SYNEGO SLIDE

SYNEGO SLIDE

Përjetoni lehtësinë e re

Më në fund ka dyer rrëshqitëse që mund të hapen dhe mbyllen me më pak përpjekje.

Dhe varianti i dritares mundëson fleksibilitet maksimal në hartimin e hapësirës së banimit.

Zbuloni mundësitë moderne arkitekturore dhe konceptet inovative të dhomës.

Dritaret dhe dyert rrëshqitëse nga sistemi i profilit SYNEGO SLIDE do t'ju befasojnë.

Lidhja elegante midis brenda dhe jashtë

SYNEGO SLIDE

Më shumë hapësirë ​​për ​​banim

Kur planifikoni pronën tuaj - pavarësisht nëse është një ndërtesë e re apo rinovim - ju mund të krijoni më shumë hapësirë dhe të zbatoni koncepte moderne të jetesës.

Dritaret rrëshqitëse mundësojnë hapje duke kursyer hapësirën dhe një lidhje tërheqëse ndërmjet brenda dhe jashtë.

Sigurisht, me lehtësinë bindëse të lëvizjes me familjen e produkteve SYNEGO SLIDE.

SYNEGO SLIDE

Vështrim perfekt rreth e rrotull

Zgjidhjet e dizajnit do të rrotullohen me opsionin e ngjyrosjes të lëmuar - për një pamje uniforme të dritareve dhe dyerve tuaja.

SYNEGO SLIDE

Mbi 400 opsione të dizajnit

Programi KALEIDO COLOR ju ofron një përzgjedhje të madhe të varianteve të ngjyrave dhe sipërfaqeve.

Në këtë mënyrë, ju mund të modeloni fasadën tuaj dhe hapësirën tuaj të banimit plotësisht në përputhje me idetë tuaja të dizajnit.

Gama e ngjyrave KALEIDO COLOR


Макс. Големина 4m х 2,6mm

Shijoni lehtësinë e re

Lëvizja inovative e mbylljes së SYNEGO SLIDE është shumë e lehtë dhe e shpejtë.

Mundëson një funksionim plotësisht të ri, veçanërisht të lehtë dhe miqësor ndaj përdoruesit të derës rrëshqitëse ose dritares rrëshqitëse. Kjo do të thotë që hapja dhe mbyllja shkojnë vetvetiu dhe mund të bëhen me përpjekje të lehët.

Elementi rrëshqitës shtypet në mënyrë të barabartë me kornizën nga mekanizmi inovativ i bllokimit. Së bashku me vulën e gjithanshme, kjo krijon një nivel të lartë të ngushtësisë - madje edhe kundër shiut.

SYNEGO SLIDE jep vlerat më të mira.

Përjetoni vetitë e një sistemi të koordinuar të gjithanshëm.

IFF_00217_AL - 1078588

Ngrohtësi e rehatshme

Dritaret e vjetra janë dobësia më e madhe e energjisë në shtëpi. Ato teknikisht kanë izolim të dobët dhe kryesisht të vjetruar për një kohë të gjatë. Rezultati: Energjia e shtrenjtë e ngrohjes humbet përmes dritareve.

Nga ana tjetër, dritaret dhe dyert rrëshqitëse SYNEGO SLIDE bëjnë përshtypje me vetitë e tyre të shkëlqyera izoluese termike. Vlera e izolimit termik Uf arrin deri në 1.3 W / (m²K). Humbja e energjisë nga jashtë minimizohet në mënyrë që nxehtësia të mbetet në dhomë.

IFF_00216_01 - bearbeitet - 1074816

Shtëpi e qetë

Ashtu si në sistemin e profilit themelor SYNEGO të provuar, xhami me cilësi të lartë të zhurmës dhe nxehtësisë mund të përdoret me SYNEGO SLIDE. Kjo jo vetëm që mbështet efikasitetin e energjisë, por gjithashtu siguron që zhurma të mbetet jashtë.

Sistemi kështu përmirëson cilësinë e jetës, sepse zvogëlon tingullin deri në 43 decibel. Kjo korrespondon me një ulje të zhurmës deri në 20 herë.

SYNEGO SLIDE klizni prozori i vrata

Rezistencë e lartë ndaj reshjeve të shiut

Mekanizmi inovativ i mbylljes së SYNEGO SLIDE siguron presion kontakti të shpërndarë në mënyrë të barabartë në elementin rrëshqitës. Kjo lejon që vula rrethuese të përshtatet në mënyrë të përsosur - për ngushtësi të shkëlqyeshme të shiut.

700-D071 - 60413

Më e sigurt

Zgjidhjet e zgjuara me REHAU e bëjnë të vështirë jetën e hajdutëve.

Siguria deri në klasën e rezistencës RC 2

Dritaret me klasë rezistence RC 1 kanë një nivel të ulët të mbrojtjes nga vjedhja dhe prandaj mund të kapërcehen në një kohë relativisht të shkurtër. Sidoqoftë, me klasa më të larta të rezistencës, kërkohet më shumë kohë dhe, mbi të gjitha, mjete të rënda. Dritaret dhe dyert e brezit SYNEGO SLIDE arrijnë një klasë rezistence deri në RC 2.

Pengesë për vjedhësit potencial

Moduli i alarmit REHAU Smart Guard, i cili mund të integrohet në kornizë, zbulon ndërhyrës dhe i frikëson ata në mënyrë aktive para se të ndodhë dëmtimi. Në rast urgjence, alarmi kryesor aktivizohet nga radio.

Me lidhje Smart Home opsionale për programet individuale të alarmit.

Koncepte të zgjuara të dhomës

SYNEGO SLIDE si një variant dritare ju ofron shumë mundësi të lehta dhe fleksibël të dizajnit. Vendosni pikat kryesore të dizajnit në zonën tuaj të banimit në një mënyrë të lehtë dhe elegante për të kursyer hapësirë.

Vendosni mobiljet tuaja sipas shijes tuaj. Lërini lulet tuaja në prag të dritares kur hapni dritaren. Gëzoni fleksibilitetin dhe përdorni hapësirën direkt para dritareve siç dëshironi.

Këto janë liri plotësisht të reja në hartimin e hapësirave të banimit që vijnë nga varianti i dritares së SYNEGO SLIDE. Kjo bëhet e mundur nga krahët që hapen paralelisht me murin dhe nuk pengojnë në dhomë.

Vendosni mobilet tuaj individualisht sipas dëshirave tuaja - pa pasur nevojë të merrni parasysh elementët e dritareve që hapen në dhomë.

AL-D1804_CL - bearbeitet - 1074679

Qëndrueshmëria e jetesës në mënyrë aktive

Si një kompani aktive globale, REHAU mban një përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Në këtë mënyrë, ne jemi duke optimizuar vazhdimisht përdorimin tonë të burimeve dhe efikasitetin e energjisë në impiantet dhe produktet tona. Profilet e dritares REHAU me etiketën e produktit EcoPuls tashmë përmbajnë 40% deri në 75% materiale të ricikluara dhe përfaqësojnë këtë gjurmë pozitive ekologjike.

Mësoni më shumë rreth EcoPuls

Downloads

Kontakti

Faleminderit për kërkesën tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Kërkesa juaj nuk mund të dërgohet. Ju lutemi kontrolloni fushat e detyrueshme.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Të gjitha fushat e shënuara me * duhet të plotësohen

Engineering progress

Enhancing lives

Kontakti

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection