REHAU Smart Guard: mbrojtja parandaluese ndaj vjedhjeve

Ofrojmë dritare inteligjente që i ndalojnë hajdutët para se të ndodhë dëmi!

Smart Guard


Me Smart Guard nga REHAU, ju mund të mbështeteni në zgjidhje unike për të parandaluar vjedhjet.

Instaluar pa ndërhyrje dhe lehtësisht në kornizën e sistemeve GENEO ose SYNEGO, moduli Smart Guard garanton në mënyrë aktive siguri parandaluese dhe një ndjenjë sigurie për klientët tuaj.

Rritja e shitjeve

Rinovoni dritaret klasike dhe gjeneroni shitje shtesë.

Avantazh konkurrues

Zhvilloni veten si pionier në një treg në rritje.

Diferencim

Dallohuni nga produktet moderne dhe të pëlqyera.

Parim i thjeshtë, ndikim i lartë

Në versionin bazë, moduli Smart Guard funksionon automatikisht. Punon me bateri, nuk nevojiten kabllo.

smart_guard_AL - 113130  1. Detektori i lëvizjes regjistron lëvizjet në një zonë deri në 20 cm para dritares ose derës së ballkonit. Teknologjia e sensorëve inteligjentë reagon vetëm kur duhet. 
  2. Paralajmërimi vizual i hajdutit me LED. 
  3. Nëse hajduti nuk tërhiqet, aktivizohet niveli tjetër i shkallëzuar dhe ...
  4. ... ndizet një paralajmërim akustik nga gjeneratori i sinjalit.


Sistemi Smart Guard Plus

Sirena e alarmit me volum

Paralajmërimi vizual dhe zanor mund të plotësohen lehtësisht me një sirenë efektive në brendësi të ndërtesës, e cila ndez alarmin në rast urgjence. Sirena e alarmit funksionon nëpërmjet radios, prandaj nuk ka nevojë të instalohen kabllo. Kjo mund të trajtohet lehtë dhe në mënyre efektive. Sistemi plus mund të aktivizohet dhe çaktivizohet me lehtësi përmes një çelësi të instaluar me valë.

Sirena e brendshme:

Aktivizimi shtesë i sirenës së brendshme në rast të ndonjë vjedhjeje. Pozicionim kompakt për dizajn të përshtatshëm. Alarm zanor i lartë 90 decibel - po aq i lartë sa një sharrë.


Smart Guard System plus


Lidhja e sistemit Smart Guard

Dizajn alarmi sipas dëshirës

Bashkoni sistemet qendrore Smart Guard dhe Smart Home dhe ofrojini klientëve mbrojtje inteligjente ndaj vjedhjeve. Projektimi i programit inteligjent të alarmit nuk njeh pothuajse asnjë kufi.Mundësitë varen tërësisht nga idetë e klientëve tuaj: nga mbyllja e blindave tek aktivizimi i sirenës së alarmit dhe dërgimi i menjëhershëm i mesazhit në telefonat inteligjent.


Smart Guard System connect


Fleksibil dhe për një të ardhme të sigurt

Zgjidhja jonë inteligjente Smart Home përshtatet me shumë prodhues të tjerë si psh. B. Abus, Homematic IP, Philips, Osram dhe Sonos.

Çelës i instaluar

Ofrojini klientëve tuaj një sistem mbrojtës të instaluar dhe konfiguruar. Ne ju trajnojmë dhe ofrojmë mbështetjen e nevojshme teknike.

Aplikacioni për kontroll të lehtë

Me aplikacionin përkatës klientët tuaj do të kenë në kontroll të gjitha zgjidhjet inteligjente për shtëpinë vetëm me një shikim - në çdo kohë, kudo.

Informacione të tjera praktike

Për edhe më shumë komfort, ju mund të ofroni sipas dëshirës produkte të tjera, të tilla si B. një telekomandë dhe opsione për dritaret.

Smart Guard System
JO I PËRPUTHSHËM, POR EFEKTIV

Moduli është i fshehur në kornizën e dritares


Ne ju mbështesim, pa më të voglin dyshim


Prezantimet e përsosura bëhen lehtësisht

Me materialet tona reklamuese ju tërhiqni vëmendje dhe lehtësoni fillimin e një konsultimi. Ju mund të individualizoni shumë prej masave tona dhe, për shembull, mund të shtoni logon dhe adresën tuaj.

730775_02 - 61948

Ne kujdesemi për kërkesat

Ne ofrojmë kërkesa të përshtatshme me fushata reklamimi online për klientët fundorë. Ne jemi të pranishëm në portale të ndryshme të përdoruesve fundorë që lidhen me ndërtimin dhe rinovimin, në Facebook dhe YouTube.

Bëhuni pjesë e kërkimit tonë të tregtarëve dhe përfitoni edhe nga ai!


 

Ne jemi këtu për ju!

Ka ardhur koha për dritare që janë po aq moderne sa jetët tona. Mezi presim të flasim me ju!

 

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKTI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection