
 • Gjerësia e elementit në 10 m dhe lartësia e elementit deri në 2.70 m është e mundur
 • E disponueshme në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR përveç KALEIDO VISION

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / kuadros ballor103 mm
Thellësia e kornizës/ kuadros190 mm / 80 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamaksimale 51 mm
Madhësia e shinës rrëshqitësemaksimale 300 cm x 260 cm (B x H)
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur
Karakteristikat      
Izolimi termik Uf1,30 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 43 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B3
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4

Dritare SYNEGO NL

Dritare SYNEGO NL

Sistemi PVC me pamje tradicionale prej druri me thellësi prej 120 mm

Dritaret SYNEGO nuk janë në asnjë mënyrë inferiore ndaj dritareve prej druri, madje i tejkalojnë ato sa i përket jetëgjatësisë.

Përparësitë tuaja:

 • Gamë e gjerë profilesh
 • Mbrojtja ndaj vjedhjeve deri në RC3
 • Mbrojtje ndaj rrymave të ajrit dhe lagështisë përmes sistemit të veçantë të izolimit, i cili siguron gjithashtu një presion mbyllje të optimizuar.
 • E disponueshme në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR përveç KALEIDO VISION

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor

119 mm deri në 166 mm
për dyer të jashtme

Gjerësia e mekanizmit mbyllës164 mm
Thellësia120 mm
Numri i dhomave5/6
Trashësia51 mm
Sisteme izolimi1 mbyllës bllokues
Karakteristikat      
Izolimi termik Ufderi në 1,0 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 46 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)deri në C5/B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)deri në 9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)në 4
Operatorët (EN 13115)1

Dritarja me dizajn brilant

Dritare me Brillant Design

Sistemi PVC me thellësi prej 70 mm dhe vlerë Uf deri në 1.3 W/m²K

Me thellësi prej 70 mm dhe gamë të gjerë të opsioneve të projektimit, dritaret e shkëlqyera të projektuara janë të përsosura për rinovimin e ndërtesave të vjetra.

Përparësitë tuaja:

 • Më shumë hapësirë ​​në magazinë falë përforcimeve të njëjtave për kornizën dhe shiritin
 • Veti të mira statike
 • E disponueshme në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR përveç KALEIDO VISION

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor88 deri në 177 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës124 mm deri në 220 mm
Thellësia70 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamaksimale 41 mm
Sisteme izolimi2 izolues ndalues
Dizajn profili

Krahë me sipërfaqe të zhvendosur,
gjysmë krah me krah të rrumbullakët

Karakteristikat      
Izolimi termik Ufderi në  1,3 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 45 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4
Operatorët (EN 13115)1

Dritarja me dizajn brilant

Dyer të jashtme Brillant Design

Sistemi i profileve me thellësi 70 mm dhe rezistencë më të mirë ndaj vjedhjeve

Dyert tona me dizajn brilant janë veçanërisht të qëndrueshme dhe jetëgjatë falë lidhjeve të salduara në qoshe, kornizës së çelikut të mbyllur në shinë dhe përforcimeve me vëllim të madh. Klientët tuaj përsëri do të presin për dyer të përparme me cilësi të lartë edhe pas disa vitesh, madje edhe për dyert e mëdha.

Përparësitë tuaja:

 • Stabilitet i mirë falë përforcimeve me vëllim të madh dhe përdorimit të lidhjeve të salduara në qoshe
 • Siguri e shtuar përmes një hapësire të mbrojtur për bravën
 • E disponueshme në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR përveç KALEIDO VISION

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor166 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës128 mm (lartësia e pragut 20 mm)
Thellësia70 mm
Numri i dhomave5/4
Trashësiamaksimale 41 mm
Sisteme izolimi2 izolues ndalues
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur
Karakteristikat      
Izolimi termik Uf1,6 W/m²K
Vlera e izolimit akustiknë varësi të mbushjes
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B2
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)4A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4

Dritare Euro-Dizajn 70

Dritare Euro-Dizajn 70

Sistem i dritareve me thellësi 70 mm

Sistemi ynë i dritareve Euro-Dizajn 70 i ofron klientëve tuaj një gamë të gjerë opsionesh dizajni. Falë thellësisë 70 mm, është gjithashtu tërësisht i përshtatshëm për ndërtesat e vjetra.

Përparësitë tuaja:

 • Më shumë hapësirë ​​në magazinë falë përforcimeve të njëjtave për kornizën dhe shiritin
 • E disponueshme në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR përveç KALEIDO VISION

Të dhëna teknike

Thellësia70 mm
Izolimi termik Ufderi në 1.3 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 45 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC2

Brillant-Design MD

Dritare Brillant-Design MD

Sistemi PVC me një thellësi prej 70 mm dhe një vlerë Uf deri në 1.2 W / m²K

Me një thellësi prej 70 mm dhe një gamë të gjerë të opsioneve të projektimit, dritaret MD Brillant Design janë perfekte për rinovimin e ndërtesave të vjetra

Përparësitë tuaja:

 • Më shumë hapësirë ​​në depo falë të njëjtave përforcime për ramin dhe krahun
 • Karakteristika të mira statike
 • Në dispozicion në të gjitha ngjyrat KALEIDO COLOR

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor88 mm deri 177 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës124 mm deri 220 mm
Thellësia70 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamax. 41 mm
Sisteme izolimi1 Rondela e mesme (Dichtungu i mesëm)
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqëse të spostuar dhe krahë i lakuar me sipërfaqëse gjysmë të spostuar
Karakteristikat      
Izolimi termik Ufderi në 1,2 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 43 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4
Operatorët (EN 13115)1
 

791-D009 - 55592

Kombinon dizajnin dhe funksionin:

Pragu RAUCERO pa pengesa - me lartësi pragu 0 mm

 • I lehtë për tu pastruar
 • Pamje tërheqëse
 • Përshtatet në mënyrë të përsosur me sistemet e dyerve REHAU për shtëpinë dhe ballkonin.
 • Vlerësuar nga ift Rosenheim si zgjidhja më e mirë sipas kriterit të "rrotullueshmërisë"

Shkarkime

 

Ne jemi këtu për ju!

Ka ardhur koha për dritare që janë po aq moderne sa jetët tona. Mezi presim të flasim me ju!

 

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection