Dritaret dhe dyert e prodhuara nga RAU-FIPRO

RAU-FIPRO: cilësi e lartë dhe e riciklueshme

Material i teknologjisë së lartë për stabilitet maksimal pa përforcime çeliku

RAU‑FIPRO, një material i përbërë nga fibra, është një zhvillim i vetë REHAU. Materialet e këtij lloji e kanë vërtetuar tashmë veten në kushtet më ekstreme në Formula 1 dhe në ndërtimin e avionëve. Ne e përdorim këtë teknologji për sistemin tonë GENEO dhe dritaret me dizajn‑nordik plus. Baza e patentuar e profilit e prodhuar nga RAU‑FIPRO ju jep qëndrueshmëri maksimale. Pluset: Mund të prodhojmë pa përforcime çeliku deri në 90% të aplikimeve dhe të arrijmë nivelin më të lartë të izolimit termik pa pasur nevojë për kompromis.

Riciklimi i përfshirë

Materialet tona të teknologjisë së lartë janë plotësisht të riciklueshme. Ndërtimi i profileve GENEO me një bazë të prodhuar nga materiale të përbëra me fibra dhe një shtresë mbulimi rrethore e prodhuar nga PVC është ideale për ripërdorimin e materialit të riciklueshëm të përforcuar me fibra në bazë.

Ne garantojmë se do të marrim pjesë të vjetra të profileve dhe dritareve të prodhuara me RAU‑FIPRO si pjesë e programit tonë të riciklimit EcoPuls për përpunimin dhe riciklimin e kualifikuar.

REHAU EcoPuls


GENEO


Dritare GENEO

Sistemi premium i përforcuar me fibra me një thellësi instalimi prej 86 mm dhe një vlerë Uf deri në 0.79 W / m²K

GENEO ju ofron qëndrueshmërinë më të mirë duke kombinuar materialet tona të teknologjisë së lartë me një konstruksion të optimizuar të profilit dhe sistemit të integruar të përforcimit IVS. Në këtë mënyrë GENEO arrin pikën më të lartë Uf deri në 0.79 W / m²K pa ura termike dhe zvogëlon konsumin e energjisë deri në 76%.

Përparësitë tuaja:

 • Trajtim dhe instalim më i lehtë për shkak të kursimit të peshës deri në 40% në krahasim me dritaret standarde
 • Hapje dhe mbyllje shumë e lehtë, pasi gjeometria e izolimit e zhvilluar rishtazi zvogëlon presionin e mbylljes.
 • Veshje e sipërfaqes me definicion të lartë që nuk ka nevojë për shumë mirëmbajtje, që është shumë e lëmuar dhe elegante
 • E disponueshme në shumë forma dhe të gjitha variacionet e ngjyrave
 • E riciklueshme dhe miqësore ndaj mjedisit

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor99 mm deri në 179 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës110 mm deri në  214 mm
Thellësia86 mm
Numri i dhomave

6 (dhomat funksionale mund te
përdoren individualisht)

Trashësiamaksimale 53 mm
Sisteme izolimi

2 sisteme izolimi, 1 izolim qendror,
1 shirit pasiv në qendrën e shtëpisë në GENEO PHZ

Dizajn profili

Krahë me sipërfaqe të zhvendosur,
gjysmë krah me krah të rrumbullakët,
gjysmë krah me krah të dizajnuar

Karakteristikat      
Izolimi termik Uf0,79 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw = 47 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)9A
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)4
Operatorët (EN 13115)2

GENEO


Dyer të jashtme GENEO

Sistemi Premium me thellësi 86 mm dhe vlerë Ud
deri në 0.54 W/m²K

Sistemi ynë GENEO premium mund të përdoret në 90% të të gjitha rasteve pa përforcime çeliku dhe në këtë mënyrë pa ura termike. Dera kryesore GENEO, e kombinuar me module termike dhe një panel të derës së përparme me trashësi deri në 53 mm, arrin një vlerë Ud deri në 0.51 W/m²K.

Përparësitë tuaja:

 • Izolim më i mirë termik dhe dizajn i shkëlqyer
 • Stabilitet i lartë falë materialit tonë të teknologjisë së lartë RAU‑FIPRO
 • Izolim akustik individual dhe rezistencë ndaj vjedhjeve
 • Pamje e përkryer falë pajisjeve të fshehura opsionale
 • E disponueshme në të gjitha modelet e ngjyrave
 • E riciklueshme dhe miqësore ndaj mjedisit

Të dhëna teknike

Të dhëna teknike 
Gjerësia e kornizës/ shiritit ballor169 mm

Gjerësia e pragut/shiritit

127 mm (lartësia e pragut 20 mm)
Thellësia86 mm
Numri i dhomave6
Trashësiamaksimale 53 mm
Sisteme izolimi2 izolues ndalues, 1 izolim qendror
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur
Karakteristikat 
Izolimi termik Ud0,54 W/m²K
Vlera e izolimit akustikVlera e izolimit akustik
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B2
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)4A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)3

GENEO


Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO

Sistemi Premium me thellësi 86 mm dhe vlerë Uf deri në 1.3 W/m²K

Me një gjerësi paneli deri në 10 m, lartësi prej 2.70 m dhe peshë vetëm 400 kg, dera jonë GENEO me ngritje dhe rrëshqitje është një derë tarrace për një hyrje të shkëlqyer. Jep pamje të gjerë të ambientit të jashtëm dhe përdor xham tradicional. GE gjithashtu ka vërtetuar kursimin e energjisë NEO me vlera të izolimit termik sipas madhësisë standarde të shtëpive pasive.

Përparësitë tuaja:

 • Lehtësi përdorimi falë teknologjisë së sistemit të koordinuar në mënyrë optimale
 • Siguri e lartë e investimeve përmes pajtueshmërisë me standardet e EnEV
 • Falë materialit të lehtë, ai mund të instalohet vetëm nga montuesit, madje edhe në përmasa të mëdha.
 • E disponueshme në të gjitha modelet e ngjyrave

Të dhëna teknike

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës/kuadros ballore169 mm
Thellësia e kornizës/ kuadros203 mm / 86 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamaksimale 53 mm
Madhësia e shinës rrëshqitësemaksimale 300 cm x 270 cm (B x H)
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur
Karakteristikat 
Izolimi termik Uf            1,30 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 43 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B3
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4
 

791-D009 - 55592

Kombinon dizajnin dhe funksionin:

Pragu RAUCERO pa pengesa - me lartësi pragu 0 mm

 • I lehtë për tu pastruar
 • Pamje tërheqëse
 • Përshtatet në mënyrë të përsosur me sistemet e dyerve REHAU për shtëpinë dhe ballkonin.
 • Vlerësuar nga ift Rosenheim si zgjidhja më e mirë sipas kriterit të "rrotullueshmërisë"

Shkarkime

 

Ne jemi këtu për ju!

Ka ardhur koha për dritare që janë po aq moderne sa jetët tona. Mezi presim të flasim me ju!

 

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection