Dimensioni i ri i dyerve të jashtme.
Për jetën e sotme.

Për ofertën tuaj të derës së jashtme

Sipërfaqe e madhe e dritares

Dimensioni i ri i dyerve të jashtme.
Për jetën e sotme.

Për ofertën tuaj të derës së jashtme

Portofoli juaj i produkteve të dyerve të jashtme REHAU

GENEO RAU-FIPRO për dyert e jashtme

Teknologjia e fundit nga ndërtimi i avionëve: Kjo është baza për materialin pionier të përbërë nga fibra RAU-FIPRO X. Përdoret për të krijuar dyer të jashtme që ripërcaktojnë qëndrueshmërinë në kombinim me dizajnin dhe komfortin.

DYER TË JASHTME GENEO

Larmia maksimale e dizajnit plotëson sigurinë

 • Larmia maksimale e dizajnit
 • Mbrojtje e lartë kundër vjedhjeve dhe zhurmës
 • Izolim termik shumë cilësor
 • Prag i ulët
 • Stabiliteti më i mirë falë RAU-FIPRO®

Sipas ofertës GENEO

Dyer të jashtme

DYER TË JASHTME GENEO

Larmia maksimale e dizajnit plotëson sigurinë

 • Larmia maksimale e dizajnit
 • Mbrojtje e lartë kundër vjedhjeve dhe zhurmës
 • Izolim termik shumë cilësor
 • Prag i ulët
 • Stabiliteti më i mirë falë RAU-FIPRO®

Sipas ofertës GENEO

Dera e jashtme është më shumë se thjesht zona e hyrjes - ajo është porta për në zonën tuaj të rehatisë. Kjo është pikërisht arsyeja pse dizajni, komforti, mbrojtja dhe izolimi termik luajnë një rol kaq të rëndësishëm. Karakteristikat që kombinohen në mënyrë optimale në dyert e jashtme GENEO.

Teknologji e fundit

Sillni teknologjinë e fundit nga ndërtimi i avionëve në shtëpinë tuaj: Materiali novator i përbërë nga fibra RAU-FIPRO®, nga i cili përbëhen dyert e jashtme GENEO, kombinon stabilitetin më cilësor me dizajnin dhe komfortin.

Siguroni shtëpinë tuaj me GENEO. Përmirësimet me porosi janë të disponueshme sipas kërkesës, në varësi të mbrojtjes që ju nevojitet.

Dyert e jashtme GENEO ju ofrojnë siguri nga vjedhjet me mbrojtje të klasës 2 në mënyrë që të ndiheni të mbrojtur gjatë gjithë kohës.

Falë teknologjisë High Definition Finishing, sipërfaqja është dukshëm më e lëmuar se ajo e dritareve tradicionale dhe për këtë arsye është e lehtë të mirëmbahet.

Izolim termik efikas me GENEO

Materiali i përbërë nga fibra të teknologjisë së fundit RAU-FIPRO® garanton izolim termik të shkëlqyer dhe kursim të qëndrueshëm energjie.

Me anë të optimizimit të materialit, ne rrisim sigurinë e profileve të laminuara të dyerve të jashtme.

Më pak shtrembërime me RAU-FIPRO X dhe si rezultat rritje e cilësisë për më pak ankesa. 

Përmasat maksimale të profilit të ri 1.10 x 2.40 m të bardhë dhe me ngjyra.

Familja e sistemit GENEO RAU-FIPRO X

GENEO RAU-FIPRO X: Sistemi i dritareve për më shumë hapësirë, siguri dhe komfort.

Dyer të jashtme GENEO


GENEO


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit të dukshëm:

169 mm

Thellësia:

86 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 0,75 W/(m²K) GENEO PHZ deri në 0,54 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

në varësi të mbushjes së përdorur

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B2

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 4A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 3

Dyer për dritare, ballkone dhe oborre GENEO


GENEO


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:

107 mm deri në 179 mm

Thellësia:

86 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 0,84 W/(m²K) GENEO PHZ deri në 0,80 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 48 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 3

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B5

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4

Forcat operative (EN 13115):

Klasa 2

Dyer me shinë me rrëshqitje GENEO


Dyer me shinë me rrëshqitje GENEO


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor:

175 mm

Trashësia e kornizës/profilit ballor:

203 mm/86 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,3 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 43 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B3

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4

Dyer të jashtme SYNEGO

Mirëqenia fillon me sigurinë.

Dyer të jashtme SYNEGO

Vlerat më të mira për pronarët kërkues të ndërtesave. Dyert e jashtme SYNEGO lënë mbresa me vlera të shkëlqyera për sa i përket izolimit termik, izolimit akustik, jetëgjatësisë, sigurisë dhe dizajnit.

Sipas ofertës SYNEGO

980-D786 - 1078854

Dyer të jashtme SYNEGO

Vlerat më të mira për pronarët kërkues të ndërtesave. Dyert e jashtme SYNEGO lënë mbresa me vlera të shkëlqyera për sa i përket izolimit termik, izolimit akustik, jetëgjatësisë, sigurisë dhe dizajnit.

Sipas ofertës SYNEGO

Mirëpret vizitorët dhe ofron mbrojtje nga mysafirët e padëshiruar- dera jonë e jashtme ka disa funksione të rëndësishme. Sa bukur kur përshtatet në mënyrë të përkryer me shtëpinë dhe shijen e banorëve të saj - si SYNEGO.

Dyert SYNEGO sjellin mirëqenie maksimale në shtëpinë tuaj dhe thjesht mbajnë larg hajdutët, zhurmën dhe të ftohtin

Rritje e mbrojtjes nga vjedhjet

Për të garantuar sigurinë tuaj, çdo derë SYNEGO përmban një sistem të sofistikuar për qëndrueshmëri dhe elasticitet maksimal.

80% e të gjitha vjedhjeve ndodhin nëpërmjet dyerve dhe dritareve që hapen me anim nga lartë, të cilat janë lehtësisht të aksesueshme.

Për një klimë të përshtatshme për ju, ngrohtësia qëndron në shtëpi dhe ju reduktoni në të njëjtën kohë kostot tuaja të energjisë.

 • Funksionim i përsosur
 • Hapje dhe mbyllje e përpiktë
 • Deri në 50% më shumë izolim termik

Mbushje e përkryer, përforcim çeliku, izolim dhe mbushje me zgjedhje të lirë: Për shumë dekada, dyert SYNEGO janë nga aspekti teknik të përsosura dhe mbyllen me përpikëri.

 1. Pamje elegante
 2. Siguri e lartë kundër hyrjeve me forcë
 3. Materiale rezistente, të qëndrueshme
 4. Prag i ulët
 5. Izolim i lartë termik

Familja e sistemit SYNEGO

Një Portofol i koordinuar në mënyrë të përkryer që përmbush të gjitha dëshirat tuaja.


SYNEGO


Dyer të jashtme SYNEGO

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor

174 mm

Thellësia:

80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,2 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

në varësi të mbushjes së përdorur

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B2

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 4A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 2


Dyer për dritare, ballkone dhe oborre SYNEGO


Dyer për dritare, ballkone dhe oborre SYNEGO

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:

109 mm deri në 175 mm

Thellësia:

80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 0,94 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 47 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 3

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B5

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208): 

deri në klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4

Forcat operative (EN 13115):

Klasa 1


SYNEGO SLIDE


Dyer me rrëshqitje SYNEGO SLIDE

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor:

174 mm

Thellësia:

80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,2 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

në varësi të mbushjes së përdorur

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B2

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 4A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 2


Dyer me shinë me rrëshqitje SYNEGO


Dyer me shinë me rrëshqitje SYNEGO

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor:

179 mm (103 mm me profile panoramike)

Trashësia e kornizës/profilit ballor:

190 mm/80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,3 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 43 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B3

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4

Dyer të jashtme BRILLANT-DESIGN: Përpunimi me cilësi të lartë garanton qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi

Dera e jashtme është kartëvizita e shtëpisë tuaj. Ju po ndërtoni ose rinovoni dhe jeni përballë një vendimi të rëndësishëm. Nëse vlerësoni dizajnin, komfortin dhe ruajtjen e vlerës, ju po merrni vendimin e duhur me dyert e jashtme REHAU Brillant-Design.

Dyer të jashtme BRILLANT-DESIGN

Për qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi shtesë: Dyert e jashtme Brillant-Design shkëlqejnë falë lidhjeve të salduara në cepa, kornizës së çelikut të mbyllur në shinë dhe përforcimeve me vëllim të konsiderueshëm.

Tek oferta BRILLANT-DESIGN

Dyer të jashtme BRILLANT DESIGN

Dyer të jashtme BRILLANT-DESIGN

Për qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi shtesë: Dyert e jashtme Brillant-Design shkëlqejnë falë lidhjeve të salduara në cepa, kornizës së çelikut të mbyllur në shinë dhe përforcimeve me vëllim të konsiderueshëm.

Tek oferta BRILLANT-DESIGN

Bindëse dhe e lehtë për t'u pastruar: Profile me një sipërfaqe unike me cilësi të lartë dhe një pamje veçanërisht elegante.

Si një element vizual i veçantë, dera juaj e jashtme duhet të kombinohet në mënyrë perfekte me arkitekturën e shtëpisë tuaj. Prandaj, dyert e jashtme të prodhuara REHAU Brillant-Design ofrojnë një gamë të plotë opsionesh dizajni me cilësi të lartë: një gamë të gjerë ngjyrash, formash dhe dekoresh, si dhe një numër të madh përzgjedhjesh të përshtatshme, duke filluar nga xhamet te kutitë e postës. Ndërveprimi me sipërfaqen e lëmuar dhe pjerrësinë elegante 20° të profilit i jep derës suaj të jashtme një karakter të sofistikuar dhe të veçantë.

Falë cilësisë së jashtëzakonshme të sistemeve tona të profilit, dyert e jashtme REHAU Brillant-Design jo vetëm që duken bukur, por janë gjithashtu jashtëzakonisht rezistente ndaj erës, të ftohtit dhe madje edhe shiut të rrëmbyeshëm. Ato janë ndërtuar nga RAU PVC dhe janë shumë rezistente ndaj kushteve klimatike dhe UV. Lidhjet e salduara në qoshe së bashku me kornizën e çelikut të mbyllur në brez sigurojnë ngurtësi të shkëlqyer rrotulluese dhe përforcimet me vëllim të madh sigurojnë stabilitet veçanërisht të lartë. Kështu që ju mund të prisni me padurim një derë të jashtme në formë të shkëlqyer edhe pas shumë vitesh.

Izolimi i mirë termik shpërblehet

Dyert e jashtme REHAU Brillant-Design garantojnë mbrojtjen e zonës së hyrjes nga i ftohti. Në fund të fundit, dera e jashtme duhet të përmbushë gjithashtu kërkesat tuaja për izolimin termik dhe për ambientin e jetesës. Me një dizajn të ndarë me profile me 4 seksione dhe kornizën e jashtme me 5 seksione, dyert e jashtme REHAU Brillant-Design përdorin efektin natyral izolues të ajrit. Ndërtimi i kombinuar me një trashësi prej 70 mm siguron izolim të shkëlqyer të ngrohtësisë dhe zhurmës. Kjo mban të ftohtin, lagështinë dhe zhurmën jashtë derës dhe nxehtësinë brenda.

Dizajnoni derën tuaj të jashtme sipas shijes tuaj

Imazhi unik i një dere të jashtme krijohet nga ndërveprimi në harmoni i ngjyrës dhe formës. Për të siguruar që dera e duhur e jashtme mund të krijohet sipas çdo kërkese individuale, ne ofrojmë një gamë prej 100 modelesh për dyert e jashtme. Duke filluar me aplikimet moderne të çelikut që nuk ndryshket, duke vazhduar me ndërtimin tradicional të brezit deri te qoshet, kthesat, rozetat dhe zbukurimet e ndryshme. Ekziston gjithashtu një përzgjedhje e pasur e xhamave, duke filluar nga xhami i tejdukshëm deri te lustrimi 3D. Ka edhe shumë detaje të thjeshta si dorezat e dyerve, zilet në dyer, kutitë e letrave dhe të tjera. Mund të bëni së bashku në mënyrë të sigurt kombinimin tuaj personal të ëndrrave.

Këtu hyn në lojë ngjyra

Ekziston një gamë e gjerë nuancash të disponueshme për t'iu përshtatur arkitekturës së shtëpisë tuaj: duke filluar nga e bardha klasike në 150 ngjyra RAL deri te dekoret e ndryshme të drurit. Dekoret e panelit të derës dhe kornizës koordinohen gjithmonë në mënyrë të saktë. Në të kundërt, mund të merrni edhe dyert e jashtme REHAU Brillant-Design me veshje alumini, të cilat mund të dizajnohen me çdo ngjyrë RAL.

Kur bëhet fjalë për sigurinë, dyert e jashtme REHAU Brillant-Design dëshmojnë cilësinë ku mund të mbështeteni. Dera e jashtme mund të përshtatet sipas kërkesave tuaja individuale të sigurisë (deri në klasën e rezistencës 3) me pajisje shtesë funksionale, si brava të shumta dhe pajisje sigurie me mentesha.

REHAU punon vetëm me shoqëri dritaresh me përvojë. Këtu jeni në duart më të sigurta dhe do të merrni këshilla nga ekspertët: nëse jeni duke ndërtuar një shtëpi të re ose po e rinovoni atë, duke filluar nga dizajni me izolim termik dhe mbrojtja akustike deri te rezistenca kundër vjedhjeve. Ne prodhojmë, dorëzojmë dhe instalojmë me përpikëri dyert tuaja të jashtme sipas preferencave tuaja. Edhe pas instalimit, specialisti juaj i dritareve do të mbajë përgjegjësi për vazhdimin e mbështetjes.

REHAU ka zhvilluar dhe prodhuar sisteme profili për dritare, fasada dhe dyer për më shumë se katër dekada. Me ide novatore, praktike dhe standarde tradicionalisht të larta cilësie. Gjithashtu ekspertët nga REHAU përdorin njohuri të vlefshme nga fusha e teknologjisë së ndërtimit dhe inxhinierisë civile, në të cilat shoqëria që operon në nivel global ka qenë gjithashtu aktive dhe ka pasur sukses për shumë vite. Këto sinergji dhe partneriteti i ngushtë me shoqëritë e specializuara të dritareve dhe punonjësit e tyre të shumtë të trajnuar në Akademinë REHAU kanë bërë që REHAU të jetë prodhuesi kryesor i sistemeve të profileve për dritare, fasada dhe dyer.

Vetëm cilësia është jetëgjatë

Dera juaj e jashtme duhet t'ju ofrojë kënaqësi dhe zero bezdi të panevojshme. Kjo është arsyeja pse dyert e jashtme prodhohen me REHAU Brillant-Design me cilësi të klasës së parë. Ato ruajnë vlerën e tyre dhe falë sipërfaqes me cilësi të lartë janë gjithashtu veçanërisht të lehta për t'u pastruar.

Dyert e jashtme me REHAU Brillant-Design përbëhen ekskluzivisht nga materiale të cilësisë së lartë dhe prodhohen me përkujdesjen më të madhe. Materiali RAU-PVC është jashtëzakonisht rezistent ndaj kushteve të motit dhe miqësor ndaj mirëmbajtjes dhe ndihmon në ruajtjen dhe rritjen e vlerës së shtëpisë tuaj në afat të gjatë.

Falë sipërfaqes së tyre veçanërisht me cilësi të lartë, të lëmuar dhe të izoluar, dyert e jashtme REHAU Brillant-Design mbajnë më pak papastërti dhe mund të pastrohen shpejt dhe lehtë me ujë, pak detergjent dhe një leckë të butë.

Familjet e sistemit BRILLANT dhe EURO DESIGN

Një sistem i qëndrueshëm cilësor për të gjitha kërkesat tuaja. Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.


BRILLANT-DESIGN


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:166 mm
Thellësia:70 mm
Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 1,6 W/(m²K)
Vlera e izolimit akustik Rw (ISO 10140-2):në varësi të mbushjes së përdorur
Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):deri në klasën RC 3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210):deri në klasën B2
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):deri në klasën 4A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):deri në klasën 2


BRILLANT-DESIGN


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:108 mm deri në 177 mm
Thellësia:70 mm
Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 1,3 W/(m²K)
Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):deri në 45 dB
Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):deri në klasën RC 3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210):deri në klasën B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):deri në klasën 9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):deri në klasën 4
Forcat operative (EN 13115):Klasa 1


BRILLANT-DESIGN


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:108 mm deri në 128 mm
Thellësia:70 mm
Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 1,3 W/(m²K)
Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):deri në 45 dB
Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):deri në klasën RC 2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210):deri në klasën B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):deri në klasën 9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):deri në klasën 4
Forcat operative (EN 13115):Klasa 1

Qëndrueshmëri maksimale aktive

Si një sipërmarrje aktive në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Në këtë mënyrë, ne optimizojmë vazhdimisht përdorimin e burimeve tona dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Profilet e dritareve REHAU me etiketën e produktit EcoPuls tashmë përmbajnë 40% deri në 75% material të riciklueshëm dhe përfaqësojnë një gjurmë pozitive ekologjike.


Mjedisi ynë Përgjegjësia jonë


Si një sipërmarrje që prodhon në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Jemi vazhdimisht duke optimizuar përdorimin e burimeve dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Deri në 2020, REHAU do të investojë mbi 65 milionë euro në impiantet e veta dhe në impiantet të jashtme të riciklimit për të ruajtur burimet në mënyrë të qëndrueshme.

Më shumë informacione rreth EcoPuls

Qëndrueshmëri REHAU
EcoPuls
762602_Eng - manual upload
REHAU EcoPuls


Oferta juaj për dyer të jashtme - e shpejtë dhe pa pagesë

I thjeshtë. Personale. REHAU. Përfitoni këtu ofertën tuaj për dyer të jashtme me vetëm 6 hapa. Na kontaktoni tani!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection