Dizajni

400 dizajne për ide krijuese

Opsionet e dizajnit individual janë gjithëpërfshirëse dhe përfundimtare për pronarët e ndërtesave. Ja pse ne në REHAU investojmë shumë kohë dhe frymëzim në krijimin dhe funksionalitetin e dritareve dhe dyerve tona. KALEIDO COLOR, zgjedhja jonë e ngjyrave dhe sipërfaqeve, ju ofron 400 opsione dizajni nga ato delikate te klasiket deri te metaliket. Format e pazakonta dhe sipërfaqet e bollshme të xhamit janë të lehta për ne falë materialeve tona të teknologjisë së lartë dhe teknikave të veçanta të lidhjes.

Bota jonë e ngjyrave: KALEIDO COLOR

Shtesë ose llak, pamje alumini ose ndjesi druri, në pothuajse të gjitha ngjyrat RAL

KALEIDO WOODEC
Turner lisi ngjyrë kafe e hapur

Turner lisi ngjyrë kafe e hapur

Sheffield lisi ngjyrë betoni

Sheffield lisi ngjyrë betoni

Sheffield lisi ngjyrë gri e hapur

Sheffield lisi ngjyrë gri e hapur

"Dritarja prej druri" më efikase KALEIDO WOODEC duket si dru, të jep ndjesinë e drurit dhe nuk ka nevojë për shumë kujdes dhe është i qëndrueshëm si plastika. Në përputhje me trendin aktual të projektimit në Skandinavi, ai është i disponueshëm në tre tone lisi. Meqë ra fjala: duke kombinuar me shtresën tonë prej alumini KALEIDO COVER, mund të arrihet pamja e një dritare druri në alumin.

CALEIDO COVER
KALEIDO COVER
KALEIDO COVER
KALEIDO COVER

Kornizat prej alumini KALEIDO COVER përshtaten në mënyrë të përkryer me atmosferën për sa i përket formës dhe ngjyrës: të lyera, me shtresë pudre ose të anodizuara në mbi 170 ngjyra RAL. Në këtë mënyrë, ju mund të sillni pamjen e aluminit drejtpërdrejt në sipërfaqen e jashtme të dritares suaj plastike dhe të përfitoni nga qëndrueshmëria e veçantë dhe rezistenca ndaj motit.

KALEIDO PAINT
KALEIDO PAINT
KALEIDO PAINT: Blu deti

Blu deti

KALEIDO PAINT: E verdhë trafiku

E verdhë trafiku

KALEIDO PAINT: Gri platin

Gri platin

KALEIDO PAINT: Jeshile bizele

Jeshile bizele

Shtresa jonë fisnike KALEIDO PAINT, e vendosur në disa shtresa, i jep çdo dritareje një veshje fisnike me një sipërfaqe me shkëlqim, mat ose të strukturuar. Falë gamës së gjerë të toneve RAL, DB ose NCS, dritaret dhe dyert tuaja mund të kombinohen me ngjyrat e elementëve ekzistues.

KALEIDO FOIL
KALEIDO FOIL
Gri antracit e lëmuar

Gri antracit e lëmuar

Alux DB 703

Alux DB 703

Melamin ngjyrë kafe mat XA

Melamin ngjyrë kafe mat XA

Melamin ngjyrë qershie

Melamin ngjyrë qershie

Me KALEIDO FOIL ju ofrojmë sipërfaqe të lyer, me grimca ose të lëmuar, struktura klasike të drurit ose një pamje moderne alumini. Shtresa jonë dekorative e laminuar plotëson të gjitha dëshirat, si brenda dhe jashtë. Shtresa PVC ka një strukturë me dy shtresa: shtresa bazë mbetet pa ngjyrë ose printohet, shtresa e sipërme transparente prej PMMA i mbron ngjyrat dhe dekoret nga zbardhja për shkak të rrezeve UV ose nga ndikimet e tjera klimatike.

Forma

Ne në REHAU akoma shtyjmë kufijtë e dizajnimit pak më tej.

Ja pse klientët tuaj kanë pothuajse të gjitha opsionet e dizajnimit:

  • Rrethore, katrore ose gjashtëkëndore
  • Krahë të rrumbullakët, të zbukuruar, këndorë, gjysmë krah ose me sipërfaqe të zhvendosur
  • Rruaza të lëmuara, të rrumbullakëta, me xham të zbukuruar ose rruaza elegante të lustruara
  • Xham që ndan shkurret, ngjitur ose vendosur në hapësirë

980-D137_171384_1 - 11494794

Shkarkime

 

Ne jemi këtu për ju!

Ka ardhur koha për dritare që janë po aq moderne sa jetët tona. Mezi presim të flasim me ju!

 

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection