Dritare për një shtëpi të përkryer

Dritaret GENEO vijnë me avantazhin bindës - përveç izolimit të shkëlqyer termik, shoqërohen edhe me një paketë gjithëpërfshirëse të koordinuar.

Oferta për dritaret tuaja

Dritare GENEO

Falë materialit të përbërë me fibra RAU‑FIPRO, GENEO ofron stabilitet maksimal pa përmbajtje çeliku. Dritaret GENEO janë të lehta dhe kanë veti izoluese termike që asnjë dritare tjetër nuk mund të ofrojë. Binduni vetë!

Avantazhet:

 • Mund të kurseni energji deri në 76 %*
 • Ndjehuni të sigurt falë sistemit të mbrojtjes nga hajdutët 
 • Do të shijoni oazën tuaj të qetësisë përmes reduktimit 24‑fish të zhurmës**
 • Sa i përket dizajnit, imagjinata juaj nuk njeh kufij
 • Përjetoni një pastrim shumë të lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
 • Të disponueshme edhe në versionin e certifikuar për shtëpi pasive
 • GENEO janë gjithashtu të disponueshme edhe si derë e jashtme dhe derë me rrëshqitje


Reduktimi i humbjes së energjisë nga dritaret kur ndërroni dritaret prej druri/plastike të viteve 1980 (Uf = 1,9, Ug = 3,0) me dritaret me profile GENEO (Uf = 0,89, Ug = 0,5), Përmasat e dritares 123 x 148 cm
** Baza e llogaritjes: Rritje e akustikës me 10 dB = dyfishim i volumit të perceptuar në varësi të secilit (LfU). GENEO redukton zhurmën me 47 dB.

Dritare GENEO

Projektimi

Gëzoni lirinë – në ngjyrë dhe formë

Zgjidhni nga mundësitë e shumta arkitekturore përmes formave individuale, p.sh. dritare të rrumbullakëta, këndore dhe trekëndëshe si dhe mënyra e ndërtimit me grila.

Ndërmjet më shumë se 220 dekoresh zgjidhni ngjyrën tuaj të dëshiruar. Këtu, fantazia juaj nuk njeh kufij. Gama jonë e gjerë e ngjyrave KALEIDO COLOR ju jep çdo liri dizajni: Pavarësisht nëse tonalitetet moderne janë metalike, me pamje të ngrohtë druri ose pastel trendi - me KALEIDO COLOR plotësoni çdo dëshirë personale për ngjyrat.

Ngjyrat dhe dekoret


RAU‑FIPRO® – Teknologji për zhvillim

 • Reduktim nxehtësie Uw deri në 0,61 W/m²K
 • Izolim akustik Rw = 47 dB
 • Rezistencë kundër vjedhjeve deri në RC3
 • Thellësia e ndërtimit 86 mm
 • 6 dhoma
 • Trashësia e xhamit deri në 53 mm në versionin e certifikuar për shtëpi pasive
 • Mbyllje periferike për një mbrojtje të besueshme nga rrymat e ajrit dhe lagështia
 • Përshkueshmëria e ajrit 4
 • Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë 9A
 • Rezistenca ndaj erës B5
Profil dritareje GENEO

REHAU Smart Guard: mbrojtja parandaluese kundër vjedhjeve

Instaluar në një pozicion jo të dukshëm në kornizën e dritareve GENEO, opsioni Smart Guard garanton në mënyrë aktive sigurinë parandaluese. Sensori inteligjent i zbulimit regjistron hajdutët dhe më pas aktivizon në mënyrë të pavarur programin mbrojtës. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve.

Kështu, Smart Guard shkon përtej sistemeve tradicionale të alarmit. Pasi ato reagojnë vetëm kur hajduti ndodhet brenda shtëpisë - pra dritarja ose dera janë tashmë të dëmtuara.

Mësoni më shumë

Lidhja e sistemit Smart Guard

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection