700-D413 - 76243

Arkitektë & Dizajnues

Shërbimet e arkitektit

Planifikoni dhe vizualizoni më shpejt

Falë opsioneve për formën, ngjyrën, izolimin termik, parandalimin e vjedhjeve apo izolimin e zërit, dritaret, dyert kryesore, dyert e ballkonit dhe dyert me ngritje dhe rrëshqitje, ju falim një larmi mundësish planifikimi duke përshtatur kështu në mënyrë optimale nevojat e klientëve tuaj. Ne kemi zhvilluar një sërë instrumentesh dhe shërbimesh të dobishme, në mënyrë që ju të jeni më të lirë për idetë krijuese dhe të mund të investoni më shumë kohë në këshillim. Këto mjete ju mbështesin gjatë planifikimit dhe zvogëlojnë përpjekjet tuaja administrative.

Modelimi i informacionit të ndërtimit: Planifikoni në mënyrë virtuale me REHAU

A po përdorni BIM në zyrën tuaj të planifikimit ose arkitekturës? Ne ju ofrojmë të gjitha të dhënat që ju nevojiten për vizualizimin në programin "Të ndërtojmë modelet e informacionit".

Videoja jonë ju tregon të gjitha avantazhet që ju ofron ky instrument virtual planifikimi.

Mësoni më shumë

Përmbledhje e shërbimeve të tjera

Këshillim personal

Nëpërmjet telefonatave ose drejtpërdrejt nga faqja e internetit, ekspertët tanë marrin kohën për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, duke përfshirë edhe ato që lidhen me detajet teknike. Jemi mbështetja juaj për planifikimin dhe zbatimin.

Na kontaktoni

Programi i planifikimit

Pavarësisht nëse llogaritja është statike apo sipas ngarkesës së erës, ajo ndihmon marrjen ose aksesin në informacionin teknik. Programi i planifikimit ju ofron një mbështetje të vlefshme.

Regjistrohuni tani

Portali i klientit

Merrni informacione teknike në kohë reale në lidhje me sistemet tona të dritareve dhe dyerve. Falë portalit të klientit, ju do të keni gjithmonë informacionet më të fundit.

Seminare

Në seminaret e shumta që zhvillohen në zyrat tona dhe në internet nga akademia, do të gjeni njohuri të kualifikuara për dritaret dhe planifikimin nga përvojat personale.

Shumëllojshmëri e dizajnit: Hapësirë për idetë tuaja

Dritaret dhe dyert REHAU i kanë të gjitha

Me mbi 400 opsione dizajnësh, nuk ka pothuajse asnjë koncept fasade që nuk mund ta realizoni me dritaret tona: Fasada të mëdha me dritare me pamje elegante prej alumini ose elemente të pazakonta dritaresh me forma rrethore ose gjashtëkëndore, në pothuajse të gjitha ngjyrat RAL dhe me struktura sipërfaqësore tërheqëse. Dritaret REHAU u përshtaten ideve tuaja.

Vilë - Spanjë
Vilë

Spanjë

Vilë në plazh - Brazil
Vilë në plazh

Brazil

Shtëpi për një familje - Gjermani
Shtëpi për një familje

Gjermani

Shtëpi për një familje - Kolumbi
Shtëpi për një familje

Kolumbi

Shtëpi për një familje - Norvegji
Shtëpi për një familje

Norvegji

Dizajni me KALEIDO COLOR: Shtresa dekorative ose lyerje, pamje alumini ose ndjesi druri

Nga pamja e bardhë klasike e drurit te ngjyra natyrale e tij, e deri te tendencat e ngjyrave të thjeshta ose pamje metalike. Gama jonë përfshin pothuajse të gjitha ngjyrat RAL. dhe, mund të dizajnoni dritare dhe dyer të ndryshme për brenda dhe jashtë. Mbi 400 opsione të ndryshme projektimi për projektin tuaj individual - kjo është ajo që ju ofron KALEIDO COLOR me veshjen dekorative KALEIDO FOIL, me ngjyrosjen me bojë KALEIDO PAINT ose me kornizat prej alumini KALEIDO COVER.

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC

Risitë nga KALEIDO COLOR

Duke ndjekur trendin aktual të dizajnëve skandinavë, të disponueshëm në tre tonalitete lisi, KALEIDO WOODEC u jep dritareve një pamje dhe ndjesi shumë të veçantë që vështirë se dallohet nga dritaret prej druri të vërtetë.

Mësoni më shumë

Kombinon dizajnin dhe funksionin:

Pragu RAUCERO pa pengesa - me lartësi pragu 0 mm

  • I lehtë për tu pastruar
  • Pamje tërheqëse
  • Përshtatet në mënyrë të përsosur me sistemet e dyerve REHAU për shtëpinë.
  • Vlerësuar nga ift Rosenheim si zgjidhja më e mirë sipas kriterit të "rrotullueshmërisë"
RAUCERO

Teknologji inteligjente në dritare.

Konceptet tona për shtëpinë inteligjente.

REHAU e ka ndërmarrë detyrën të krijojë dritare po aq inteligjente sa ne, ashtu si dhe jeta jonë. Dritare të cilat jo vetëm na tregojnë botën, por që na japin intimitet pa perde ose grilla të bezdisshme. Dritare që na ofrojnë ajër të pastër ndërsa qëndrojnë të mbyllura. Madje që na mbrojnë edhe nga hajdutët para se të ndodhë diçka.

Parandalimi: Mbrojtje nga vjedhjet

Moduli i alarmit REHAU Smart Guard, i cili mund të integrohet brenda dritares, zbulon hajdutët dhe i pengon ata në mënyrë aktive para se të vënë dorë mbi to. Në raste emergjente, Smart Guard ia raporton përpjekjen për hyrje me forcë qendrës Smart Home dhe aktivizon programin e konfigurimit individual të alarmit.

Mësoni më shumë

Smart Guard System connect


Materiale për kërkesat më të larta

Efiçient në konsum energjie, mbrojtje ndaj vjedhjeve dhe izolim akustik: Dritaret dhe dyert tona në ndërtesa të reja dhe ato të rinovuara

Nga PVC te materialet me fibra, te ne do të gjeni një zgjidhje të përshtatshme për çdo kërkesë. Për ndërtesat e reja, rinovimet, shtëpi me një familje dhe shumë familje ose për ndërtesa tregtare që izolohen në mënyrë optimale me vlera maksimale Uf nën 0.8 W/m²K, me mbrojtje ndaj vjedhjeve me klasë rezistence deri në RC3 dhe lider në klasën e izolimit akustik.

700-D248 - 72535


Një dimension i ri për dritaret - me RAU-FIPRO X

Përmasat maksimale të dritareve dhe efiçienca më e mirë e konsumit të energjisë me liri projektimi pothuajse pa kufi.

Me RAU-FIPRO në vitin 2008, parimi i përbërësve të përforcuar me fibra optike, i cili njihej më parë kryesisht në garat sportive ose konstruksionin e avionëve, u përdor për herë të parë në industrinë e prodhimit të dritareve dhe kombinoi vetitë më të mira nga të dy botët: PVC dhe fibra optike. Me rritjen me 50% të përmbajtjes së fibrave optike, RAU-FIPRO X është materiali me performancën më të mirë për mundësi të pafundme dhe zgjeron avantazhet e njohura të RAU-FIPRO nga faktori X:

RAU-FIPRO X

Elementë të tjerë X-TRA

Elemente nga dyshemeja në tavan deri në 2.80 m - pa nevojën e strukturave mbajtëse.

Efiçiencë e lartë e energjisë X-TRA

Vlerat Uw deri në 0.60 W/m2K për shkak të mungesës së përforcimeve metalike.

Mundësi të ndryshme X-TRA

Integrimi pa probleme i izolimit akustik dhe xhamave të sigurisë falë peshave deri në 150 kg të kornizave.

REHAU EcoPuls


Përjetoni qëndrueshmëri maksimale

Efiçenca e konsumit të energjisë dhe ruajtja e burimeve në REHAU

Me një qëndrueshmëri që ka vendosur themele të fuqishme në shoqërinë tonë si edhe po ndryshon Arkitekturën dhe Ndërtimin. Si një shoqëri që prodhon globalisht, REHAU mban një përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Kjo është arsyeja pse ne vazhdimisht optimizojmë përdorimin e burimeve dhe efiçencën e konsumit të energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Profilet e dritareve REHAU me etiketën e produktit ECO PULS, paraqesin gjurmë ekologjike pozitive.

Mësoni më shumë

Përmbledhje: Të gjitha dritaret dhe dyert me një vështrim

Dritare të prodhuara nga RAU-FIPRO dhe PVC

Produkti | Thellësia | MaterialiMe izolim termik
Vlera e Uf
Rezistenca ndaj vjedhjeve
Klasa e rezistencës
Vlera e izolimit të plotë
Rw,P
 
GENEO 86 mm | RAU-FIRPOderi në 0,79 W/m²Kderi në RC3deri në 47 dBe produktit
GENEO INOVENT 86 mm | RAU-FIPROderi në 1,1 W/m²Kderi në RC2deri në 42 dBe produktit
Nordic-Design plus 120 mm | RAU-FIPROderi në 1,0 W/m²K-deri në 40 dBe produktit
SYNEGO 80 mm | PVCderi në 0,94 W/m²Kderi në RC3deri në 46 dBe produktit
SYNEGO NL 120 mm | PVCderi në 1,0 W/m²Kderi në RC3deri në 46 dBe produktit
Brillant-Design 70 mm | PVCderi në 1,3 W/m²Kderi në RC3deri në 45 dBe produktit
Euro-Design 70 mm | PVCderi në 1,3 W/m²Kderi në RC2deri në 45 dBe produktit

 

Dyert kryesore të prodhuara me RAU-FIPRO dhe PVC

Produkti | Thellësia | MaterialiMe izolim termik
Vlera e Uf
Rezistenca ndaj vjedhjeve
Klasa e rezistencës
Vlera e izolimit të plotë
Rw,P
 
GENEO 86 mm | RAU-FIRPOderi në 0,78 W/m²Kderi në RC2në varësi të mbushjese produktit
SYNEGO 80 mm | PVCderi në 1,2 W/m²Kderi në RC2në varësi të mbushjese produktit
Brillant-Design 70 mm | PVCderi në 1,6 W/m²Kderi në RC3në varësi të mbushjese produktit

 

Dyer me ngritje dhe rrëshqitje të prodhuara me RAU-FIPRO dhe PVC

Produkti | Thellësia | MaterialiMe izolim termik
Vlera e Uf
Rezistenca ndaj vjedhjeve
Klasa e rezistencës
Vlera e izolimit të plotë
Rw,P
 
GENEO 203 mm / 86 mm | RAU-FIRPOderi në 1,3 W/m²Kderi në RC2deri në 43 dBe produktit
SYNEGO 190 mm / 80 mm | PVCderi në 1,3 W/m²Kderi në RC2deri në 43 dBe produktit

REHAU Smart Guard

Përjetoni dritare inteligjente që i ndalojnë hajdutët para se të ndodhë dëmi.
 

Mësoni më shumë

Kontakte

A keni pyetje? Jemi më se të lumtur t'ju këshillojmë për sistemet tona novatore të dritareve dhe dyerve.

Na kontaktoni

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection