Kartë vizita e dritareve të bukura

REHAU INSILL : Me veçori të mahnitshme të cilat përshtaten për çdo hapësirë

769-D015 - 118037 (1)

Kartë vizita e dritareve të bukura

REHAU INSILL : Me veçori të mahnitshme të cilat përshtaten për çdo hapësirë

REHAU INSILL Pikore nën dritare

Opsione me stil  

Për të bërë që dërrasat nën dritare të formojnë një njësi të përshtatur me enterierin, REHAU ofron një spektër të dizajnëve të cilat nënvizojnë shijen personale. Me gjerësinë e tyre të frontit prej 40 mm dhe thellësi prej 150 deri 500 mm, dërrasat nën dritare përshtaten shkëlqyeshëm me çdo hapësirë.

Të përshtatshme për çdo hapësirë

Mundësitë e ndryshme për dizajn kanë zgjidhje të ndryshme për çdo shije, nga dukja e vërtetë e gurit natyror, deri në dukjen e vërtetë të drurit edhe atë me strukturë dhe ngjyrë të ndryshme. Nëse paraqitet nevoja, mund të bëhet një laminim të sipërfaqes në ngjyra të ndryshme sipas shijes. Programin e përmbledhin kapa përfunduese për dërrasat nën dritare.

Një detal që shfaq një ndjenjë të stilit

769710_07 - 10761432

Projektimi me veti bindëse

Përditësoni hapësirën e brendshme, tërësisht sipas shitje, pa mos kufizuar rehatinë.  

Të rezistueshëm ndaj ujit

Njollat largohen me lehtësi, me ujë të ngrohtë ose detergjente të butë.

Të rezistueshëm

Rrezet e ndjeshme të diellit nuk janë asnjë problem, pikoret nën dritare janë të rezistueshëm ndaj ngrohtësisë.

Izolim ndaj ngrohtësisë

Pikoret nën dritare të brendshme, për shkak të profileve të zbrazëta, kanë veçori befasuese të izolimit ndaj ngrohtësisë.

Qëndrueshmëri 

Dërrasat nën dritare REHAU INSILL kanë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të ngjyrave dhe të qëndrueshme ndaj zbehjes. Andaj, gërvishtjet nuk kanë shans në këtë situatë.

Estetikë e kombinuar me zgjidhje praktike, për përditshmëri pa shqetësime.


Cilësi e jashtëzakonshme REHAU jep një rëndësi të veçantë kombinimit të cilësisë më të lartë dhe veçori unike. Në këtë mënyrë garantohet qëndrueshmëri dhe përfitime nga ndjenja e këndshme dhe jetës së rehatshme me dekada.
 

980-D511 - 107254

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection