REHAU ofron sistemet BRILLANT dhe EURO DESIGN me thellësi 70 mm. Karakteristikat dhe avantazhet janë pothuajse identike, ashtu si edhe pamja. Zbuloni lehtësisht se cilin sistem menaxhon shoqëria partnere e REHAU në zonën ku banoni: Me vetëm disa hapa, ju do të përfitoni një ofertë personale për dritaret tuaja nga një shoqëri e specializuar e REHAU në rajonin tuaj nëpërmjet REHAU Connect.

Këtu gjeni oferta sipas kërkesave tuaja

REHAU ofron sistemet BRILLANT dhe EURO DESIGN me thellësi 70 mm. Karakteristikat dhe avantazhet janë pothuajse identike, ashtu si edhe pamja. Zbuloni lehtësisht se cilin sistem menaxhon shoqëria partnere e REHAU në zonën ku banoni: Me vetëm disa hapa, ju do të përfitoni një ofertë personale për dritaret tuaja nga një shoqëri e specializuar e REHAU në rajonin tuaj nëpërmjet REHAU Connect.

Oferta

Dritare dhe dyer BRILLANT dhe EURO DESIGN

Dritare dhe dyer për çdo shtëpi

BRILLANT dhe EURO DESIGN: Sistemi për ndriçimin, ngrohtësinë, sigurinë dhe shumë përparësi të tjera. Cilësi e qëndrueshme për të gjitha kërkesat.

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Oferta për dritaret tuaja

Fenster und Türen für jedes Zuhause

Dritare dhe dyer për çdo shtëpi

BRILLANT dhe EURO DESIGN: Sistemi për ndriçimin, ngrohtësinë, sigurinë dhe shumë përparësi të tjera. Cilësi e qëndrueshme për të gjitha kërkesat.

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Oferta për dritaret tuaja

Perspektiva të shkëlqyera – dizajn i shkëlqyer

Zemrat e dashamirëve të dizajnit rrahin falë dizajnit veçanërisht elegant të profilit të dritares. Kjo do të thotë se në ambientet tuaja të brendshme do të hyjnë më shumë rreze dielli, çka do të ketë një efekt pozitiv në mirëqenien tuaj. Shtëpia juaj do të kthehet në një vend ku gëlon gjallëria.

REHAU i ka vendosur qëllim vetes për të zhvilluar dritare që janë po aq moderne sa edhe jetët tuaja. Dritare me avantazhet e teknologjisë moderne dhe një gamë të gjerë opsionesh dizajni. Dritare që lënë mbresa me cilësinë e tyre dhe janë të qëndrueshme.


Deri në 15% më shumë dritë se me dritaret e zakonshme

Schlanke Fensterprofile

Deri në 15% më shumë dritë se me dritaret e zakonshme

Izolim termik për një klimë më të përshtatshme për ju

Falë një thellësie prej 70 mm dhe dy niveleve të mbylljes, shtëpia juaj ruan ngrohtësinë për mrekulli. Edhe nëse jashtë fryn stuhi apo bie borë, kjo nuk ndikon në faturën e energjisë së ngrohjes.


Dritare dhe dyer me rrëshqitje SYNEGO SLIDE

Humbje e ulët energjie

Me një vlerë Uw deri në 0,76 W/(m²K) për dritaret standarde (123 x 148 cm) dhe 0,68 W/(m²K) për përmasat maksimale të profileve (130 x 245 cm), dritaret me dizajnin BRILLANT dhe EURO DESIGN garantojnë një nivel të lartë të komfortit të jetës përmes izolimit termik të optimizuar. Për pasojë, më pak humbje energjie përkthehet në më shumë kursim.

Ideal për rinovimin e ndërtesave të vjetra

Dritaret janë një nga pikat më të dobëta për sa i përket efiçencës së energjisë në ndërtesat e vjetra. Sistemi ynë i dritareve BRILLANT dhe EURO DESIGN është zgjidhja e përsosur për rinovimin e ndërtesave të vjetra, sepse falë një trashësie prej 70 mm dhe mbylljeve të optimizuara, ato mbajnë jashtë të ftohtin, rrymat e ajrit dhe lagështinë. Në këtë mënyrë, nxehtësia qëndron brenda mureve të shtëpisë dhe nuk humbet.

Dritare me efiçencë ndaj energjisë

 

Thjesht më shumë forcë rezistence - deri në klasën e rezistencës RC 3

Ndjehuni të sigurt dhe të ngushëlluar. Me bazën e qëndrueshme të sistemit të dritareve BRILLANT dhe EURO DESIGN, jeni të mbrojtur gjatë gjithë kohës.


Fenster bis zu Widerstandsklasse RC 3


Plusi në siguri

Në varësi të kërkesave, sistemi i dritareve BRILLANT dhe EURO DESIGN është i disponueshëm në klasa të ndryshme të rezistencës së mbrojtjes kundër hajdutëve. Pjesë të veçanta mbylljeje dhe komponentë të tjerë sigurie kujdesen që të mund ta përcaktoni individualisht rezistencën kundër vjedhjeve për çdo dritare. Që të ndiheni të sigurt dhe të jeni të qetë kur të udhëtoni.

Dritaret me klasë rezistence RC 1 kanë një nivel të ulët mbrojtjeje kundër vjedhjeve dhe për këtë arsye mund të hapen në një kohë relativisht të shkurtër. Dritaret me klasë më të lartë rezistence, gjithsesi duan më shumë kohë për tu hapur dhe mbi të gjitha, për ti hapur duhen mjete të rënda.

IFF_00218_04_DE - 1075541 (1)


Mbrojtje nga vjedhjet

Moduli i alarmit REHAU Smart Guard, i cili mund të integrohet brenda kornizës, identifikon hajdutët dhe nuk i lejon ata të futen brenda, përpara se të shkaktohet ndonjë dëm. Në rast urgjence, alarmi kryesor aktivizohet përmes radios. Mund të zgjerohet me lidhje opsionale të Smart Home për programe individuale alarmi.

Për Smart Guard

718-D021_01 - 1083028IFF_00218_04_DE - 1075541

Plusi në siguri

Në varësi të kërkesave, sistemi i dritareve BRILLANT dhe EURO DESIGN është i disponueshëm në klasa të ndryshme të rezistencës së mbrojtjes kundër hajdutëve. Pjesë të veçanta mbylljeje dhe komponentë të tjerë sigurie kujdesen që të mund ta përcaktoni individualisht rezistencën kundër vjedhjeve për çdo dritare. Që të ndiheni të sigurt dhe të jeni të qetë kur të udhëtoni.

Dritaret me klasë rezistence RC 1 kanë një nivel të ulët mbrojtjeje kundër vjedhjeve dhe për këtë arsye mund të hapen në një kohë relativisht të shkurtër. Dritaret me klasë më të lartë rezistence, gjithsesi duan më shumë kohë për tu hapur dhe mbi të gjitha, për ti hapur duhen mjete të rënda.


718-D021_01 - 1083028

Mbrojtje nga vjedhjet

Moduli i alarmit REHAU Smart Guard, i cili mund të integrohet brenda kornizës, identifikon hajdutët dhe nuk i lejon ata të futen brenda, përpara se të shkaktohet ndonjë dëm. Në rast urgjence, alarmi kryesor aktivizohet përmes radios. Mund të zgjerohet me lidhje opsionale të Smart Home për programe individuale alarmi.

Për Smart Guard


Dhurojini vetes qetësi - Deri në 45 dB më pak zhurmë

Relaksohuni kur të dëshironi. Me sistemin e dritareve BRILLANT dhe EURO DESIGN, thjesht i lini zhurmat e bezdisshme jashtë.


Dritare me reduktim të efektit akustik


Izolim akustik brenda dhe jashtë

Montojini në të katër faqet e murit. Ose fikini. Pavarësisht nëse ka zhurmë jashtë apo brenda – Ju qëndroni plotësisht të relaksuar. Kjo, për arsye se izolimi i shkëlqyer pengon shqetësimet e zhurmave nga jashtë dhe siguron që në ambientet përreth të mos depërtojë zhurma as kur bëhet më e fortë. Dritaret me sistemin BRILLANT dhe EURO DESIGN reduktojnë zhurmën deri në 45 dB. Kjo përkon me një reduktim akustik të zhurmës deri në 22,6 herë.

IFF_00216_03 - 1075071

Ndjehuni rehat gjatë gjithë kohës

Vulat e optimizuara sigurojnë gjithashtu një presion të përsosur mbylljeje kur hapni dhe mbyllni dritaren.

Dizajnët REHAU

Më shumë se 400 opsione dizajni për dritaret tuaja: nga imitimi i pamjes së drurit të vërtetë te sipërfaqet ekskluzive të aluminit, deri te tonalitetet e bardha klasike që nuk dalin kurrë nga moda për një rinovim elegant. Përherë në kombinim me avantazhet e një dritareje plastike.Ngjyrat dhe format që u përshtaten çdo shije

Programi KALEIDO COLOR përfaqëson një gamë të gjerë përzgjedhjesh të varianteve të ngjyrave dhe dizajnit. Në varësi të pamjes së dëshiruar dhe strukturës së sipërfaqes, përdoren procese të ndryshme, të tilla si llakimi ose shtresa me fletë alumini. Dritaret me cilësi të lartë me pamjen e aluminit të frymëzojnë me veshjen e tyre të aluminit. Rezultati sjell mbi 400 opsione dizajni. Natyrisht, mund të kombinoni pamje të ndryshme si brenda dhe jashtë.

KALEIDO FOIL

KALEIDO FOIL

Procesi standard i testuar me veshje film PVC me dy shtresa: Shtresa bazë e veshjes siguron ngjyrën sipas dëshirës ndërsa shtresa e sipërme transparente ofron mbrojtje nga ndikimet mjedisore.

Më shumë

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC

Duket si i vërtetë: pamje dhe ndjesi bindëse si e drurit të vërtetë me një shtresë të sipërme mat dhe me reliev të thellë. Dritaret plastike vështirë se mund të dallohen nga dritaret prej druri.

Më shumë

KALEIDO PAINT

KALEIDO PAINT

Mundësi pa kufij: shtresë llaku elegante sipas dëshirës me një shtresë të sipërme me shkëlqim ose mat në pothuajse të gjitha ngjyrat RAL. Për tu theksuar: Bojëra me teksturë për efekte të veçanta.

Më shumë

KALEIDO COVER

KALEIDO COVER

Pamje e përkryer alumini: Veshja e përshtatshme prej alumini mundëson që pamja elegante të kombinohet me avantazhet teknike të dritareve plastike REHAU.

Më shumë


Mirëmbajtje brilante dhe komode - Sipërfaqe HDF e lehtë për tu pastruar

Formula - High Definition - Finishing (HDF) e mbulon sipërfaqen dhe garanton një shkëlqim të pakrahasueshëm. Jo vetëm që dritaret tuaja do të qëndrojnë të pastra më gjatë, por edhe do të janë më të lehta për t'u larë.


Pflegeleichte Fenster


Sipërfaqe kundër papastërtive

Në strukturat më të ashpra papastërtitë mund të ngjiten më lehtë në sipërfaqe normale, nëpër ullukë dhe për këtë arsye mezi hiqen.

Teknologjia High Definition Finishing (HDF) ju fal sipërfaqe mjaft të lëmuara, ku papastërtitë vështirë se mbeten.

IFF_00227 - 118996Sipërfaqe kundër papastërtive

Në strukturat më të ashpra papastërtitë mund të ngjiten më lehtë në sipërfaqe normale, nëpër ullukë dhe për këtë arsye mezi hiqen.

Teknologjia High Definition Finishing (HDF) ju fal sipërfaqe mjaft të lëmuara, ku papastërtitë vështirë se mbeten.


Familjet e sistemit BRILLANT dhe EURO DESIGN

Një sistem i qëndrueshëm cilësor për të gjitha kërkesat tuaja. Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.


Familja e sistemit

Dritare, dyer ballkoni dhe oborri me BRILLANT-DESIGN


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:108 mm deri në 177 mm
Thellësia:70 mm
Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 1,3 W/(m²K)
Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):deri në 45 dB
Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):deri në klasën RC 3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210):deri në klasën B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):deri në klasën 9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):deri në klasën 4
Forcat operative (EN 13115):Klasa 1

Dyer të jashtme BRILLANT-DESIGN


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:166 mm
Thellësia:70 mm
Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 1,6 W/(m²K)
Vlera e izolimit akustik Rw (ISO 10140-2):në varësi të mbushjes së përdorur
Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):deri në klasën RC 3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210):deri në klasën B2
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):deri në klasën 4A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):deri në klasën 2


Dritare, dyer ballkoni dhe oborri me EURO-DESIGN


Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:108 mm deri në 128 mm
Thellësia:70 mm
Izolimi termik Uf (EN 12412-2):deri në 1,3 W/(m²K)
Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):deri në 45 dB
Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):deri në klasën RC 2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210):deri në klasën B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):deri në klasën 9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):deri në klasën 4
Forcat operative (EN 13115):Klasa 1Aksesorë për dritare dhe dyer

Realizoni ëndrrat për shtëpinë tuaj me një dizajn me shije dhe paketa individuale pajisjesh. Zgjidhjet e përshtatura sipas dëshirave tuaja nga REHAU janë unike, ashtu siç jeni ju dhe stili juaj.


Aksesorët tuaj për dritare dhe dyer


RAUCERO

Pragu ynë pa pengesa RAUCERO - me një lartësi të pragut 0 mm - ndërthur funksionalitetin me dizajnin. Pastrohet lehtë dhe është i padukshëm kur mbyllet dera.

RAUCERO

SKYFORCE

SKYFORCE ofron mbrojtje nga rëniet sipas kërkesave më të larta të dizajnit: Të gjitha pjesët ekzistuese mund të kombinohen me ngjyrën e veçantë të dritareve.
 

SKYFORCE

INSILL

Me një gjerësi 40 mm dhe trashësi 150 deri në 500 mm, mund të përshtatni kornizat e dritareve të brendshme në dhomat tuaja.

 

INSILL

LINEA

Me pamjen e tyre të thjeshtë, dorezat e dritareve dhe dyerve LINEA ofrojnë më shumë siguri dhe nxjerrin në pah linjat e pastra të dritareve moderne.
 

LINEA


Aksesorët tuaj për dritare dhe dyer


Pragu i derës në nivelin e dyshemesë

RAUCERO

Pragu ynë pa pengesa RAUCERO - me një lartësi të pragut 0 mm - ndërthur funksionalitetin me dizajnin. Pastrohet lehtë dhe është i padukshëm kur mbyllet dera.

RAUCERO

Mbrojtje nga rëniet e xhamit

SKYFORCE

SKYFORCE ofron mbrojtje nga rëniet sipas kërkesave më të larta të dizajnit: Të gjitha pjesët ekzistuese mund të kombinohen me ngjyrën e veçantë të dritareve.

SKYFORCE

Parvaze dritaresh me stil

INSILL

Me një gjerësi 40 mm dhe trashësi 150 deri në 500 mm, mund të përshtatni kornizat e dritareve të brendshme në dhomat tuaja.

INSILL

Doreza elegante të dritares

LINEA

Me pamjen e tyre të thjeshtë, dorezat e dritareve dhe dyerve LINEA ofrojnë më shumë siguri dhe nxjerrin në pah linjat e pastra të dritareve moderne.

LINEA


Qëndrueshmëri maksimale aktive

Si një sipërmarrje aktive në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Në këtë mënyrë, ne optimizojmë vazhdimisht përdorimin e burimeve tona dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Profilet e dritareve REHAU me etiketën e produktit EcoPuls tashmë përmbajnë 40% deri në 75% material të riciklueshëm dhe përfaqësojnë një gjurmë pozitive ekologjike.


Mjedisi ynë, përgjegjesia jonë


Si një sipërmarrje që prodhon në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Jemi vazhdimisht duke optimizuar përdorimin e burimeve dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Deri në 2020, REHAU do të investojë mbi 65 milionë euro në impiantet e veta dhe në impiantet të jashtme të riciklimit për të ruajtur burimet në mënyrë të qëndrueshme.

Më shumë informacione rreth EcoPuls

Ekonomi qarkore e qëndrueshme
EcoPuls
762602_Eng - manual upload
REHAU_Signet_ECOPULS - Dummy


Oferta juaj për dritare - e shpejtë dhe pa pagesë

I thjeshtë. Personale. REHAU. Përfitoni këtu ofertën tuaj për dritare me vetëm 6 hapa. Na kontaktoni tani!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection