AL-D1133_CL - 109532

Për një dizajn atraktiv të dritareve dhe dyerve

Dorezat për dritare dhe dyer LINEA japin siguri plotësuese dhe një dukje bashkëkohore të dritareve. Dizajni me vija të drejta dhe profile të qarta jep një përshtypje elegante në çdo hapësirë. Prandaj, dorezat LINEA i theksojnë elementet e arkitekturës bashkëkohore.

Dritare bashkëkohore në çdo shikim

Gjatë përzgjedhjes së dorezave për dritare, duhet të ketë kujdes për dizajnin ekskluziv dhe cilësisë së jashtëzakonshme të lartë. Në fakt, dorezat e pasqyrojnë dukjen e dritareve. Dorezat për dritare LINEA janë në dispozicion edhe me opsionin e mbylljes.

Elegancë e fortë për derën tuaj

Doreza për dyer LINEA mahnit jo vetëm me dizajnin bashkëkohor, por edhe me forcën dhe sigurinë e saj. Dizajni që është i pranishëm tek dritaret, transferohet me strukturën e njëjtë edhe në dyert.

Zgjedhje e gjerë e ngjyrave

Dorezat e programit LINEA janë në dispozicion në ngjyra me eloks dhe RAL dhe në variante të sipërfaqes së strukturuar. Në këtë mënyrë dorezat kanë një pamje të sigurt të çelikut që nuk ndryshket.

Secustik® – efikasitet plus për siguri 

Mekanizmi i patentuar për mbyllje, e bënë të vështirë hapjen me forcë të dritares nga jashtë, andaj hajdutët do të kenë vështirësi që të hapin dritaren.

Përshtatet për sisteme  të ndryshme të dritareve

Dorezat për dritare VarioFit® LINEA e përshtatin gjatësinë e bazës, në thellësinë përkatëse të profilit të dritares. Në këtë mënyrë, ato mund shumë lehtë të ndryshohen kur të vije koha.

AL-D1110_CL - 109528
AL-D1123_CL - 109529
AL-D1226_01_CL - 109536

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection