Преглед на сите прозорци, врати и додатоци од REHAU

Кон понудата на прозорци

700-D248 - 72535

Преглед на сите прозорци, врати и додатоци од REHAU

Кон понудата на прозорци

Прозорски системи REHAU – вистинскиот прозорец за Вашиот дом

Совршена природна светлина во Вашиот дом

Од нас нема да добиете сериски производ, туку решенија, кои се целосно прилагодени на Вашите сопствени желби и потреби. Не ограничувајте ги Вашите замисли. Со прозорците од REHAU исполнете ги соништата за домот со: дизајни по вкус, индивидуални форми, бои, дополнителни функции и многу повеќе. Така, Вашиот дом ќе стане вистинска оаза на благосостојба. Исполнете го Вашиот дом од соништата со дизајн по вкус и пакети со индивидуална опрема.

Изберете – во зависност од желбите и потребите:

Избор на прозорци според дополнителни функции

Висококвалитетните прозорци од REHAU нудат многубројни корисни дополнителни функции, особено: звучна изолација со цел задржување на вознемирувачката бучава надвор; заштита од насилно отварање и аларм за прозорци, за да се чувствувате уште побезбедно дома; топлинска изолација за значително намалување на трошоците за греење во студените зимски денови; како и интегрирани системи за вентилација, за да може просторот во кој живеете лесно да се вентилира дури и кога прозорците се затворени.

Избор на прозорци според бојата

Кај прозорците REHAU, можете индивидуално да ја одредите бојата на прозорците, за таа цел, достапен Ви е широк спектар на бои: од прозорци во антрацит до прозорци со изглед на дрво – овие не само што изгледаат мамливо слични на дрвените прозорци, туку и се со вистинско чувство. Кај REHAU ќе најдете и прозорци во класично бела, како и прозорци во црна или кафена боја – или ослободете ја својата креативна нишка и одлучете се за шарени прозорци, како на пример во зелена, сина или црвена боја.

Понуда за Вашите прозорци - брзо и бесплатно

Едноставно. Лично. REHAU. Добијте ја овде, во само 6 чекори, индивидуалната понуда за Вашите прозорци. Контактирајте со нас сега!

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection