Nachhaltige Fenster: EcoPuls

EcoPuls: sukses i qëndrueshëm. Për brezat e ardhshëm.

 

Ripërtëritja e dritareve. Për jetën e sotme. Dhe suksesi i nesërm. Zgjidhje të dritareve REHAU.

Kompanitë e suksesshme marrin përgjegjësi. Drejt mjedisit të tyre. Drejt qenieve të tyre njerëzore. Drejt brezave të ardhshëm.

Lëndët e para dhe burimet natyrore po bëhen gjithnjë e më të pakta. Nga ana tjetër, kërkesat për qëndrueshmëri në të menduarit dhe të vepruarit po rriten vazhdimisht. Njerëzit në gjithë botën po e ndiejnë. Kështu që nevojat e tyre po ndryshojnë. Dhe bashkë me të kërkesat për gjithë industrinë e dritareve.

Një ekonomi e qëndrueshme rrethore është një përgjigje e thjeshtë dhe efektive.

Zgjidhjet e dritareve me një përqindje në rritje të vazhdueshme të plastikës së ricikluar japin një kontribut vendimtar këtu.

Sistemet dritare të REHAU kanë përcaktuar standardet për jetën e shërbimit, efiçiencën e energjisë dhe përdorimin e përgjegjshëm të burimeve për më shumë se 30 vjet. Kjo cilësi premium i bën dritaret një kontribut të rëndësishëm në mbrojtjen e tokës dhe ekonomisë. Kjo krijon sukses për brezat, i cili siguron vlerë të shtuar dhe shitje.

Ripërtëritja e dritareve. Për suksesin e sotëm. Dhe të nesërmës.


Përfitoni nga zgjidhjet e dritareve REHAU.

Gjeni më shumë këtu

Nachhaltige Kreislaufwirtschaft


 

Simboli ynë për qëndrueshmëri të praktikuar

EкоПулс (EcoPuls) është një angazhim, një qëndrueshmëri. Për një ndjenjë përgjegjësie. Per konsekuencë.

Etiketa EkoПулс (EcoPuls) është provë e përdorimit të ekonomisë rrethore të orientuar drejt së ardhmes. Në të, materialet e riciklimit, të ashtuquajturat riciklues, sigurojnë qëndrueshmërinë më të lartë të mundshme. Plotësisht nga një burim i vetëm dhe në të gjitha sistemet REHAU:

  • GENEO RAU-FIPRO X
  • GENEO INOVENT
  • SYNEGO
  • Brilliant-Design
  • Euro-Design

EcoPuls suksese të qëndrueshme, për breza​​​​​​​.

REHAU_Signet_ECOPULS - DummyGjeneratat – Premtimet - Faktet krijojnë siguri

Vetëm veprimet i bëjnë premtimet realitet. Angazhimi për qëndrueshmëri dhe ekonomi qarkulluese që rezulton janë pjesë e ADN-së së REHAU. Shifrat e mëposhtme janë dëshmi e këtij veprimi të qëndrueshëm:

40 %

profilet tona janë bërë tashmë me material të ricikluar. Përqindja e materialit të ricikluar varion midis 40% dhe 75% dhe do të rritet vazhdimisht.

97.000 t

Emetimet e CO2 të kursyera në vit përmes përdorimit të riciklimit. Kjo korrespondon me forcën e detyrueshme të 7.8 milion pemëve, një pyll me madhësinë e Berlinit.

70.000 t

Materiali i vjetër përpunohet nga REHAU çdo vit. Kjo është afërsisht 7 herë më e madhe se pesha e Kullës Eiffel.

7 x

PVC mund të ripërdoret. Dritaret tona të qëndrueshme EkoПулс (EcoPuls) gjithashtu formojnë burimin e lëndës së parë për dritaret e nesërme - duke ruajtur të njëjtën cilësi.

88 %

Më pak CO2 prodhohet në prodhimin e plastikës së ricikluar në krahasim me prodhimin e materialit të ri.

100 %

Ne e mbulojmë kërkesën tonë për material riciklimi përmes prodhimit tonë. Kjo është mënyra se si ne gjithmonë garantojmë cilësi të përsosur.Ekonomia qarkulluese. Për sukses të qëndrueshëm.

Angazhimi dhe zbatimi i qëndrueshëm i ekonomisë qarkulluese është parimi udhëzues i të gjitha zgjidhjeve të përgjegjshme dhe të suksesshme të dritareve. Optimizimi i vazhdueshëm dhe zhvillimi i mëtejshëm i ciklit është njëkohësisht një detyrim dhe një motivim. Kjo siguron epërsinë e sistemeve REHAU dhe kështu gjithashtu rendimentin dhe shitjet në çdo pikë të zinxhirit të vlerës.Produkte - Dummy

Produkte

Sistemet e profilit të dritares REHAU EcoPuls janë unike për sa i përket menaxhimit të ciklit të mbyllur për industrinë e dritareve. Rezultati: deri në 97,000 t kursime CO₂ në vit. Dhe dritaret e EcoPuls gjithashtu bëjnë përshtypje me qëndrueshmërinë e tyre gjatë fazës së përdorimit. Vlerat shembullore të Uw sigurojnë izolim të lartë termik dhe kursim të energjisë deri në 76% *.

Icon_Produktion - Dummy

Prodhimi

Të gjitha katër fabrikat e dritareve evropiane REHAU janë certifikuar nga etiketa e pavarur e produkteve VinylPlus. Kjo do të thotë që ata plotësojnë të gjitha kriteret e qëndrueshmërisë që janë vendosur për industrinë e PVC: duke filluar me prokurimin e lëndëve të para dhe cikleve të materialit deri te riciklimi. Ne jemi një nga shtëpitë e pakta të sistemit që mund të demonstrojmë këtë standard në të gjithë Evropën.   762602_AL

Sammlung - Dummy

Mbledhja

Miliona dritare të vjetra PVC janë një burim i vlefshëm për dritaret e reja plastike. Për të siguruar rikuperimin efektiv të materialit të përdorur, është ngritur një rrjet në të gjithë Evropën me pothuajse 2,000 partnerë përmes të cilit mblidhet materiali i përdorur. Këto përfshijnë impiantin polak në Srem me fabrikën e vet të riciklimit, ultra-moderne, si dhe filialet filiale PVCR në Angli dhe DEKURA në Gjermani.

Extrusion - Dummy

Ekstrudim

Procesi unik i nxjerrjes REHAU, mundëson prodhimin e profileve të dritareve që përbëhen nga materiali i ricikluar brenda. Më shumë se 40% e profileve të REHAU tashmë përmbajnë një përqindje prej 40% në 75% material të ricikluar. 

Recycling - Dummy

Riciklimi

Komplet dritaret e vjetra ndahen në materiale të ndryshme të papërpunuara dhe riciklohen, si për shembull si Qelqi dhe metali. Komponentët e PVC, të cilët vijnë kryesisht nga profilet e vjetra të dritareve, janë vendimtare për ne. Këto përpunohen në granula riciklimi me cilësi të lartë. Kjo kursen deri në 88% të emetimeve të CO2 krahasuar me prodhimin e PVC të ri.

*Reduktimi i humbjes së energjisë në dritare kur ndryshoni nga dritaret e vjetra të drurit / plastikës nga vitet 1980 (Uf = 1,9; Ug = 3,0) në dritaret e bëra nga profilet GENEO RAU-FIPRO X (Uf = 0,86; Ug = 0,5), madhësia e dritares 123x148 cm

Video


Të sigurt, energjik, vizionar: REHAU është drejtuesi i industrisë.

Qëndrueshmëria është një besim, një parim gjithëpërfshirës në të menduarit dhe të vepruarit. Vetëm kompanitë që e kanë brendësuar këtë mund të ofrojnë zgjidhje të qëndrueshme dhe të suksesshme në planin afatgjatë. Kjo është bindëse. Kjo të inspiron. Kjo frymëzon. Dhe kjo drejton zhvillimin e mëtejshëm të të gjithë industrisë.

Për shembull, me implementimin e VinylPlus, vetë-angazhimi i gjithë BE-së i industrisë PVC. Aty thuhet që PVC me peshë 900,000 në vit duhet të riciklohet deri në vitin 2025. REHAU jo vetëm që vepron si motor, por tashmë kontribuon në një pjesë të madhe me rreth 70,000 t në vit.REHAU merr përgjegjësi - edhe për partnerët e saj

Vetëbesimi dhe vullneti për të qenë krijues janë pjesë e imazhit të REHAU për veten e tij. Kompania gjithmonë e ka pozicionuar veten qartë dhe pa mëdyshje për nevojën e përdorimit të lëndëve të para me masë dhe me efikasitet. Kjo siguron ekonomi dhe përfitim për brezat.

Si një anëtar Kompakt Global i KB, i cili qëndron prapa "Qëllimeve për zhvillime të qëndrueshëm" të Kombeve të Bashkuara, REHAU jep një kontribut vendimtar për t'i bërë këto qëllime realitet. Disa çmime ndërkombëtare janë dëshmi e këtij angazhimi të jashtëzakonshëm. Që nga viti 2020 REHAU është përfshirë si një nga "50 Udhëheqësit e Qëndrueshëm dhe Klima", një iniciativë që bazohet në qëllimet e Kombeve të Bashkuara për zhvillim të qëndrueshëm. Ky është një nder dhe një nxitje. REHAU - një partner i fortë dhe i besueshëm për suksesin reciprok afatgjatë.

Endorser-Logo_solid_blue_RGB - 118214

50 Sustainability & Climate Leaders

ecovadis


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection