Dritare SYNEGO

Sistemi i dritareve SYNEGO ofron ngrohtësi komode dhe kontribuon në mënyrë aktive në mbrojtjen e mjedisit, falë izolimit termik deri në 45% më të lartë.

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Oferta për dritaret tuaja

Dritare plastike

Dritare SYNEGO

Sistemi i dritareve SYNEGO ofron ngrohtësi komode dhe kontribuon në mënyrë aktive në mbrojtjen e mjedisit, falë izolimit termik deri në 45% më të lartë.

Dimensioni i ri i dritareve. Për jetën e sotme.

Oferta për dritaret tuaja

Dritare SYNEGO

Të ndërtuara në mënyrë të qëndrueshme, pa cenuar komfortin

Instalimi i dritareve SYNEGO ka dy avantazhe: Kursimin e kostove të ngrohjes gjatë fazës së përdorimit dhe ndjesinë e mirë të mbrojtjes së mjedisit me një produkt të prodhuar në mënyrë të qëndrueshme.Ndjesi e mirë

Dritaret SYNEGO nga REHAU mbajnë etiketën e produktit EcoPuls. Kjo do të thotë që profili i dritares përmban më shumë se 40% material të riciklueshëm. REHAU i qëndron besnike kësaj gjurme pozitive ekologjike. Shijoni komfortin e dritareve tuaja së bashku me ndjesinë e mirë se keni zgjedhur një produkt të prodhuar në mënyrë të qëndrueshme.


Qëndrueshmëri e dyfishtë

Veçoritë e shkëlqyera të izolimit termik gjithashtu garantojnë që me dritaret SYNEGO të kontribuoni përgjithmonë diçka të mirë për mjedisin. Të instaluara në ambientin ku jetoni, ato arrijnë deri në 45% më shumë izolim termik krahasuar me dritaret aktuale standarde*. Me to kurseni energji, siguroni ngrohtësi komode dhe gjithashtu rritni vlerën e pronës tuaj.

Dritaret SYNEGO me mbyllje qendrore (MD) janë konfirmuar se janë të përshtatshme edhe për shtëpitë pasive sipas udhëzimeve të ift.

Dritare me izolim termik

*Kërkesat minimale të dritareve standarde në përputhje me Rregulloren e Kursimit të Energjisë 2014 (EnEV): Uw = 1,3 W/(m²K), vlera më e mirë SYNEGO me sistemin me mbyllje qendrore: Uw = 0,76 W/(m²K)

Shijoni qetësinë

Zhurmë e madhe trafiku, kositësi i barit të komshiut - çdo ditë jeni të rrethuar nga zhurma të plota. Me SYNEGO thjesht i jepni fund të gjitha zhurmave. Shtëpia juaj kthehet në një oazë qetësie.Dritaret SYNEGO shuajnë zhurmën.

Ndjehuni mirë, pavarësisht se sa i zhurmshëm është mjedisi që ju rrethon.

Zhurma ju ndikon në mirëqenien tuaj, edhe kur nuk jeni të vetëdijshëm për të. Studimet kanë dëshmuar se ekspozimi sistematik ndaj zhurmave të trafikut rrit ndjeshëm rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare. Mos ia hapni rrugën zhurmës stresuese që vjen nga jashtë. Për shkak të thellësisë së veçantë të profileve SYNEGO, mund të përdoren xhama të veçantë funksionalë, të cilët garantojnë më shumë izolim akustik, për një shtëpi të qetë dhe plot rehati.

Izolim akustik i një cilësie të lartë

Dritaret SYNEGO ju përmirësojnë cilësinë e jetës, sepse të pajisura me sistemin opsional me mbyllje qendrore, ato zvogëlojnë zhurmën deri në 47 decibel. Kjo përkon përafërsisht me zhurmën e një kositësi bari disa metra larg. Kjo do të thotë që dritaret SYNEGO bëjnë të mundur një reduktim të zhurmës deri në 26 herë.

Dritare me izolim akustik


Ndjehuni të sigurt

Pavarësisht nëse jeni në shtëpi apo kur udhëtoni, dritaret SYNEGO ua nxijnë jetën hajdutëve. Shijoni sigurinë tuaj gjatë gjithë kohës.Siguri me klasë rezistence RC 3

Dritaret me klasë rezistence RC 1 kanë një nivel të ulët mbrojtjeje kundër vjedhjeve dhe për këtë arsye mund të hapen në një kohë relativisht të shkurtër. Dritaret me klasë më të lartë rezistence, gjithsesi duan më shumë kohë për tu hapur dhe mbi të gjitha, për ti hapur duhen mjete të rënda. Dritaret SYNEGO përmbushin lehtësisht kërkesat e rezistencës së klasës RC 2. Madje edhe kërkesat e rezistencës së klasës RC 3 mund të zbatohen lehtësisht me masa shtesë të përshtatshme.

Dritare ndaj hyrjeve me forcë


Mbrojtje nga vjedhjet

Moduli i alarmit REHAU Smart Guard, i cili mund të integrohet brenda kornizës, identifikon hajdutët dhe nuk i lejon ata të futen brenda, përpara se të shkaktohet ndonjë dëm. Në rast urgjence, alarmi kryesor aktivizohet përmes radios. Sistemi mund të zgjerohet me lidhje opsionale të Smart Home për programe individuale alarmi.

Mbroni shtëpinë tuaj
me Smart Guard System nga REHAU.

Në 80 % të rasteve, dritaret dhe dyert e ballkoneve lehtësisht të aksesueshme janë shënjestra e hajdutëve. Falë teknologjisë së përmirësuar të sigurisë, pothuajse gjysma e të gjithave tentativave për vjedhje mbeten thjesht tentativa. Hajdutët nxitojnë të gjejnë një objektiv më të lehtë kur nuk e hapin dot me levë një dritare brenda pak sekondash.

Me Smart Guard të REHAU

Parandalimi i vjedhjeve


SYNEGO do t'ju mahnitë me komfortin e tij unik

Janë pikërisht gjërat e vogla që e bëjnë jetën të bukur dhe të këndshme. Dritaret SYNEGO kanë shumë gjëra për t'ju ofruar, çka do të thotë komfort i vërtetë dhe cilësi jetese çdo ditë.Ato shkëlqejnë në lëvizjet më të vogla

SYNEGO jo vetëm që shkëlqen në pamje, por e ruan funksionin plotësisht edhe pas shumë vitesh. Sistemi ynë i veçantë i izolimit ju mbron nga rrymat e korrentit, lagështia dhe njëkohësisht siguron një presion optimal mbylljeje. Hapini dhe mbyllini dritaret tuaja shumë më lehtë.

E lehtë për të hapur dritaret

Sipërfaqe kundër papastërtive

Në sipërfaqe normale, në strukturat më të ashpra, papastërtitë mund të ngjiten më lehtë nëpër ullukë dhe për këtë arsye mezi hiqen.

High Definition Finishing (HDF) i bën dritaret dhe dyert tuaja që të shkëlqejnë çdo ditë si të reja. Formula shumë komplekse siguron një sipërfaqe të përsosur, pastërtia e së cilës zgjat më shumë dhe sipërfaqja pastrohet shumë lehtë.

Sipërfaqe HDF


Bëjini realitet dëshirat tuaja për dizajnin

Me gamën tonë të ngjyrave KALEIDO COLOR mund të realizoni idetë personale: dekore të bardha të ndritshme, druri të ngrohta me sipërfaqe të strukturuara, ngjyra të modës, të zakonshme ose me pamje alumini.Kënaqësia e ngjyrave, ajo mbetet.

Ngjyrën tuaj të preferuar e gjeni në disa opsione me më shumë se 400 dizajnë. Ngjyrat për faqen e brendshme dhe të jashtme mund t’i zgjidhni të ndryshme, p.sh. jashtë antracit, brenda e bardhë klasike. Çfarëdo që të vendosni: Të jeni të sigurt se dritaret tuaja edhe pas shumë vitesh do të duken si ditën e parë. Sepse bojërat dhe dekoret tona janë rezistence ndaj ngjyrave dhe motit.

KALEIDO FOIL

KALEIDO FOIL

Procesi standard i testuar me veshje film PVC me dy shtresa: Shtresa bazë e veshjes siguron ngjyrën sipas dëshirës ndërsa shtresa e sipërme transparente ofron mbrojtje nga ndikimet mjedisore.

Më shumë

KALEIDO WOODEC

KALEIDO WOODEC

Duket si i vërtetë: pamje dhe ndjesi bindëse si e drurit të vërtetë me një shtresë të sipërme mat dhe me reliev të thellë. Dritaret plastike vështirë se mund të dallohen nga dritaret prej druri.

Më shumë

KALEIDO PAINT

KALEIDO PAINT

Mundësi pa kufij: shtresë llaku elegante sipas dëshirës me një shtresë të sipërme me shkëlqim ose mat në pothuajse të gjitha ngjyrat RAL. Për tu theksuar: Bojëra me teksturë për efekte të veçanta.

Më shumë

KALEIDO COVER

KALEIDO COVER

Pamje e përkryer alumini: Veshja e përshtatshme prej alumini mundëson që pamja elegante të kombinohet me avantazhet teknike të dritareve plastike REHAU.

Më shumë


Pamje tërësore. Profilet kryesore të lyera sigurojnë përherë një pamje me cilësi të lartë të dritareve tuaja, madje edhe kur janë të hapura.

Të mëdha, të vogla, këndore ose të rrumbullakëta – liri e plotë dizajni. Një dritare nuk është e thënë që të jetë gjithmonë katërkëndëshe. SYNEGO ju fal mundësi të shumta të dizajnit arkitekturor. Qoftë të drejta, të rrumbullakosura apo rrethore – gjithçka është e mundur. Elementet stilistike, dekorimet apo ndarjet kreative të dritareve u japin bukuri tjetër dritareve. Prandaj SYNEGO është zgjedhja e përkryer si për rinovimin e ndërtesave të vjetra, ashtu edhe për ndërtimin e tyre!

Dizajn elegant

Dritaret SYNEGO ju mahnitin me profilet e tyre me dizajn elegant. Falë zgjidhjes me dy krahë, pjesa e mesit është veçanërisht delikate dhe lejon të futet shumë dritë në ambientin tuaj të banimit.


Qëndrueshmëri maksimale aktive

Si një sipërmarrje aktive në nivel global, REHAU mban përgjegjësi të veçantë për njerëzit dhe mjedisin. Në këtë mënyrë, ne optimizojmë vazhdimisht përdorimin e burimeve tona dhe efiçencën e energjisë në fabrikat dhe produktet tona. Profilet e dritareve REHAU me etiketën e produktit EcoPuls tashmë përmbajnë 40% deri në 75% material të riciklueshëm dhe përfaqësojnë një gjurmë pozitive ekologjike.


Premtimi i gjeneratës tonë - garancia juaj për veprim të qëndrueshëm


Ne i mbajmë premtimet. Ekonomia qarkore dhe përkushtimi ndaj qëndrueshmërisë zbatohen në mënyrë aktive në REHAU. Kemi prezantuar etiketën EcoPuls për të treguar qartë se sa e rëndësishme është qëndrueshmëria për REHAU. Me anë të kësaj, ju mund të vini re menjëherë se dritarja juaj REHAU është prodhuar veçanërisht në mënyrë të qëndrueshme nëpërmjet riciklimit.

Më shumë informacione rreth EcoPuls

Dritare plastike të qëndrueshme
EcoPuls
762602_Eng - manual upload
REHAU EcoPuls


Familja e sistemit SYNEGO

Një Portofol i koordinuar në mënyrë të përkryer që përmbush të gjitha dëshirat tuaja.


Dyer për dritare, ballkone dhe oborre SYNEGO


Dyer për dritare, ballkone dhe oborre SYNEGO

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/ profilit ballor:

109 mm deri në 175 mm

Thellësia:

80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 0,94 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 47 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në Klasën RC 3

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në klasën B5

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208): 

deri në klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në Klasën 4

Forcat operative (EN 13115):

Klasa 1


Dyer me shinë me rrëshqitje SYNEGO


Dyer me shinë rrëshqitëse SYNEGO

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor:

179 mm (103 mm me profile panoramike)

Trashësia e kornizës/profilit ballor:

190 mm/80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,3 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 43 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në Klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në Klasën B3

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në Klasën 9A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4


SYNEGO SLIDE


Dyer me rrëshqitje SYNEGO SLIDE

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor:

65 mm/101 mm

Trashësia e kornizës/profilit ballor:

156 mm/80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,3 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

deri në 44 dB

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në Klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në Klasën B3

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në Klasën 8A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 4


Dyer të jashtme SYNEGO


Dyer të jashtme SYNEGO

Të dhëna teknike

Gjerësia e kornizës/profilit ballor

174 mm

Thellësia:

80 mm

Izolimi termik Uf (EN 12412-2):

deri në 1,2 W/(m²K)

Izolimi i zhurmës Rw (ISO 10140-2):

në varësi të mbushjes së përdorur

Rezistenca kundër vjedhjeve (EN 1627):

deri në Klasën RC 2

Rezistenca ndaj erës (EN 12210):

deri në Klasën B2

Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208):

deri në Klasën 4A

Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207):

deri në klasën 2

Aksesorë inteligjent

Dritaret SYNEGO ju mahnitin me izolimin e tyre të lartë termik dhe vlerat fantastike të izolimit të zhurmës. Mund t’i shtoni vlerë dritareve tuaja SYNEGO me aksesorët e mirëmenduar të sistemit.Akses pa pengesa

Me pragun RAUCERO 0 mm, kalimi nga ambientet e brendshme në të jashtmet mund të bëhet lehtësisht pa barriera. Sistemi i integruar i kullimit si dhe lehtësia gjatë pastrimit janë po aq bindëse sa edhe pamja tërheqëse dhe mbresëlënëse.

RAUCERO

Mbrojtje e certifikuar nga rënia

Dyert e ballkonit SKYFORCE me xham francez kombinojnë sigurinë e certifikuar me standardet vizuale. Mbështet linjat e pastra të fasadave moderne dhe mund të montohet pa vida që duken.

SKYFORCE

Kartëvizita për dritare të bukura

Kartëvizita për dritare të bukura: Parvazet e brendshme të dritareve REHAU INSILL ofrojnë dizajn me veti bindësi. Dizajnoni ambientet tuaja të brendshme sipas shijes suaj pa qenë nevoja të sakrifikoni rehatinë.

INSILL

Doreza elegante të dritares

Pamja e thjeshtë e dorezave të dritares LINEA harmonizohet në mënyrë të përsosur me linjat e pastra të dritareve moderne. Mekanizmi i patentuar i kyçjes garanton edhe më shumë siguri për dritaret. Kjo e bën më të vështirë lëvizjen e mekanizmave të dritares nga jashtë pa autorizim.

LINEA


Oferta juaj për dritare - e shpejtë dhe pa pagesë

I thjeshtë. Personale. REHAU. Përfitoni këtu ofertën tuaj për dritare me vetëm 6 hapa. Na kontaktoni tani!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection