Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

REHAU i ka vendosur vetës qëllimin për të zhvilluar dritare dhe dyer që janë po aq moderne sa edhe jetët tona. Të cilat jo vetëm që na tregojnë botën, por gjithashtu na sigurojnë ajër të pastër, edhe kur janë të mbyllura. Madje që na mbrojnë edhe nga hajdutët para se të ndodhë diçka.

Oferta për dritaret tuaja

Thjeshtësi moderne

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

REHAU i ka vendosur vetës qëllimin për të zhvilluar dritare dhe dyer që janë po aq moderne sa edhe jetët tona. Të cilat jo vetëm që na tregojnë botën, por gjithashtu na sigurojnë ajër të pastër, edhe kur janë të mbyllura. Madje që na mbrojnë edhe nga hajdutët para se të ndodhë diçka.

Oferta për dritaret tuaja

Dritare, dyer REHAU dhe çdo gjë që lidhet me to


Zbuloni dritare dhe dyer që janë po aq moderne sa jeta juaj.

Teknologji e lartë. Për komfort më të lartë. Për kohët e sotme dhe të ardhshme. Ky është REHAU. Pavarësisht se çfarë zgjidhni: Dritare, dyer ballkoni, dyer oborri dhe dyer rrëshqitëse, dyer të jashtme, shtëpi inteligjente ose aksesorë inteligjentë.

REHAU ua bën zgjidhjen më të lehtë: Tek REHAU do të merrni ofertën tuaj personale duke ndjekur vetëm 6 hapa. Individuale. E thjeshtë. E shpejtë.

Oferta për dritaret tuajaPikat tuaja kryesore

Dritare REHAU

Ju vendosni çfarë është e rëndësishme për ju. Sepse fokusi është jeta juaj. Sistemet e dritareve REHAU i bëjnë gjërat më komode, më të qeta, më të ndritshme ose më të përshtatshme. Sipas dëshirave tuaja- të gjitha së bashku nëse dëshironi.


Portofoli juaj i produkteve të dritareve


GENEO RAU-FIPRO X

RAU-FIPRO X: Materiali i teknologjisë së fundit për më shumë hapësirë, siguri dhe komfort. Ekskluzivisht për sistemin e dritareve GENEO.

GENEO RAU-FIPRO X

SYNEGO

Ulni ndjeshëm kostot tuaja të ngrohjes me dritaret SYNEGO dhe përjetoni një komfort të ri jetese, nga i cili nuk mund të hiqni dorë asnjëherë.

SYNEGO

BRILLANT-/EURO-DESIGN

Sistemet REHAU me një thellësi bazë prej 70 mm ofrojnë dritë, nxehtësi, siguri dhe shumë përparësi të tjera.

BRILLANT-/EURO-DESIGN

SYNEGO SLIDE

Dritaret me rrëshqitje SYNEGO SLIDE mundësojnë një fleksibilitet të lartë dhe kursejnë hapësirë në dizajnimin e ambientit ku jetoni.

SYNEGO SLIDE


Portofoli juaj i produkteve të dritareve

 
Dritare X-tra të mëdha

Përmasat e reja

RAU-FIPRO X: Materiali i teknologjisë së fundit për më shumë hapësirë, siguri dhe komfort. Ekskluzivisht për sistemin e dritareve GENEO.

GENEO RAU-FIPRO X

Hapësirat e dritareve panoramike

Për tu ndjerë mirë

Ulni ndjeshëm kostot tuaja të ngrohjes me dritaret SYNEGO dhe përjetoni një komfort të ri jetese, nga i cili nuk mund të hiqni dorë asnjëherë.

SYNEGO

Dritare moderne plastike

Për çdo shtëpi

Sistemet REHAU me një thellësi bazë prej 70 mm ofrojnë dritë, nxehtësi, siguri dhe shumë përparësi të tjera.

BRILLANT-/EURO-DESIGN

Dritare që kursejnë hapësirë

Mrekullia e hapësirës

Dritaret me rrëshqitje SYNEGO SLIDE mundësojnë një fleksibilitet të lartë dhe kursejnë hapësirë në dizajnimin e ambientit ku jetoni.

SYNEGO SLIDE


Dyer me rrëshqitje nga REHAU

Bëjeni shtëpinë tuaj praktike, moderne dhe me shumë ndriçim. E gjithë bëhet e mundur me dyert me rrëshqitje nga REHAU. Sillni natyrën në shtëpinë tuaj dhe shijoni ndjenjën e lirisë nëpërmjet lidhjes unike mes botës brenda dhe jashtë.


Portofoli juaj i produkteve me dyer rrëshqitëse


Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO

Pjesa e jashtme dhe e brendshme bëhen një: Qëndrueshmëria veçanërisht e lartë e profilit mundëson elementë deri në 10 m të gjerë dhe 2,80 m të lartë.

GENEO

Dyer me shinë rrëshqitëse SYNEGO

Në versionin panoramik, SYNEGO shkëlqen falë kornizës së ngushtë me nivel maksimal të dritës dhe pamje edhe më të mirë.

SYNEGO

Dyer me rrëshqitje SYNEGO SLIDE

Dyert e sistemit elegant hapen dhe mbyllen me pak përpjekje dhe me lëvizje të thjeshta të duarve.

SYNEGO SLIDE

Dyer me palosje, me dizajn Panorama Swing

Sistemi i palosjes me rrëshqitje mundëson hapje të përkryer. Pajisjet e padukshme sigurojnë linja të qarta dhe dizajn të thjeshtë.

Dizajni Panorama Swing


Portofoli juaj i produkteve me dyer rrëshqitëse

 
Dritare panoramike

Pamje ekskluzive

Pjesa e jashtme dhe e brendshme bëhen një: Qëndrueshmëria veçanërisht e lartë e profilit mundëson elementë deri në 10 m të gjerë dhe 2,80 m të lartë.

GENEO

Dyer moderne me rrëshqitje

Kalimet rrjedhëse

Në versionin panoramik, SYNEGO shkëlqen falë kornizës së ngushtë me nivel maksimal të dritës dhe pamje edhe më të mirë.

SYNEGO

Dyer me rrëshqitje me funksionim të thjeshtë

Ndriçim i ri

Dyert e sistemit elegant hapen dhe mbyllen me pak përpjekje dhe me lëvizje të thjeshta të duarve.

SYNEGO SLIDE

Dyer ballkoni Panorama

Hapja maksimale

Sistemi i palosjes me rrëshqitje mundëson hapje të përkryer. Pajisjet e padukshme sigurojnë linja të qarta dhe dizajn të thjeshtë.

Dizajn Panorama Swing


Dyer të jashtme REHAU

Dera e jashtme është më shumë se thjesht zona e hyrjes - ajo është porta për në zonën tuaj të rehatisë. Kjo është pikërisht arsyeja pse dizajni, komforti, mbrojtja dhe izolimi termik luajnë një rol kaq të rëndësishëm. Dhurojini shtëpisë tuaj elementë individual.


Portofoli juaj i produkteve të dyerve të jashtme


GENEO RAU-FIPRO për dyert e jashtme

Teknologjia e fundit nga ndërtimi i avionëve: Kjo është baza për materialin pionier të përbërë nga fibra RAU-FIPRO X. Përdoret për të krijuar dyer të jashtme që ripërcaktojnë qëndrueshmërinë në kombinim me dizajnin dhe komfortin.

GENEO RAU-FIPRO X

Dyer të jashtme SYNEGO

Vlerat më të mira për pronarët kërkues të ndërtesave. Dyert e jashtme SYNEGO lënë mbresa me vlera të shkëlqyera për sa i përket izolimit termik, izolimit akustik, jetëgjatësisë, sigurisë dhe dizajnit.

SYNEGO


Dyer të jashtme BRILLANT-DESIGN

Për qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi shtesë: Dyert e jashtme Brillant-Design shkëlqejnë falë lidhjeve të salduara në cepa, kornizës së çelikut të mbyllur në shinë dhe përforcimeve me vëllim të konsiderueshëm.

BRILLANT-DESIGNPortofoli juaj i produkteve të dyerve të jashtme

 
Dyer të jashtme moderne

Përmasat e reja

Teknologjia e fundit nga ndërtimi i avionëve: Kjo është baza për materialin pionier të përbërë nga fibra RAU-FIPRO X. Përdoret për të krijuar dyer të jashtme që ripërcaktojnë qëndrueshmërinë në kombinim me dizajnin dhe komfortin.

GENEO RAU-FIPRO X

Dyert moderne të hyrjes

Të ndryshme

Vlerat më të mira për pronarët kërkues të ndërtesave. Dyert e jashtme SYNEGO lënë mbresa me vlera të shkëlqyera për sa i përket izolimit termik, izolimit akustik, jetëgjatësisë, sigurisë dhe dizajnit.

SYNEGO

Dyer të jashtme BRILLANT DESIGN

Zgjedhje e sigurt

Për qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi shtesë: Dyert e jashtme Brillant-Design shkëlqejnë falë lidhjeve të salduara në cepa, kornizës së çelikut të mbyllur në shinë dhe përforcimeve me vëllim të konsiderueshëm.

BRILLANT-DESIGN


Zgjidhje inteligjente të shtëpisë nga REHAU për dritare

Shtëpi e sigurt dhe e freskët gjatë gjithë ditës. GENEO INOVENT dhe Smart Guard janë dyshja e përkryer për këtë. Përjetoni dritaret me vetëventilim dhe mbrojtjen për parandalimin nga vjedhjet. Nga REHAU.


Zgjidhjet tuaja të zgjuara për dritaret


GENEO INOVENT inteligjent

Ventilimi i integruar në dritare vepron i pavarur dhe aktivizohet vetë. Garanton ajër të pastër dhe parandalon formimin e mykut. GENEO INOVENT inteligjent është alternativa e vërtetë e sistemit të ventilimit.

GENEO INOVENT

Smart Guard

Sinjalet vizuale dhe zanore i tregojnë qartë hajdutit që as të mos e mendojë ta tentojë vjedhjen. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve.

Smart Guard


Zgjidhjet tuaja të zgjuara për dritaret

 
Dritare që mund të ajrosen edhe të mbyllura

GENEO INOVENT inteligjent

Ventilimi i integruar në dritare vepron i pavarur dhe aktivizohet vetë. Garanton ajër të pastër dhe parandalon formimin e mykut. GENEO INOVENT inteligjent është alternativa e vërtetë e sistemit të ventilimit.

GENEO INOVENT

Parandalimi i vjedhjeve

Smart Guard

Sinjalet vizuale dhe zanore i tregojnë qartë hajdutit që as të mos e mendojë ta tentojë vjedhjen. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve.

Smart Guard


Dizajnë të dritareve REHAU

Gama e ngjyrave KALEIDO COLOR ofron më shumë se 400 opsione dizajni për dritaret tuaja: nga imitimi i pamjes së drurit të vërtetë te sipërfaqet ekskluzive të aluminit, deri te tonalitetet e bardha klasike që nuk dalin kurrë nga moda për një rinovim elegant. Përherë në kombinim me avantazhet e një dritareje plastike.Zgjidhje dizajni me cilësi të lartë për dritaret dhe dyert tuaja

Programi KALEIDO COLOR përfaqëson një gamë të gjerë përzgjedhjesh të varianteve të ngjyrave dhe dizajnit. Në varësi të pamjes së dëshiruar dhe strukturës së sipërfaqes, përdoren procese të ndryshme, të tilla si llakimi ose shtresa me fletë alumini. Dritaret me cilësi të lartë me pamjen e aluminit të frymëzojnë me veshjen e tyre të aluminit. Rezultati sjell mbi 400 opsione dizajni. Natyrisht, mund të kombinoni pamje të ndryshme si brenda dhe jashtë.

KALEIDO FOIL

KALEIDO FOIL

Procesi standard i testuar me veshje film PVC me dy shtresa: Shtresa bazë e veshjes siguron ngjyrën sipas dëshirës ndërsa shtresa e sipërme transparente ofron mbrojtje nga ndikimet mjedisore.

Më shumë

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC

Duket si i vërtetë: pamje dhe ndjesi bindëse si e drurit të vërtetë me një shtresë të sipërme mat dhe me reliev të thellë. Dritaret plastike vështirë se mund të dallohen nga dritaret prej druri.

Më shumë

KALEIDO PAINT

KALEIDO PAINT

Mundësi pa kufij: shtresë llaku elegante sipas dëshirës me një shtresë të sipërme me shkëlqim ose mat në pothuajse të gjitha ngjyrat RAL. Për tu theksuar: Bojëra me teksturë për efekte të veçanta.

Më shumë

KALEIDO COVER

KALEIDO COVER

Pamje e përkryer alumini: Veshja e përshtatshme prej alumini mundëson që pamja elegante të kombinohet me avantazhet teknike të dritareve plastike REHAU.

Më shumë


Aksesorë REHAU për dritare dhe dyer

Realizoni ëndrrat për shtëpinë tuaj me një dizajn me shije dhe paketa individuale pajisjesh. Zgjidhjet e përshtatura sipas dëshirave tuaja nga REHAU janë unike, ashtu siç jeni ju dhe stili juaj.


Aksesorët tuaj për dritare dhe dyer


RAUCERO

Me një lartësi instalimi prej 0 mm, RAUCERO garanton komfort unik, një pamje tejet të sofistikuar dhe pastrim të lehtë.

RAUCERO

SKYFORCE

SKYFORCE ofron mbrojtje nga rëniet sipas kërkesave më të larta të dizajnit: Të gjitha pjesët ekzistuese mund të kombinohen me ngjyrën e veçantë të dritareve.

SKYFORCE

INSILL

Parvazet e brendshme të dritareve INSILL janë rezistente ndaj nxehtësisë dhe përdorimit. Modele të ndryshme ofrojnë zgjidhjen e duhur për çdo shije.

INSILL

LINEA

Me pamjen e tyre të thjeshtë, dorezat e dritareve dhe dyerve LINEA ofrojnë siguri shtesë dhe theksojnë linjat e pastra të dritareve moderne.

LINEA


Aksesorët tuaj për dritare dhe dyer


Pragu i derës në nivelin e dyshemesë

Pragu pa pengesa

Me një lartësi instalimi prej 0 mm, RAUCERO garanton komfort unik, një pamje tejet të sofistikuar dhe pastrim të lehtë.

RAUCERO

Mbrojtje nga rëniet e xhamit

Mbrojtje elegante nga rëniet

SKYFORCE ofron mbrojtje nga rëniet sipas kërkesave më të larta të dizajnit: Të gjitha pjesët ekzistuese mund të kombinohen me ngjyrën e veçantë të dritareve.

SKYFORCE

Parvaze dritaresh me stil

Parvaze të brendshme dritaresh me stil elegant

Parvazet e brendshme të dritareve INSILL të REHAU janë rezistente ndaj nxehtësisë dhe përdorimit. Modele të ndryshme ofrojnë zgjidhjen e duhur për çdo shije.

INSILL

Doreza elegante të dritares

Doreza moderne të dritareve

Me pamjen e tyre të thjeshtë, dorezat e dritareve dhe dyerve LINEA ofrojnë siguri shtesë dhe theksojnë linjat e pastra të dritareve moderne.

LINEA


Qëndrueshmëri REHAU

Dritare nga gjeneratat e tanishme për gjeneratat e ardhshme: REHAU beson në qëndrueshmërinë jetëgjatë. Modeli unik i ekonomisë qarkore garanton një numër në rritje të vazhdueshme të plastikës së transpIMOuesve në sistemet e dritareve REHAU. Kjo kursen energjinë, ruan burimet dhe mbron planetin tonë.


Premtimi i gjeneratës tonë - garancia juaj për veprim të qëndrueshëm


Ne i mbajmë premtimet. Ekonomia qarkore dhe përkushtimi ndaj qëndrueshmërisë zbatohen në mënyrë aktive në REHAU. Kemi prezantuar etiketën EcoPuls për të treguar qartë se sa e rëndësishme është qëndrueshmëria për REHAU. Me anë të kësaj, ju mund të vini re menjëherë se dritarja juaj REHAU është prodhuar veçanërisht në mënyrë të qëndrueshme nëpërmjet riciklimit.

Më shumë informacione rreth EcoPuls

Ekonomi qarkore e qëndrueshme
EcoPuls
762602_Eng - manual upload
REHAU_Signet_ECOPULS - Dummy


Oferta juaj për dritare - e shpejtë dhe pa pagesë

I thjeshtë. Personale. REHAU. Përfitoni këtu ofertën tuaj për dritare me vetëm 6 hapa. Na kontaktoni tani!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection