Siguri inteligjente për shtëpinë tuaj

REHAU Smart Guard: Mbron dritaret. Dhe dyert. Si dhe shtëpinë tuaj. Sistemi i ri funksionon në mënyrë parandaluese. I lehtë në përdorim - edhe nëpërmjet aplikacionit. I sigurt, i thjeshtë, efektiv

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Rreth ofertës suaj

Siguri inteligjente për shtëpinë tuaj

REHAU Smart Guard: Mbron dritaret. Dhe dyert. Si dhe shtëpinë tuaj. Sistemi i ri funksionon në mënyrë parandaluese. I lehtë në përdorim - edhe nëpërmjet aplikacionit. I sigurt, i thjeshtë, efektiv

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Rreth ofertës suaj

Mbrojtje nga vjedhjet për dyert e ballkonit dhe tarracës

Siguri inteligjente për shtëpinë tuaj

REHAU Smart Guard: Mbron dritaret. Dhe dyert. Si dhe shtëpinë tuaj. Sistemi i ri funksionon në mënyrë parandaluese. I lehtë në përdorim - edhe nëpërmjet aplikacionit. I sigurt, i thjeshtë, efektiv

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Rreth ofertës suaj

Smart Guard: Largon hajdutët përpara se të shkaktojnë ndonjë dëm.

Si ta mbrojmë vendin tonë të ngrohtë- shtëpinë tonë?

Këtu flenë fëmijët tanë. Familja jonë jeton këtu. Të gjithë ju duhet të ndiheni komodë dhe të sigurt. Kriminelët janë ata të cilët kërcënojnë botën. Ata vjedhin gjërat që janë të rëndësishme për ne. Mbi të gjitha, ndjenjën e sigurisë.Mund të jetë kushdo.

Statistikat e vjedhjeve

Çdo 4 minuta ndodh një tentativë vjedhjeje në Gjermani. Ndryshe nga pritshmëritë, më shumë se një e treta e këtyre ndodhin gjatë ditës dhe jo gjatë natës.

Statistikat e vjedhjeve

Në 80% të rasteve, vjedhjet në shtëpitë e një familjeje bëhen përmes dritareve - nga dritarja e bodrumit deri te dera e ballkonit. Një profesionisti nuk i duhen më shumë se pak sekonda për të hapur me levë një dritare standarde me siguri të ulët.

Statistikat e vjedhjeve

Në 45% të rasteve kjo hyrje me forcë mbetet në tentativë - por shpesh shkakton dëme masive. Ndryshimi i dritareve dhe dyerve pas kësaj jo vetëm që merr shumë kohë, por është edhe e kushtueshme.

Burimi: Statistikat policore të krimit 2019, rrjeti "I sigurt në shtëpi"


Vepro Tani!

Numrat e vërtetojë qartë. Është shumë e rëndësishme të bëni diçka që të siguroni shtëpinë tuaj. Por cila është zgjidhja e duhur? Problemi me sistemet e alarmit: Nëse godasin sistemin e alarmit, zakonisht nënkupton që dëmi është kryer. Edhe nëse është thjesht një tentativë për të hyrë, ndjenja e pasigurisë të shoqëron vazhdimisht.

Me Smart Guard Ontop, REHAU ofron zgjidhjen për ju!Mund të jetë kushdo.

Statistikat e vjedhjeve

Çdo 4 minuta ndodh një tentativë vjedhjeje në Gjermani. Ndryshe nga pritshmëritë, më shumë se një e treta e këtyre ndodhin gjatë ditës dhe jo gjatë natës.

Statistikat e vjedhjeve

Në 80% të rasteve, vjedhjet në shtëpitë e një familjeje bëhen përmes dritareve - nga dritarja e bodrumit deri te dera e ballkonit. Një profesionisti nuk i duhen më shumë se pak sekonda për të hapur me levë një dritare standarde me siguri të ulët.

Statistikat e vjedhjeve

Në 45% të rasteve kjo hyrje me forcë mbetet në tentativë - por shpesh shkakton dëme masive. Ndryshimi i dritareve dhe dyerve pas kësaj jo vetëm që merr shumë kohë, por është edhe e kushtueshme.

Burimi: Statistikat policore të krimit 2019, rrjeti "I sigurt në shtëpi"


Vepro Tani!

Numrat e vërtetojë qartë. Është shumë e rëndësishme të bëni diçka që të siguroni shtëpinë tuaj. Por cila është zgjidhja e duhur? Problemi me sistemet e alarmit: Nëse godasin sistemin e alarmit, zakonisht nënkupton që dëmi është kryer. Edhe nëse është thjesht një tentativë për të hyrë, ndjenja e pasigurisë të shoqëron vazhdimisht.

Me Smart Guard Ontop, REHAU ofron zgjidhjen për ju!

Në të ardhmen, dritaret dhe dyert do të kujdesen për shtëpinë tuaj.

REHAU i ka vendosur vetës qëllimin për të zhvilluar dritare që janë po aq moderne sa edhe jetët tona. Dritaret që pengojnë edhe nga hajdutët para se të ndodhë diçka.


REHAU Smart Guard: Zgjidhja për mbrojtjen nga vjedhjet


Sensori inteligjent i zbulimit
zbulon hajdutët e mundshëm në sekondë.

Sinjalet vizuale dhe zanore
i tregojnë qartë në mënyrë të pagabueshme hajdutit që as nuk mundet ta tentojë vjedhjen.

Parandalimi aktiv
ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve.

Kështu, REHAU Smart Guard shkon përtej sistemeve tradicionale të alarmit. Sepse ata reagojnë vetëm kur dritaret dhe dyert janë të dëmtuara ose hajduti ka hyrë tashmë në shtëpi.


Mundësia krijon hajdutë
Shumica e vjedhjeve janë vepër e kriminelëve oportunistë. Parandalimi i synuar është veçanërisht efektiv.

Mbrojtje nga vjedhjet

 

Qendra e sistemit

Modulet Smart Guard – për përdorime të ndryshme


Një komponent elementar i sistemit Smart Guard janë modulet Smart Guard, të cilat janë të integruara ose të ngjitura në pjesën e sipërme të kornizës ose profilit të dritareve dhe dyerve tuaja për t'i mbrojtur ato nga çaktivizimet. Modelet e përshtatura individualisht dhe variantet e ndryshme të instalimit lejojnë fleksibilitet maksimal - edhe pasi montohen.


Smart Guard Ontop

Smart Guard Ontop

 • Montim i thjeshtë në kornizën ose profilin e sistemeve të zakonshme të dritareve
 • Ideale si për dyert e shtëpive dhe bodrumeve ashtu dhe për xhamat e fiksuar
 • Mbështjellës i fortë ngjitës për kapje të sigurt
 • Me mbrojtje ndaj çaktivizimeve pavarësisht montimit në sipërfaqe
 • Panele ngjyrë antracit, të bardhë dhe argjendi

Sisteme të përshtatshme të profileve

Mund të përdoret në mënyrë të pavarur nga sistemi

Smart Guard Inline

Smart Guard Inline

 • Integrim të padukshëm në kornizë (përmes shpimit të vrimave)
 • Përshtaten me shumë sisteme dritaresh REHAU dhe hapje me rrëshqitje të REHAU
 • Panele ngjyrë antracit, të bardhë dhe argjendiSisteme të përshtatshme të profileve

 • Dritare, dyer ballkoni dhe oborri BRILLANT DESIGN
 • Dritare, dyer ballkoni dhe oborri me dizajnin EURO
 • Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO
 • Dyer me shinë rrëshqitëse SYNEGO
 • Dyer me rrëshqitje SYNEGO SLIDE

Smart Guard Inline GS

Smart Guard Inline GS

 • Të përshtatura posaçërisht për dizajnin e sistemeve të dritareve REHAU GENEO RAU-FIPRO X dhe SYNEGO
 • Vizualisht të integruara në mënyrë të përkryer në kornizë (përmes shpimit)
 • Panele ngjyrë antracit, të bardhë, kafe dhe karamel


Sisteme të përshtatshme të profileve

 • Dritare, dyer ballkoni dhe oborri GENEO RAU-FIPRO X
 • Dyer për dritare, ballkone dhe oborre SYNEGO


Optikë diskrete

Mbrojtje efektive që nuk duket. Me panele ngjyrë antracit, të bardhë, argjendi, kafe ose karamel, modulet Smart Guard përshtaten individualisht me dizajnin e dritareve, dyerve të ballkonit dhe oborrit tuaj, si dhe integrohen pothuajse në mënyrë të padukshme.

Furnizimi me energji elektrike

Modulet funksionojnë me bateri. Nuk nevojiten kabllot. Ju mund t'i ndërroni bateritë lehtësisht. Sistemi juaj Smart Guard ju sinjalizon kur është e nevojshme. Ju gëzoni sigurinë maksimale me komfortin më të madh të mundshëm. Shumë i lehtë.

Instalimi është i lehtë

Të gjitha modulet Smart Guard janë gjithashtu të përshtatshme për instalim. Kjo është veçanërisht e lehtë me variantin Smart Guard Ontop, i cili mund të instalohet në kornizën ose panelin e dritares pavarësisht nga sistemi. Kompania juaj e specializuar do të kujdeset gjithashtu për këtë. Kështu që ju mund të relaksoheni dhe të shijoni ndjenjën e të qenit plotësisht të sigurt.


I njohur për intelegjencë, parandalon në mënyrë specifike dëmtimin.

Sensorët inteligjentë të moduleve Smart Guard detektojnë hajdutët sapo t‘u afrohen dritareve ose dyerve. Ju filloni parandalimin vizual dhe akustik përmes alarmit paraprak. Çdo përpjekje për të hapur dritaren apo derën, aktivizohet menjëherë alarmi kryesor me volum të lartë.


Alarmi paraprak - kur zbulohet lëvizja

Parandalimi i vjedhjeve

1. Sensori inteligjent i zbulimit

Sensori i integruar regjistron lëvizjet në një rreze deri në 20 cm përpara dritares. Sensorët inteligjentë reagojnë vetëm kur është e rëndësishme.

Parandalimi i vjedhjeve

2. Paralajmërim vizual paraprak

Një dritë LED e kuqe ndizet dhe sinjalizon se hajduti është zbuluar.

Parandalimi i vjedhjeve

3. Parandalimi akustik

Nëse hajduti nuk tërhiqet, pajisja e sinjalizimit gjithashtu e frikëson atë. Sensori me dridhje i integruar siguron që paralajmërimi akustik të aktivizohet menjëherë në rast hyrje me forcë.

Modulet Smart Guard

Alarmi kryesor - me ndikim mekanik

Parandalimi i vjedhjeve

4. Sensori i ndjeshëm i dridhjeve

Sensori i besueshëm i dridhjeve regjistron çdo hyrje me forcë në dritare. Për më tepër, kontakti i integruar i dritares ofron siguri shtesë, pasi reagon menjëherë me hapjen e dritares.

Parandalimi i vjedhjeve

5. Aktivizimi i alarmit kryesor nëpërmjet radios

Moduli nëpërmjet radios dërgon një sinjal për të aktivizuar alarmin kryesor në kohë reale. Në të njëjtën kohë, sinjalet vizuale dhe pamore në modulin Smart Guard janë shtuar.

Parandalimi i vjedhjeve

6 Alarmi me volum të lartë

Sirena e aktivizuar nëpërmjet radios brenda shtëpisë ndez alarmin kryesor. Një sinjal alarmi me një volum prej 90 dB do të largojë çdo hajdut.


7. Statusi i dritares - çdo gjë është e dukshme


Kontaktet e integruara për hapjen e dritareve tregojnë nëse një dritare është e hapur, e anuar* ose e mbyllur.
E integruar në sistemin Smart Home, statusi i të gjitha dritareve Smart Guard mund të kontrollohet lehtësisht në çdo kohë dhe kudo duke përdorur një aplikacion.
Nëse dritaret ose dyert nuk janë pajisur me Smart Guard, p.sh. dritaret e paarritshme në katin e sipërm, mund të pajiset me kontakte hapëse të disponueshme veç e veç. Në këtë mënyrë ju gjithmonë dini gjithçka për të gjitha dritaret.

*Shfaqja e statusit të dritares së anuar është i mundur vetëm në lidhje me variantin Smart Guard Ontop.


Paketa juaj e sigurisë me një sirenë të pagabueshme të brendshme

Sistemi Smart Guard Plus: Dritaret dhe dyert sigurohen me modulet Smart Guard, sirena e brendshme kujdeset për pjesën tjetër. Në rast urgjence, sinjali i alarmit do të largojë çdo hajdut.Sistemi Smart Guard Plus është paketa bazë për mbrojtjen dhe parandalimin e vjedhjeve. Modulet Smart Guard komunikojnë me anë të valëve me sirenën e brendshme. Sistemi funksionon në mënyrë të pavarur. Nuk nevojitet asnjë komponent tjetër.

Duke e vendosur atë brenda shtëpisë, është i pamundur manipulimi i sirenës së brendshme. Përveç kësaj, falë dizajnit të tij kompakt, ai shkrihet në mënyrë diskrete në çdo koncept dhome. Sirena futet direkt në prizë - prandaj kabllot nuk janë të nevojshme. Kjo është një mënyrë mbrojtjeje e lehtë në përdorim dhe efektive!

Informacione të tjera praktike

Sistemi juaj Smart Guard mund të aktivizohet dhe çaktivizohet duke përdorur një çelës që mund të instalohet kudo në shtëpi. Për më shumë lehtësi, mund të merrni një telekomandë të përshtatshme për mbajtësen e çelësave.

Çelësi i Smart Guard

Çelësi i Smart Guard

Gjithçka nën kontroll me aplikacionin intuitiv

Me integrimin e komponentëve Smart Guard në sistemin Smart Home, do të përjetoni një sistem sigurie kompakt dhe funksional që kontrollohet nëpërmjet një aplikacioni.Modemi Re.Hub i REHAU

Hyrja juaj në një Shtëpi Inteligjente

Kompleksiteti absolutisht i reduktuar i sistemit Smart Home të REHAU, e bën botën për shtëpinë intelegjente shumë të thjeshtë. Zgjidhja me Modemin Re.Hub të REHAU dhe aplikacionin e lidhur është veçanërisht e lehtë për t'u konfiguruar. Modulet Smart Guard, sirena e brendshme dhe aksesorët si psh. çelësat, mund të integrohen pa asnjë problem – edhe në një datë të mëvonshme.

Aplikacion për kontroll të lehtë

Sistemi Smart Home mund të operohet nëpërmjet aplikacionit të lidhur. Kështu që ju e keni sistemin tuaj të sigurisë nën kontroll - në çdo kohë dhe kudo. Dhe nëse dëshironi, mund t'i mbani gjithmonë të përditësuara njoftimet.
 

Çelës i instaluar

Sistemi Smart Home i REHAU është instaluar nga prodhuesi dhe është tashmë i konfiguruar plotësisht kur t'ju dorëzohet.
 

Shumë i përshtatshëm

Smart Guard gjithashtu mund të integrohet në sistemet e shtëpisë inteligjente nga ofruesit e tjerë, si Mediola. Me numrin e madh të pajisjeve Smart Home, përdoruesit e avancuar praktikisht nuk kanë kufij. Edhe skenarët individualë të alarmit mund të konfigurohen në këtë mënyrë: Nga ndezja e dritave deri te ulja e grilave.
 

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përshtatshmërinë ose integrimin, ju lutemi kontaktoni personin e kontaktit të Shërbimit të REHAU Smart Guard.


Përfitim shtesë inteligjent

Aplikacioni tregon statusin e dritareve tuaja: të hapura ose të mbyllura. Me ndihmën e telekomandës opsionale të dritareve, edhe në dritare ku nuk është instaluar Smart Guard.

 

Përjetoni ndjesinë e mirë.

Kur përdorni Smart Guard, largoheni nga shtëpia pa e pasur kokën pas. Sepse ju e dini se është e mbrojtur mirë. Mbështetuni te siguria dhe përfitoni nga shumë avantazhe:

Sigurisht.

Siguria.

Smart Guard.


Siguri parandaluese

Parandalon keqbërësit, përpara se të shkaktojnë ndonjë dëm. Kështu, REHAU Smart Guard shkon përtej sistemeve tradicionale të alarmit.

Teknologji e fundit

Sensorët inteligjentë kuptojnë hajdutët sapo u afrohen dritareve ose dyerve dhe nisin menjëherë programin e alarmit.

Përputhshmëria e zgjeruar

Variantet e ndryshme të instalimit lejojnë fleksibilitet maksimal: Mund të përdoret për të gjitha sistemet e dritareve REHAU dhe me variantin Ontop edhe për sistemet e zakonshme nga prodhues të tjerë.

Instalim i shpejtë

Specialistët e trajnuar instalojnë Sistemin Smart Guard me çelës sipas kërkesave individuale. Pastaj është menjëherë gati për të filluar.

Instalim i thjeshtë

Përshtatet në mënyrë ideale për rinovim. Kjo është veçanërisht e lehtë me variantin Smart Guard Ontop, i cili mund të përdoret pavarësisht nga sistemi i dritareve.

Optikë diskrete

Me panele në pesë ngjyra të ndryshme, modulet përshtaten individualisht me dizajnin e dritareve dhe dyerve dhe integrohen pothuajse në mënyrë të padukshme.


REHAU Smart Guard FAQ

Përgjigjet më të rëndësishme për pyetjet në lidhje me Smart Guard, rrjetin e sistemit dhe kontrollin e aplikacioneve i gjeni këtu.

Shkoni te FAQ

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection