Dritare me përcaktim të ri – me RAU‑FIPRO X

Dritare me përcaktim të ri – me RAU‑FIPRO X

Me RAU‑FIPRO, në 2008 REHAU revolucionoi tregun e dritareve. Parimi i marrjes së kampioneve të përforcuara me fibra optike –deri në atë kohë ishte i njohur, në radhë të parë, në garat sportive ose në konstruksionin e avionëve – u përdor për herë të parë te dritaret dhe kombinoi vetitë më të mira nga bota e PVC-së dhe fibrave optike.


 

RAU-FIPRO X


Receta e suksesit

Madhësi maksimale e dritareve me dyfishin e qëndrueshmërisë së dritareve vetëm me PVC.

Efikasiteti më i mirë i energjisë nëpërmjet urave që përçojnë shumë më pak energji termike.

Për herë të parë format individuale mund të realizohen plotësisht të armuara – pa çelik deri në qoshe.


 

RAU-FIPRO X

Me rritjen me mbi 50% në përmbajtjen e saj të fibrave optike në profilin e kornizës, RAU-FIPRO X zgjeron avantazhet e njohura nga faktori‑X!X-tra i madh

Realizoni elemente dritaresh nga dyshemeja në tavan me funksion të sigurt, pa mbështetje shtesë.

10% elemente të mëdha:

  • I bardhë: deri në lartësinë 280 cm
  • I bardhë i paarmuar: deri në lartësinë 230 cm
  • Me ngjyrë i paarmuar: deri në lartësinë 220 cm

700-D076 - 61875X-tra i qëndrueshëm

Profile prej RAU‑FIPRO X janë plotësisht të armuara, pa çelik deri në qoshe, pa ngjitje shtesë. Shpërndarja e peshës bëhet në të gjitha drejtimet.

Rezistenca më e madhe e temperaturës ofron qëndrueshmëri maksimale – veçanërisht e rëndësishme në lidhje me numrin e rritur të profileve të fshehura dhe me ngjyrë.


700-D079 - 61881


X-TRA I FORTË

Peshat e kornizës deri në 150 kg eliminohen dhe kjo mundëson integrimin e izolimit të lartë akustik dhe lustrimit të sigurisë:

Dritaret me profile RAU‑FIPRO X e reduktojnë zhurmën deri në 47 dB. Klasa e rezistencës RC 2 arrihet lehtësisht. Madje edhe kërkesat e rezistencës së klasës RC 3 mund të zbatohen lehtësisht me masa shtesë të përshtatshme.


Edhe vetë profilet janë deri në 40% më të lehta se sistemet e konkurrencës. Kjo lehtëson përpunimin dhe montimin.


 

700-D081 - 61885


X-TRA EFIÇENT

90% të kornizave të prodhuara prej RAU‑FIPRO X vijnë nga armim metali. Urat termike të pafavorshme shmangen.

Dhomat e lira mund të përdoren për masa të tjera të izolimit termik. Dhe e kombinuar me një izolim të trefishtë arrihen vlera Uw‑deri në 0,60 W/m2K.

Profilet e dritareve prej RAU‑FIPRO X janë certifikuara nga Instituti Passivhaus në Darmstadt.


700-D083 - 61889

X-tra dizajn

Programi KALEIDO COLOR ju ofron një gamë të gjerë variantesh të ngjyrave dhe dizajnit. Në varësi të pamjes së dëshiruar dhe strukturës së sipërfaqes, përdoren procese të ndryshme, të tilla si llakimi (KALEIDO PAINT) ose mbulimi i fletëve (KALEIDO FOIL). Rezultati: mbi 400 mundësi dizajni.

KALEIDO COVER

Pamje e përkryer alumini

Por jo vetëm kjo: me veshjen sipërfaqësore me alumin KALEIDO COVER, dritaret mund të mahnitin edhe me pamje alumini me vlerë të lartë – falë profilit me ngjyra të vazhdueshme antraciti edhe kur janë të hapura.

KALEIDO WOODEC

Pamje natyrale me KALEIDO WOODEC

Nivel tjetër i pamjes dhe ‑ndjesisë së drurit: Sepse, sipërfaqet mat janë jo vetëm të bukura për t'u parë, por edhe kanë ndjesi vërtetë reale.

 

700-D084_ECOPULS - 67413

Qëndrueshmëri maksimale

Kështu, dritaret e vjetra bëhen sërish me sisteme dritaresh të reja, inovative dhe të qëndrueshme – me cilësi të njëjtë si dritaret REHAU të përbëra nga materiali i freskët. Materiali grumbullohet, pastrohet, copëtohet, seleksionohet, rafinohet dhe në fund përdoret sërish për prodhimin e profileve të reja të dritareve.

Si rezultat, sot ne arrijmë të kursejmë CO2‑ deri në 97 000 ton në vit.Një ekip i fortë: Sistemi i dritareve GENEO me RAU‑FIPRO X

Suksesi i RAU‑FIPRO është i lidhur ngushtë me sistemin tonë të dritareve GENEO. Pasoja logjike: GENEO është sistemi i parë REHAU që do të disponohet me RAU‑FIPRO X .

Vlerat më të rëndësishme me një shikim:

700-D082_numbers_AL - 106614


Shkarkime

 

Ne jemi këtu për ju!

Ka ardhur koha për dritare që janë po aq moderne sa jetët tona. Mezi presim të flasim me ju!

 

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection