Pamje ekskluzive

Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO: Elementet e dizajnit me sipërfaqe të madhe të bërë nga materiali i teknologjisë së lartë të përforcuar me fibra RAU-FIPRO i shtojnë një pamje moderne ambientit tuaj të banimit.

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Për ofertën tuaj të derës me rrëshqitje

Dyer me shinë me rrëshqitje GENEO

Pamje ekskluzive

Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO: Elementet e dizajnit me sipërfaqe të madhe të bërë nga materiali i teknologjisë së lartë të përforcuar me fibra RAU-FIPRO i shtojnë një pamje moderne ambientit tuaj të banimit.

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Për ofertën tuaj të derës me rrëshqitje

Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO RAU-FIPRO X

Mundësi të reja arkitekture

Falë përmbajtjes së materialit me performancë të lartë RAU-FIPRO, sistemi i dyerve me shinë dhe rrëshqitje GENEO ka një qëndrueshmëri me profil veçanërisht të lartë. Në këtë mënyrë, përmasat e reja mund të realizohen në aspektin e dizajnit - për tranzicion elegant mes ambienteve të jashtme dhe të brendshme.Shumëllojshmëri e madhe dizajnësh

Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO, mund të krijoni gjerësi kalimi prej 5 m. Ju keni një gamë të gjerë opsionesh dizajni me një gjerësi elementi maksimale prej 10 m dhe një lartësi deri në 2,80 m.

Panelet me hapje

Përdorni hapësirën tuaj në mënyrë optimale me sistemin e dyerve me shinë dhe me rrëshqitje GENEO. Panele të ndryshme hapjeje janë në dispozicionin tuaj. Rregulloni shtëpinë sipas dëshirave tuaja.

Panelet me hapje të dyerve me shinë me rrëshqitje RAU-FIPRO X

Sipërfaqe të mëdha xhami për më shumë dritë

Falë përmbajtjes së lartë të fibrave të qelqit, dhe elementeve nga dyshemeja në tavan bëhet i mundur instalimi i sigurt me lartësi deri në 2,80 m. Përqafoni stilet e reja arkitekturore duke përftuar maksimumin e dritës natyrale.


Rehati pa kompromis

Dyert me shinë me rrëshqitje GENEO janë më të lehta për t'u përdorur dhe për t'u pastruar. Dhe lëreni zhurmën jashtë. Për edhe më shumë komfort.Ato shkëlqejnë në lëvizjet më të vogla

Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO garantojnë lehtësi përdorimi falë teknologjisë së sistemit të koordinuar në mënyrë optimale dhe detajeve novatore të ndërtimit. Sistemi i veçantë i izolimit jo vetëm ju mbron nga rrymat e korrentit dhe lagështia dhe njëkohësisht siguron një presion optimal mbylljeje. Kjo e bën hapjen dhe mbylljen e dritareve shumë më të lehtë.

Fenster Lärmschutz

Izolim akustik i një cilësie të lartë

Zhurma ju ndikon në mirëqenien shëndetësore, edhe kur nuk jeni të vetëdijshëm për të. Dyert me shinë me rrëshqitje GENEO përmirësojnë cilësinë e jetës sepse reduktojnë efektin akustik deri në 43 decibel.

Sipërfaqe HDF

Mirëmbajtje e përshtatshme

High Definition Finishing (HDF) i bën dritaret dhe dyert tuaja që të shkëlqejnë çdo ditë si të reja. Formula shumë komplekse siguron një sipërfaqe perfekte dhe një pamje të pakrahasueshme. Dritaret tuaja qëndrojnë më gjatë të pastra dhe pastrohen me lehtësi.

Vendosni standarde të reja me RAU-FIPRO

Përbërësit stabilizues të fibrave të qelqit në profilet e brezit mundësojnë nivelin e lartë të mbrojtjes termike dhe garantimin e sigurisë. Rezultati është një nivel i lartë i sigurisë dhe efiçencës së energjisë.Izolim termik i dritares

Izolim termik i shkëlqyer

Falë ndërtimit të sistemit me një thellësi profili 86 mm dhe një profil të kornizës me shumë dhoma, elementët e dyerve me shinë dhe rrëshqitje mund të projektohen me vlera izolimi termik në përputhje me standardin e shtëpisë pasive. Mbylljet periferike me qoshe të izoluara për mbrojtje kundër rrymave të korrentit, pluhurit dhe ujit parandalojnë humbjen e nxehtësisë.

IFF_00218_08_DE - 1080055

Siguri me klasë rezistence RC 2

Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO arrijnë lehtësisht rezistencën e klasës RC 2. Dyert dhe dritaret me klasë rezistence RC 1 kanë një nivel të ulët mbrojtjeje kundër vjedhjeve dhe për këtë arsye mund të hapen në një kohë relativisht të shkurtër. Dritaret me klasë më të lartë rezistence, gjithsesi duan më shumë kohë për tu hapur dhe mbi të gjitha, për ti hapur duhen mjete të rënda.

Në lidhje me lustrimin e trefishtë izolues arrihet vlera e shkëlqyer Uw deri në 0,69 W/(m2K). Sipërfaqet e mëdha të xhamit ofrojnë përfitime nga energjia diellore.

Dyer me shinë me rrëshqitje të GENEO e bëjnë të vështirë hyrjen për hajdutët. Ndjehuni të sigurt dhe të ngushëlluar edhe kur është duke u errësuar.


Plusi në siguri

Me Sistemin Smart Guard nga REHAU ju integroni një sistem sigurie parandaluese si një shtesë në dritaret dhe dyert tuaja. Hajdutët njihen dhe pengohen nga sinjalet optike dhe akustike përpara se të ndodhë ndonjë gjë.

Për Smart Guard

700-D145_1 - 68815

Dizajni sipas dëshirave tuaja

Shpalosni shijen tuaj personale me gamën e gjerë të ngjyrave KALEIDO COLOR.Dritare individuale për shtëpinë tuaj

Programi KALEIDO COLOR ju ofron një gamë të gjerë variantesh të ngjyrave dhe dizajnit. Në varësi të pamjes që dëshironi dhe strukturës së sipërfaqes, ne përdorim procese të ndryshme, si për shembull KALEIDO PAINT (bojë për lyerje) ose KALEIDO FOIL (shtresa me fletë alumini). Rezultati: mbi 400 opsione dizajni. Natyrisht, pamjet e ndryshme mund të kombinohen me njëra-tjetrën për pamje të brendshme dhe të jashtme.

KALEIDO FOIL

KALEIDO FOIL

Procesi standard i testuar me veshje film PVC me dy shtresa: Shtresa bazë e veshjes siguron ngjyrën sipas dëshirës ndërsa shtresa e sipërme transparente ofron mbrojtje nga ndikimet mjedisore.

Më shumë

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC

Duket si i vërtetë: pamje dhe ndjesi bindëse si e drurit të vërtetë me një shtresë të sipërme mat dhe me reliev të thellë. Dritaret plastike vështirë se mund të dallohen nga dritaret prej druri.

Më shumë

KALEIDO PAINT

KALEIDO PAINT

Mundësi pa kufij: shtresë llaku elegante sipas dëshirës me një shtresë të sipërme me shkëlqim ose mat në pothuajse të gjitha ngjyrat RAL. Për tu theksuar: Bojëra me teksturë për efekte të veçanta.

Më shumë

KALEIDO COVER

KALEIDO COVER

Pamje e përkryer alumini: Veshja e përshtatshme prej alumini mundëson që pamja elegante të kombinohet me avantazhet teknike të dritareve plastike REHAU.

Më shumë


Qëndrueshmëri maksimale aktive

Si një sipërmarrje aktive në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Në këtë mënyrë, ne optimizojmë vazhdimisht përdorimin e burimeve tona dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Profilet e dritareve REHAU me etiketën e produktit EcoPuls tashmë përmbajnë 40% deri në 75% material të riciklueshëm dhe përfaqësojnë një gjurmë pozitive ekologjike.


Mjedisi ynë, përgjegjësia jonë


Si një sipërmarrje që prodhon në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Jemi vazhdimisht duke optimizuar përdorimin e burimeve dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Deri në 2020, REHAU do të investojë mbi 65 milionë euro në impiantet e veta dhe në impiantet të jashtme të riciklimit për të ruajtur burimet në mënyrë të qëndrueshme.

Më shumë informacione rreth EcoPuls

Qëndrueshmëri REHAU
EcoPuls
762602_Eng - manual upload
REHAU EcoPuls


Familja e sistemit GENEO

Një Portofol i koordinuar në mënyrë të përkryer që përmbush të gjitha dëshirat tuaja.


Të dhëna teknike

Dyer me shinë me rrëshqitje GENEO


Dyer me shinë me rrëshqitje GENEO


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor:

175 mm

Trashësia e kornizës/profilit ballor:

203 mm/86 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,3 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 43 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B3

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4

Dyer për dritare, ballkone dhe oborre GENEO


Dyer për dritare, ballkone dhe oborre GENEO


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:

107 mm deri në 179 mm

Thellësia:

86 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 0,84 W/(m²K) GENEO PHZ deri në 0,80 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 48 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 3

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B5

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4

Forcat operative (EN 13115):

Klasa 2

Dyer të jashtme GENEO


Dyer të jashtme GENEO


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit të dukshëm:

169 mm

Thellësia:

86 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 0,75 W/(m²K) GENEO PHZ deri në 0,54 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

në varësi të mbushjes së përdorur

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B2

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në klasën 4A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 3

Oferta juaj - e shpejtë dhe pa pagesë

I thjeshtë. Personale. REHAU. Përfitoni këtu ofertën tuaj me vetëm 6 hapa. Na kontaktoni tani!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection